Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomenle mi ikiz gebelik yasiyosun canim. Kac yumurtan olgunlasti ayni anda mi catladilar agrilar 2 tarafta da oldu mu bende klomen kullandim bende 2 tarafta agri oldu o yuzden sor.ak istedimAllah hepinize en hayirlisindan evlatlar versin insallah.
Klomenle birden fazla yumurta oluştuğu için % 10 luk ikiz olma ihtimali var.
Bende klomenle hamile kaldım ama ailede de ikiz var, artık hangisinden kaynaklı bilmiyorum.
Onun dışında tüp bebeklede tutabilir.
Klomenle iki yumurtam oluşmuştu ikiside tuttu şükür. ağrı bende de olmuştu. Yerlesme kanamasi yaşadım, adet olmuşum gibi ağrılarım olmuştu.Klomenle mi ikiz gebelik yasiyosun canim. Kac yumurtan olgunlasti ayni anda mi catladilar agrilar 2 tarafta da oldu mu bende klomen kullandim bende 2 tarafta agri oldu o yuzden sor.ak istedim
Bende de agrilar devam ediyor bazen bibtarafta bazen bi tarafta.Klomenle iki yumurtam oluşmuştu ikiside tuttu şükür. ağrı bende de olmuştu. Yerlesme kanamasi yaşadım, adet olmuşum gibi ağrılarım olmuştu.
İnşallah olumlu güzel sonuç alırsın. Rabbim hayirlisi neyse onu versin.Bende de agrilar devam ediyor bazen bibtarafta bazen bi tarafta.
InsaAllah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini hayirli evlat olmalarini nasip etsin insaAllah. Canim tam 5 haftalik hamileyim az once kontrole gittim geldim kese o kadar kucuktu ki goremedim bile cok cok kucuktu yani belli olan keselerden degilde zaten doktor daha yarim cm dedi yani goremedim sayilir siz cift keseyi ayni anda mi gordunuz kac haftalikken gordunuzİnşallah olumlu güzel sonuç alırsın. Rabbim hayirlisi neyse onu versin.
İkiz gebelik zor gerçekten. Ben 6 ayı geçti yatıyorum. daha dün yine hastaneden çıktım, erken doğum riskinden dolayı yatışdaydim. İnşallah biraz daha dayanırlar kuzucuklarim.
Anneannemin annesinin ikiz kizlari vardi.Kusak atlaya atlaya bana denk geldi benimde ikiz kizlarim oldu genetik yani.Bunun icin herkesin yaptigindan yaptimMerhaba arkadaşlar ben ikiz bebekleri çok seviyorum benim ikiz bebeğim olsun istiyorum ne yapmam gerek yardım eder misiniz ?
5 haftalıkken vajinal göründü tek kese. bir buçuk hafta sonra ikinci kese karından göründü. Doktorum suphelendi 2. keseden 6 haftalıkken vajinal bakalım dedi ben istemedim.InsaAllah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini hayirli evlat olmalarini nasip etsin insaAllah. Canim tam 5 haftalik hamileyim az once kontrole gittim geldim kese o kadar kucuktu ki goremedim bile cok cok kucuktu yani belli olan keselerden degilde zaten doktor daha yarim cm dedi yani goremedim sayilir siz cift keseyi ayni anda mi gordunuz kac haftalikken gordunuz
Simkide 5 haftalikken cok kucukmuydu canim birde en cok merak ettigim sey kusura bakma lutfen cok sordum bhcg artisin nasildi cok mu yuksek cikmisti ilk baktirdiginda5 haftalıkken vajinal göründü tek kese. bir buçuk hafta sonra ikinci kese karından göründü. Doktorum suphelendi 2. keseden 6 haftalıkken vajinal bakalım dedi ben istemedim.
Beta hcg normaldi, doktorum bi kese daha var gibi dediğinde ben hcg değerim yüksek değil ama dedim.Oda hcg değeriyle pek ilgisi yok demişti.Simkide 5 haftalikken cok kucukmuydu canim birde en cok merak ettigim sey kusura bakma lutfen cok sordum bhcg artisin nasildi cok mu yuksek cikmisti ilk baktirdiginda
Ikiz gebelikte genelde hcg yuksek oluyor diyorlar ya oyle bekleniyor. Kac haftalikti siz ilk hcg yaptirdiginizda ve kac cikmisti degerinizBeta hcg normaldi, doktorum bi kese daha var gibi dediğinde ben hcg değerim yüksek değil ama dedim.Oda hcg değeriyle pek ilgisi yok demişti.
İstediğini sorabilirsin cnm sorun değil ☺
Evet hcg değeri yüksek çıkınca ikizden supheleniyorlar normalde.Ikiz gebelikte genelde hcg yuksek oluyor diyorlar ya oyle bekleniyor. Kac haftalikti siz ilk hcg yaptirdiginizda ve kac cikmisti degeriniz
Degerin ne kadardı senin ikiz den mi supheleniyor doktorun?Ikiz gebelikte genelde hcg yuksek oluyor diyorlar ya oyle bekleniyor. Kac haftalikti siz ilk hcg yaptirdiginizda ve kac cikmisti degeriniz
Bende klomen kullandim o yuzden acaba olabilir mi diyorum ben dun dr istedigi icin hcg yaptirdim 5+1 haftalik usg karindan bakti gorunmedi kese yani net degildi o yuzden 10 gun sonra tekrar cagirdi hcg degerim 4000 ciktiDegerin ne kadardı senin ikiz den mi supheleniyor doktorun?