ikiz bebek ihtiyaç listesi

lacivert0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
81
1
36
Diğer
merhaba kızlar

ikiz bebekler için neler alınmalı.

banyo ürünlerinden beslenme ürünlerinebiberon emzik bakım ürünlerine giysiler yatak....... aklınıza gelebilecek herşey.

markaları ile birlikte kullandığınız ürünleri yazarsanız sevinirim. yakın zamanda almışsanız fiyatınıda yazın lütfen

bu arada bazı ürünler var ilk bakışta ihtiyaç gibi görünüyor ama çok fazla işe yaramıyor. bu tarz ürünleride yazarsanız sevinirim.

merhaba cnm
benimkiler artık yaşında

ama biz hala 8 biberon kullanıyoruz buda sürekli yıkamamk için çünki makinaya atıyorum ben
ama öncsinde strelize makinası kullandım....2 saatte bir beslendikleri için
biberon her markdan kullandım sayılırı pahalı biberon almadım hiç 2 tane dr.brows 4 bebedor
2 wee var cnm

neysee ...

oto koltuğu gerek ama ev tipi olabilenler ondan al...
kesinlikle park yatak öneririm (ne marka olursa olsun)

bakım ürünleri
sebamet yenidoğanlar için çok iiyi
emzik bebedor aldık ama kullanmadılar...

ilk 4 ay için 4 hastane çıkışı ve 10 takım alt üst pijama takımı kullandık
sonra değişti

kesinlikle alttan çıtçıtlı badiler al

külotlu çorap...

iki peluş battaniye...

penye battaniyler...

kıyafet işi sana kalmış ama çok alma en az iki şer takım olsun çünki bebeklere hediye çok geliyor
ben geçen kış 4 takım biri için 4 takım biri için aldım geri kalanlar hep hediyeydi
hala almadık bişey yazlıklarda hediye geldi..

tırnak makası
oda termometresı
mama için küçük termus
mama kabı
evde biberonları koymak için kutu

sonra kesinlikle park yatak yanına gardolap dışı şifoner al
ben 2 neveresim takımı aldım ikitanede uyku setinin var yetiyor almadım başka..

hee kapitone yelek takımı
bende 80 tane ağız mendiili varı...
yakalık 1 yaşından sonra ciddi lazım oluyor

silikon mama kaşığı 2 tane al

süt sağma makinası çok gerekli
arzu edersen strelize makinası alırsın
yada biberonları kaynatırsın sana kalmış..

oto koltuğun kesinlikle ev tipi kullanabileceğin tarz olsun evdede yatırılıyor çünk..

alt açma seti bence çok alma...iki çocukla onu getirene kadar hemen alıyorsun çünki..

ayağı patikli pijama takımı çok alma cnm çocuklar boydan uzuyor ama enden o kadar değil
ben hala 6-9 ay bebek pijamalarını giydiriyorum

uuzun kollu alttan çıt çıtlı badiler çok gerekli...

akılma gelenler ...bide bez stokla
prima öneririm indirimde gördüğünde 2 numara 3-6 kilo olandan al..
hiç bir ürünü marka almadım cnm ne uygunsa onu aldım ben

canım benımkıler 6 ay 3 haftalık oldular artık.
dırımkızı herseyı acık acık ve cokta gusel yazmıs bunlara ekleyecek bısey bulamadım ben sımdılıık
ama kesınlıkle sunu soylıyım o arabayada takılan pusetler hayat kurtarıyor.
ben hala cocukları evde oldugum zamanlar onda oturtuyorum,onda beslıyorum
eger arabanız varsa 2 pusette cam boyuna takılıp ortasınada sen oturabılırsın.
ve termos cok ama cok onemlı benım evde kullandıgım orta boy
kucuk olanlar ılk aylarda yetıyor ama sonraları buyuge ıhtıyac duyuluyor.
benım sıcak suyum sureklı termosta bıde o 1kıloluk aroma nın cam meyve suyu sıselerıne kaynamıs sogmus su koyuyorum ben boylece termostakı suyun ılınması ıcın vakıt harcamıyorum.
cunku ıkızler cok sabırsız oluyor.ben ıyı hatırlıyorum bebeklerım ufakken 2 bıberon mama hazırlayıp gelene kadar ece ve ege kıpkırmızı kesılıyorlardı o yuzden zaman onemlı bıraz sıcak bıras soguk su bu iş tamamdır.halada oyle yaparım.bı yere gıderken 2 canta hazırlıyorum ben.bırıne mama kutusu,termos,soguk su sısesı (eger uzun kalacaksam bıde ek gıdalarını koyuyorum) bu beslenme cantamız oluyo.dıger cantayada agız mendılı,bez,ıslak mendıl,kıyafeti,alt acması felan koyuyorum.
bunlar benden tavsıye .daha cok ne almalıdan zıyade dıısarı cıkarken neler yapmalıyız,neler almalıyız oldu ama onemlı bence.

he bıde ben ekım ayında dogurdugum ıcın o pamuklu kılotlu coraplardan gıydırdım hep
ustune esofman,pantolon v.s gıydırdım hep.buda onemlı cunku tek kat yetmıyor soguk havalarda.
yenı yenı gıydırmıyorum artık kılotlu corapları artık havalar ısında ferahlık ıstıyo cocuklar,sonra cıtcıtlı badılerde cok onemlı.

