ikiz bebek bekleyen arkadaşlar izmirde hangi doktora gidiyorsunuz?

merhaba birce, ben de mesut beye gittim gecen ay. bu ay yumurtlama tedavisine baslayacagiz. gorunurde hicbir sikintim yok hamile kalmama engel ancak 1,5 senedir olmuyor. mesut beyi ben de sevdim, cok dusunceli bir doktor. hasta olarak zaten diken ustunde gidiyorsunuz, moraliniz bozuk oluyor; ancak sakin hali sizi rahatlatiyor. ornegin benim moralim bozuktu gittigimde, ancak kendisi oldukca samimi yapilacaklari anlatti.
dusunceli birisi, bazi islemler icin beklemem gerekiyordu, o sureyi bile sikintisiz atlatmam icin yardimci oldu.
ben de ikiz cocuk sahibi olmayi cok istiyorum. yazini gorunce cok mutlu oldum. umarim hamileligini saglikla gecirir ve bebeklerini kucagina alirsin.

ben doğurdum canım 28 haftada erken doğum oldu 3,5 ay önce bebeklerden biri hala hastanede ama ikiside yaşadı çok şükür
doğumu ege doğum hastanesinde yaptım suyum gelince acil ambulansla önce karşıyaka sonra ege doğuma gittik

ben doğurdum canım 28 haftada erken doğum oldu 3,5 ay önce bebeklerden biri hala hastanede ama ikiside yaşadı çok şükür
doğumu ege doğum hastanesinde yaptım suyum gelince acil ambulansla önce karşıyaka sonra ege doğuma gittik

aa ben farketmemisim, ne guzel uzun omurlu olsunlar. en kisa zamanda bebegin de toparlansin evinize gelsin. sana da gecmis olsun.

bende 14 aylık ıkız bebek annesıyım bende tup bebek merkezımsde devam etmek ıstedım ama erken dogum korku su yuzunden ege ye gıttım çok ama cok amemnun kaldım ozel hastaneden daha ıyı dr um mert kazandı cok mukemmel bır dr zaten sosnundada erken dogum oldu ıyıkıde orda dogunm yapmısım sonucta unıversıte hastanesı hayatımı kurtardı herkes cok ılgılıydı ozel odada kaldım hıcbırsey korktugum gıbı olmadı aklına takılan bırsey olursa ozelden sor

Back
X