İkiz bebeğim olsun istiyorum

Ftmacyhn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
64
47
8
29
Merhaba arkadaşlar ben ikiz bebekleri çok seviyorum benim ikiz bebeğim olsun istiyorum ne yapmam gerek yardım eder misiniz ?

Arkadaslar ben bi tanesinin sahibi olamadim tarifini bilen varsa banada yazsin ikiz icin ne yapmamiz lazm 🤔😂😂

Tüp bekekte çoğul gebelikler oluyor. En az 2 embriyo transfer edilmesi halinde ikiz olma olasılığı var.

Onun dışında ailede ikizler varsa genetik olarak ikiz doğurmaya yatkın olursunuz. Misal ikiz kardeşiniz varsa yüksek ihtimalle ikiz bebeğiniz olur. Veya anne ya da babanızın ikizi varsa v.b.

Allah hepinize en hayirlisindan evlatlar versin insallah.
Klomenle birden fazla yumurta oluştuğu için % 10 luk ikiz olma ihtimali var.
Bende klomenle hamile kaldım ama ailede de ikiz var, artık hangisinden kaynaklı bilmiyorum.
Onun dışında tüp bebeklede tutabilir.

Allah hepinize en hayirlisindan evlatlar versin insallah.
Klomenle birden fazla yumurta oluştuğu için % 10 luk ikiz olma ihtimali var.
Bende klomenle hamile kaldım ama ailede de ikiz var, artık hangisinden kaynaklı bilmiyorum.
Onun dışında tüp bebeklede tutabilir.
Klomenle mi ikiz gebelik yasiyosun canim. Kac yumurtan olgunlasti ayni anda mi catladilar agrilar 2 tarafta da oldu mu bende klomen kullandim bende 2 tarafta agri oldu o yuzden sor.ak istedim

Klomenle mi ikiz gebelik yasiyosun canim. Kac yumurtan olgunlasti ayni anda mi catladilar agrilar 2 tarafta da oldu mu bende klomen kullandim bende 2 tarafta agri oldu o yuzden sor.ak istedim
Klomenle iki yumurtam oluşmuştu ikiside tuttu şükür. ağrı bende de olmuştu. Yerlesme kanamasi yaşadım, adet olmuşum gibi ağrılarım olmuştu.

Bende de agrilar devam ediyor bazen bibtarafta bazen bi tarafta.
İnşallah olumlu güzel sonuç alırsın. Rabbim hayirlisi neyse onu versin.
İkiz gebelik zor gerçekten. Ben 6 ayı geçti yatıyorum. daha dün yine hastaneden çıktım, erken doğum riskinden dolayı yatışdaydim. İnşallah biraz daha dayanırlar kuzucuklarim.

İnşallah olumlu güzel sonuç alırsın. Rabbim hayirlisi neyse onu versin.
İkiz gebelik zor gerçekten. Ben 6 ayı geçti yatıyorum. daha dün yine hastaneden çıktım, erken doğum riskinden dolayı yatışdaydim. İnşallah biraz daha dayanırlar kuzucuklarim.
InsaAllah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini hayirli evlat olmalarini nasip etsin insaAllah. Canim tam 5 haftalik hamileyim az once kontrole gittim geldim kese o kadar kucuktu ki goremedim bile cok cok kucuktu yani belli olan keselerden degilde zaten doktor daha yarim cm dedi yani goremedim sayilir siz cift keseyi ayni anda mi gordunuz kac haftalikken gordunuz

• Beğen
Reactions: Eva
Merhaba arkadaşlar ben ikiz bebekleri çok seviyorum benim ikiz bebeğim olsun istiyorum ne yapmam gerek yardım eder misiniz ?
Anneannemin annesinin ikiz kizlari vardi.Kusak atlaya atlaya bana denk geldi benimde ikiz kizlarim oldu genetik yani.Bunun icin herkesin yaptigindan yaptim 🤣Tup bebek ve ilacla dogal olmayan yontemlerle kalabilirsin diye biliom.Allah gonlune gore versin ama inan cok zorrr.Çocuklarim 3 yasina girdiler yeni sevebiliyorum onlari doyuracam,temizleyecem,sagliklariyla ilgilenecem bunun yaninda evi esi idare edecem diye nerdeyse vakit bulamiodum.Bunlari da goz onune al

InsaAllah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini hayirli evlat olmalarini nasip etsin insaAllah. Canim tam 5 haftalik hamileyim az once kontrole gittim geldim kese o kadar kucuktu ki goremedim bile cok cok kucuktu yani belli olan keselerden degilde zaten doktor daha yarim cm dedi yani goremedim sayilir siz cift keseyi ayni anda mi gordunuz kac haftalikken gordunuz
5 haftalıkken vajinal göründü tek kese. bir buçuk hafta sonra ikinci kese karından göründü. Doktorum suphelendi 2. keseden 6 haftalıkken vajinal bakalım dedi ben istemedim.

5 haftalıkken vajinal göründü tek kese. bir buçuk hafta sonra ikinci kese karından göründü. Doktorum suphelendi 2. keseden 6 haftalıkken vajinal bakalım dedi ben istemedim.
Simkide 5 haftalikken cok kucukmuydu canim birde en cok merak ettigim sey kusura bakma lutfen cok sordum bhcg artisin nasildi cok mu yuksek cikmisti ilk baktirdiginda

Simkide 5 haftalikken cok kucukmuydu canim birde en cok merak ettigim sey kusura bakma lutfen cok sordum bhcg artisin nasildi cok mu yuksek cikmisti ilk baktirdiginda
Beta hcg normaldi, doktorum bi kese daha var gibi dediğinde ben hcg değerim yüksek değil ama dedim.Oda hcg değeriyle pek ilgisi yok demişti.
İstediğini sorabilirsin cnm sorun değil ☺

Beta hcg normaldi, doktorum bi kese daha var gibi dediğinde ben hcg değerim yüksek değil ama dedim.Oda hcg değeriyle pek ilgisi yok demişti.
İstediğini sorabilirsin cnm sorun değil ☺
Ikiz gebelikte genelde hcg yuksek oluyor diyorlar ya oyle bekleniyor. Kac haftalikti siz ilk hcg yaptirdiginizda ve kac cikmisti degeriniz

Ikiz gebelikte genelde hcg yuksek oluyor diyorlar ya oyle bekleniyor. Kac haftalikti siz ilk hcg yaptirdiginizda ve kac cikmisti degeriniz
Evet hcg değeri yüksek çıkınca ikizden supheleniyorlar normalde.
Benim catlatma ignesinin 14. gunu yani adetime 2 gün kala 530 gibiydi değerim

Degerin ne kadardı senin ikiz den mi supheleniyor doktorun?
Bende klomen kullandim o yuzden acaba olabilir mi diyorum ben dun dr istedigi icin hcg yaptirdim 5+1 haftalik usg karindan bakti gorunmedi kese yani net degildi o yuzden 10 gun sonra tekrar cagirdi hcg degerim 4000 cikti

• Beğen
Reactions: Eva
Back
X