Amin Allah razı olsun Yok hayır bişey yemedim iki embriyo transfer edildiAllah'ı sağlıkla kucağına almayı nasio etsin canım..
Konuyla alakası yok ama bişey sorucam..
Bende ocakta aşılama yaptırcam çoğul gebelik istiyorum..
Birden fazla yumurta olması için ilaçlar dışında ekstra bişey yiyip içtin mi??
Anladım canım.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua etAmin Allah razı olsun Yok hayır bişey yemedim iki embriyo transfer edildi
Hanımlar 2017 Temmuz ayında tüp bebek ile ikizlere hamile kaldım. Şimdi 24 haftalık hamileyim.ikiz bebek alışverişi konusunda yardım bekliyorum. Oda konusunda çok kararsızım. Biraz forumda araştırdım ama net bişey oluşmadı kafamda tecrübeli ikiz bebek anneleri lütfen yardım edin.
Selam canım ben de 20 haftalık ikizlere hamileyim, yavrularımızı Allah bağışlasın.. Ben şu an için arabalarını pusetlerini falan aldım. onun dışında kıyafet vs hiç girmedim o işlere. Odalarını da caploonba diye bir mağaza var oradan bakıyorum şu sıralar ama hala net değilim. sen neler yaptın bu süre zarfında?
Benim işler biraz karışık bi kaç parça kıyafet dışında bişey almadım oda yapmayı düşünmüyorum ilk etapta tek park yatak almayı düşünüyorum marka karar veremedim araba bi akrabam verecek şu sıra devamlı yatmam gerekiyor 29 hafta oldum bebeklerimden birinin suyu azaldı erken doğmasınlar diye dua ediyorum
Selam canım ben de 20 haftalık ikizlere hamileyim, yavrularımızı Allah bağışlasın.. Ben şu an için arabalarını pusetlerini falan aldım. onun dışında kıyafet vs hiç girmedim o işlere. Odalarını da caploonba diye bir mağaza var oradan bakıyorum şu sıralar ama hala net değilim. sen neler yaptın bu süre zarfında?
Maxi-cosi'den aldım ben canım ikili yan yana, ana kucağı hediyesiyle beraber 2800 e almıştım güzel bir indirim yakalayıp. Gayet hafif az yer kaplıyor, açılıp kapanması çok kolay, bebeklerim doğmadığı için henüz kullanmadım ama çok içime sindi.canım arabayı hangi marka ve model aldın
Maxi-cosi'den aldım ben canım ikili yan yana, ana kucağı hediyesiyle beraber 2800 e almıştım güzel bir indirim yakalayıp. Gayet hafif az yer kaplıyor, açılıp kapanması çok kolay, bebeklerim doğmadığı için henüz kullanmadım ama çok içime sindi.
bende maxi cosi istiyorum ama fiyat baya pahalıya geliyor sen çok uyguna almışsın nerden aldın canım
Allah bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah . Allah kolay doğum versin inşallah canım
Merhaba; ben de 19 haftalik ikizlere hamileyim,geçen hafta bende caploonba magazasina baktim ve sanirim oradan alacağim iki tane büyüyebilen beşik ve bir tane gardrop seklinde...ama araba konusunda hic fikrim yok henüz siz hangi marka aldınız??Selam canım ben de 20 haftalık ikizlere hamileyim, yavrularımızı Allah bağışlasın.. Ben şu an için arabalarını pusetlerini falan aldım. onun dışında kıyafet vs hiç girmedim o işlere. Odalarını da caploonba diye bir mağaza var oradan bakıyorum şu sıralar ama hala net değilim. sen neler yaptın bu süre zarfında?
Bende cumartesi maxi cosi dana för two aldım oto koltuğu ile 2750 tl yeMerhaba; ben de 19 haftalik ikizlere hamileyim,geçen hafta bende caploonba magazasina baktim ve sanirim oradan alacağim iki tane büyüyebilen beşik ve bir tane gardrop seklinde...ama araba konusunda hic fikrim yok henüz siz hangi marka aldınız??
ANKARADA oturuyorsan %100 mdf Gürgen ağacı 1500 tl büyüyen beşik var sitelerde ben ordan alacam 2 hafta sonra taksitte yapıyorlarmis peşin fiyatınaMerhaba; ben de 19 haftalik ikizlere hamileyim,geçen hafta bende caploonba magazasina baktim ve sanirim oradan alacağim iki tane büyüyebilen beşik ve bir tane gardrop seklinde...ama araba konusunda hic fikrim yok henüz siz hangi marka aldınız??
Merhaba; ben de 19 haftalik ikizlere hamileyim,geçen hafta bende caploonba magazasina baktim ve sanirim oradan alacağim iki tane büyüyebilen beşik ve bir tane gardrop seklinde...ama araba konusunda hic fikrim yok henüz siz hangi marka aldınız??
Güle kullanin insallh hangi modeli acaba?ben de maxi cosi aldım, yanında da araba koltuğu hediyeli. gayet kaliteli duruyor, inşallah kullanışı da iyidir.
Maalesef canim Konya dayim ben hem secenek cok az hemde fiyatlar cok yüksek buradaANKARADA oturuyorsan %100 mdf Gürgen ağacı 1500 tl büyüyen beşik var sitelerde ben ordan alacam 2 hafta sonra taksitte yapıyorlarmis peşin fiyatına
O modeli biliyorum canim incelemistim ama bize pahalı gelmisti birde bagajda epey yer kapliycak bi ürüne benziyordu, güle güle kullanin insallah biz baston alsak mi düşüncesindeyiz simdilikBende cumartesi maxi cosi dana för two aldım oto koltuğu ile 2750 tl ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?