Ikiz bebek arabası....çok kararsız kaldım...

RENAZ

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
373
0
116
Bursa
Arkadaşlar ikizlerim var. Henüz 1 aylıklar. Ikiz rabası almak istiyorum....önlü arkalı modellerde bebeklerin birbirlerine bakacak şekilde ayarlanabilen modellerden istiyorum. çok ağır olmayacak . Katlanabilecek hatta mümkünse oto koltuğuda kullanılabilecek bir bebek arabası. Yan yana modellerdende olabilir ama onlarda çok geniş oluyor diye kararsızım.
Yani yanyana olursa dar olması katlanabilir ve bagaja sığması lazım. Oto koltuğu monte edilebiliyormu bu yanayana arabalara bilmiyorum. Arka arkaya olan arabalarda da yönleri bebekler birbirine bakacak şekilde çevrilebilen bir model istiyorum....oto koltuklarıyla kullanabilirse daha iyi olur. Yani bebek arabasından bebekleri hiç rahatsız etmeden oto koltuklarıyla alabilmek için...
Ilk bebeklerim...aşağı yukarı kafamda bu özellikler ön planda ..siz ikiz annneleri tecrübelerinize ihtiyacım var. Ikinci el bir arabada olabilir varsa...görüşleriniz için teşekkürler.....

Peg Perego Aria kullanıyorum 9 kg civarı tek bebek arabamdan daha hafif yürüyen merdiven kapılar vs giriyor ama oto koltuğu ile kullanmadım

Bende kraft ikiz tandem olanını aldım koltukları yön değiştirilebiliyor ve çok kolay çıkıyolar ben çok memnunum açıkcası istersen bir araştır

Peg Perego Aria kullanıyorum 9 kg civarı tek bebek arabamdan daha hafif yürüyen merdiven kapılar vs giriyor ama oto koltuğu ile kullanmadım

Bende kraft ikiz tandem olanını aldım koltukları yön değiştirilebiliyor ve çok kolay çıkıyolar ben çok memnunum açıkcası istersen bir araştır

Kızlar hepiniz haklısınız benim doğuma daha çok var ama yine de insan şimdiden merak ediyor peki arka arkaya da ileride sorun çıkmaz mı atıyorum bir yaşına geldiklerinde kim önde oturucak kavgası?
yan yana da da çok ağır diyorlardı ama 9 kiloluk oldukça iyi gibi görünüyor bende araştırıyorum yavaş yavaş inşAllah renazcım bulursun en iyisinden de bize de tavsiye edersin...

oto koltuğu takılıyormu arabaya. yani benim amacım bebekler daha çok küçük. eğer bebek arabasına oto koltuğu monte ediliyorsa bebek arabasını oto koltuklu kullanmak istiyorum bir süre. bebekleri uyandırmadan gerektiğinde kendi arabama yada eve çıkarmak için. birde her iki koltuğunda tam yatma pozisyonu varmı acaba

özelliklerinden biraz daha bahsedermsin canım. kaç yaşa kadar kullandın. her iki koltukta tam yatıyormu. oto koltuğu monte ediliyormu. tecrübelerini daha detaylı paylaşırsan sevinirim. çok zor kara vermek yaa

oto koltuğu kullanmadım cnm port bebeye ikisini sığdırıp aşı olmaya gidiyorduk :) yanyana ikiz arabası bu

kraft ın ikiz jogger modelini kullanıyorum 3 tekerlekli önde bir arkada iki tekeri var artı yağmurluğu felan herbişeyi içinde indirimdeydi ben aldığım zaman şimdi ne kadar fiyatı bilmiyorum e-bebek den bakabilirsin ama ben çok memnunum.

özelliklerinden biraz daha bahsedermsin canım. kaç yaşa kadar kullandın. her iki koltukta tam yatıyormu. oto koltuğu monte ediliyormu. tecrübelerini daha detaylı paylaşırsan sevinirim. çok zor kara vermek yaa

canım özellikleri bunlar, oto koltuguna montesini bilemiyorum arabam olmadığı için, benim bebeklerim 4 aylıklar canım aldığım günden berdir kullanıyorum memnunum çok iki koltukta yatıyor tabiiki sonuçta küçük bebekler çok rahat ettiler onlarda koltuklarıda rahat çıkıp yön değiştirebiliyorsun, inş. istediğin gibi birşey bulursun canım hakkatten karar vermek çok zor...

Yeni doğmuş bebekler için baş dayanağı
Her iki koltuk için geçerli 4 pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
Sürüş yönüne, aksine veya karşılıklı olarak monte edilebilen oturma üniteleri
360° dönebilen ön tekerlekler
5 noktalı emniyet kemeri
Ayarlanabilir ayak dayanağı
Yaşı büyük çocukların arabaya tutunarak yürümesini sağlayan tutma sapı
Ebeveyn tepsisi
Kapalı konumda dik durabilme özelliği

ben kraftın ikiz tandem bebek arabasını kullanıyorum gerçekten çok kullanışlı,güvenlik ve konfor açısındanda içim rahat ediyor..koltukları çıkabildiği için bebekleri istediğiniz yöne doğru çevirebiliyorsunuz yanyana arabalara göre gerçekten en iyisi piyasada da ikiz bebek arabası olarak bundan iyisi yok çok araştırdım çünkü..

kesinlikle KRAFT tatlım.kendim de kullanıyorum.oto koltuğu oluyor.bebeklerin yönü istediğin gibi ayarlanıyor.puset olarak rahat cıkıp tasınıyor bebekler.BU ARADA SAKIN YANYANA İKİZ ARABASI ALMAYIN.BIR DÜKKANA GİRİP ALISVERIŞ YAPAMIYORSUNUZ.REYON ARALARINDA DÖNEMİYOR.arka arkaya model derim.tek gecerim.emin ol.

Son düzenleme:
ben de kraftın ikiz tandem modelini kullanıyorum çok kullanışlı fakat benimkisi oto koltugu olmuyor. çok kullanışlı bebekleri istedigin pozisyonda oturtabiliyorsun tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…