- 28 Eylül 2021
- 694
- 602
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
İkiz anneler ve anne adayları kullandığınız bebek arabası markalarını yazar mısınız? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ikizlerenizmi var bende ikizlere hamileyim geçen hafta kalp atışlarını duyduk 7+5 olduk ağrılarınız oluyormu benim midem de çok baskı oluyorPregoyu öneririm
Merhaba, evet ikizlerim var.Merhaba ikizlerenizmi var bende ikizlere hamileyim geçen hafta kalp atışlarını duyduk 7+5 olduk ağrılarınız oluyormu benim midem de çok baskı oluyor
Çok teşekkür ederim cevapladoginiz için vajinamda baya ağrı oldu sabah zor oluyormu bakmak peki biraz bilgi verirmisinizMerhaba, evet ikizlerim var.
Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bebekler kendine yer açacağı için bir müddet daha ağrınız olur, iki tane oldukları için geniş yer lazım malumama yine de doktorunuza danışın tabii ihmale gelmez
Eğer kasıklara sancı girerse bi doktora görünün, ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum haberim yoktu baya bi ağrı çekmiştim. Diğer ağrılar çok normal, ilerleyen aylarda daha da ağırlaşacaksınız ama üzülmeyin ki sonucu güzel olacak. :)Çok teşekkür ederim cevapladoginiz için vajinamda baya ağrı oldu sabah zor oluyormu bakmak peki biraz bilgi verirmisiniz
Gecrekten bu bana çok moral motive oldunuz inaninki ben tekim kimse yok yanımda inaninki o kadar korkuyorumki beşik olarak ne almalıyımEğer kasıklara sancı girerse bi doktora görünün, ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum haberim yoktu baya bi ağrı çekmiştim. Diğer ağrılar çok normal, ilerleyen aylarda daha da ağırlaşacaksınız ama üzülmeyin ki sonucu güzel olacak. :)
Bakmak kesinlikle kolay değil ama zor da değil. Ben doğurduğum günden beri tek baktım, 6 aylık olduklarında biri eşimle, biri benimle yatmaya başladılar. Yemek yemeyi unuttuğum, uyumak istiyorum diye ağladığım o kadar çok zaman oldu ki ama akşam onlar uyuyunca hepsi geçiyor, özlüyorsunuz. 1 yaşındalar şuan, bence tek çocuk büyütenler evde sıkılıyordurikizler çok eğlenceli :)
ya senın mınnoşların ikiz miiii ,İkiz anneler ve anne adayları kullandığınız bebek arabası markalarını yazar mısınız?![]()
Amin canım inşAllahya senın mınnoşların ikiz miiii ,
maşalllaahhh Rabbim bağışlasın
maşallaaahhh,Amin canım inşAllah![]()
Pregoyu öneririm
Nereden aldınız acaba?prego oneririm
Rabbim sağlıkla pozitif görmeyi nasip etsin canım az kalmış inş mutlu sonamaşallaaahhh,
benımde ocakta trasnferım olacak
çok amin kuzummm,Rabbim sağlıkla pozitif görmeyi nasip etsin canım az kalmış inş mutlu sona![]()
Ben ikinci el aldım, işim bittikten sonra satsam bi aile daha kullanırNereden aldınız acaba?