İkiz bebek alışverişi

hfz88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
38
27
3
37
Hanımlar 2017 Temmuz ayında tüp bebek ile ikizlere hamile kaldım. Şimdi 24 haftalık hamileyim.ikiz bebek alışverişi konusunda yardım bekliyorum. Oda konusunda çok kararsızım. Biraz forumda araştırdım ama net bişey oluşmadı kafamda tecrübeli ikiz bebek anneleri lütfen yardım edin.
 
Allah'ı sağlıkla kucağına almayı nasio etsin canım..
Konuyla alakası yok ama bişey sorucam..
Bende ocakta aşılama yaptırcam çoğul gebelik istiyorum..
Birden fazla yumurta olması için ilaçlar dışında ekstra bişey yiyip içtin mi??
 
Amin Allah razı olsun Yok hayır bişey yemedim iki embriyo transfer edildi
 

Selam canım ben de 20 haftalık ikizlere hamileyim, yavrularımızı Allah bağışlasın.. Ben şu an için arabalarını pusetlerini falan aldım. onun dışında kıyafet vs hiç girmedim o işlere. Odalarını da caploonba diye bir mağaza var oradan bakıyorum şu sıralar ama hala net değilim. sen neler yaptın bu süre zarfında?
 

Benim işler biraz karışık bi kaç parça kıyafet dışında bişey almadım oda yapmayı düşünmüyorum ilk etapta tek park yatak almayı düşünüyorum marka karar veremedim araba bi akrabam verecek şu sıra devamlı yatmam gerekiyor 29 hafta oldum bebeklerimden birinin suyu azaldı erken doğmasınlar diye dua ediyorum
 

canım her şey alınır sen dikkat et de kendine yavrularımız sağlıkla hayırlısıyla doğsunlar da inşallah. önemli olan acil ihtiyaçları.. Erken doğmazlar annesi yerlerini sevmişlerdir onlar. sen bol bol dinlen..
 

canım arabayı hangi marka ve model aldın
 
2 tane beşik al yatak olanardan sallanan 5 yaşına kadar yatabilsinler içinde.Bez al şimdiden çok lazım olacak kıyafet desen sağdan soldan çok gelecek ama araba alırsan baston model al heryere taşıması kolay olanlardan benim ki kaba mesela çok kullanamadım.
 
canım arabayı hangi marka ve model aldın
Maxi-cosi'den aldım ben canım ikili yan yana, ana kucağı hediyesiyle beraber 2800 e almıştım güzel bir indirim yakalayıp. Gayet hafif az yer kaplıyor, açılıp kapanması çok kolay, bebeklerim doğmadığı için henüz kullanmadım ama çok içime sindi.
 
Kızlar bana da biberon konusunda bir fikir verin, dr brown düşünüyorum ama kaç tane almak lazım, biberonlar birbirlerinden farklı mı oluyor, ne biliyim yeni doğan için mesela hangisini önerirsiniz? Bazıları gaz oluşumunu aza indiriyormuş. Siz neler yaptınız?
 

bende maxi cosi istiyorum ama fiyat baya pahalıya geliyor sen çok uyguna almışsın nerden aldın canım

Allah bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah . Allah kolay doğum versin inşallah canım
 

Amin canım inşallah hepimiz yavrularımıza hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz. ben Ankara'da yaşıyorum canım Babymall diye bi mağaza var, mağazadan aldım kampanyaya girmiş, internetten değil ama doğrudan mağazaya gittim çünkü internetteki fiyatları daha farklı ve onlar da ana kucağı hediyesi yoktu. Sen ara ara takip et, bazen çok güzel kampanyalar oluyor.
 
Merhaba; ben de 19 haftalik ikizlere hamileyim,geçen hafta bende caploonba magazasina baktim ve sanirim oradan alacağim iki tane büyüyebilen beşik ve bir tane gardrop seklinde...ama araba konusunda hic fikrim yok henüz siz hangi marka aldınız??
 
Bende cumartesi maxi cosi dana för two aldım oto koltuğu ile 2750 tl ye
 
ANKARADA oturuyorsan %100 mdf Gürgen ağacı 1500 tl büyüyen beşik var sitelerde ben ordan alacam 2 hafta sonra taksitte yapıyorlarmis peşin fiyatına
 

ben de maxi cosi aldım, yanında da araba koltuğu hediyeli. gayet kaliteli duruyor, inşallah kullanışı da iyidir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…