incu su iyi deyinmiş ev tipi termos al evde her zaman kaynamış sıcak suyun olmalı birde kaynamış soğuk suyu cnm....

teşekkürler kızlar. bende aklımdakileri yazayım. size zahmet kontrol edin. şimdilik büyük ürünler

** park yatak baby 2 go 8407 sallanan yatak

** oto koltuğu stork isofix 0-25 kg ( bunlar 0-4 yaş diye geçiyo ama doğar doğmaz bunu kullanabilirmiyim bilmiyorum ama 2 kere oto koltuğu almak istemiyorum herşeyden zaten 2 tane olacak)

** stork dondolino otomotik sallanan beşik

** medella mini elektirikli göğüs pompası.

bu markalar için özellikle tavsiyelerinizi bekliyorum yada yerine alternatif ürünler. bunların hepsini internetten alıcam. güvendiğiniz bir alışveriş sitesi var mı

Son düzenleme:
bez alıp stok yapmak bana çok doğru gelmiyo şu açıdan bazı bebeklerin bazı markalara karşı allerjileri oluyo. sürekli bez markasını değiştirmek gerekiyo. umarım öyle bi sorunumuz olmaz

lacivert cnm strok iyi birmarka medela da iyi ama avent kullananlarda memnun ama avent pahalı

bez konusunda ben daha henüz primadan memnun olmayan anne duymadım cnm

ama zamnı geldiğinde ne demek istediğimi anlaRSIN

BU ARADA CıVCıV BEBE iyi ben yerinden gidip aldım
netten takip edersen indirimdeki ürünleri çok iyi
kirabebede çok iyiizmirde bi arkadaşım aldı ürünlkerden gaet memnun

canım çok sağol teyzemin kızı primaya allerji oldu. çok kötü oldu. sonra molfixe geçti.

ben bebefix e baktım fiyatları diğer sitelere göre daha uygun ama az önce başka bi yerde bu siteyle ilgili bir sürü şikayet okudum. kafam karıştı. söylediğin siteleri yeniden inceleyeceğim.

çok teşekkür ederim o kadar çok ayrıntı varki kafam karışıyo.

canım benım benım arabaya taktıgım ve evde kullandıgım pusetlerımde stork marka.
oto koltugu dıye aldıgını ılken az 3-4 ay kullanamazsın.
kaldıkı bebeklerın premature dogarsa onları rop muayenesıne gotureceksın
o eskı tıp fermuarlı bebek tasıma cantalarınımı kullanacaksın.
ıkızler genelde ufak doguyorlar ele avuca zor gelıyorlar.
kontrollere kucakta tasımak hem sana hem bebege ezıyet olur.
her yere 3 kişi gıdemıyorsun maalesef.
ben cok bılıyorum annemle yada esımle dr a aylık kontrole gıttıgımızde
ben ıslemlerı yaparken annemde pusette cocukları kontrol edıyordu
dusunsene kucakta cocuk goturdugunu dr a
yanındakı hangı bebegı tasıyacak.
hem pusetler 1 yasına kadar kullanılıyor.
hastanede kraftın o sırın ufak bebe pusetını gordugumde ılk baslarda
benımkıler cok battal gelmıstı gozume keske kraft alsaydım dıyordum
sımdı ıyıkı stork almısım dıyorum
stork daha buyuk cocuklar buyuduklerınde daha rahat kullanılıyor.
takdır yınede senın ben tecrubemı paylastım

benımde sut sagma makınam medelaydı ben memnun kalmıstım.
topu topu 2,5-3 ay kullandım oylece duruyo evdee
daha dogurmayı dusunmuyorum ama zamanın bıze ne getırecegını bılemeyız

ben anlamadım valla arkadaşalr puset hangisi oluyo stork un modeli nasılll
hangisini alayım ben kafam karıştııı

..............

canım sana zahmet pusetlerinin markasını kodunu ayrıntılı yazarmısın. ben de stork düşünüyorum. stork isofix 0-25 kg (0-4 yas diyo) ama yatmış halini göremedim. yani yeni doğmuş bir bebek kullanabilir mi. ben istediğimin fotosunu ilk sayfaya ekledim.

galiba seninki bebek arabasına monte edilenlerden. bebek arabası ilk aylar kullanışlı oluyor mu. onun markasını da yazarmısın tabi varsa foto eklersen sevinirim teşekkürler

teşekkürler pretty. söylediğin oto koltukları inceleyeceğim. mother care bulunduğum yerde yok. internetten almak istemiyorum aldığım şeyi görüp dokunarak almak istiyorum.

evim müsait olmadığı için mecburen park yatak alıcam. şimdilik ayrı oda bana uygun gelmiyo. onların yanında tek başıma kanepede yatarsam eşim hiç yardım edemeyecek. ikimiz birden yatacaksak onlar bizim odada kalsın şimdilik :)

şimdilik araba koltuğu kafama takılıyo. bir de bebek arabası hemen almalımıyım . hangisi uygun. benim 40 hafta ekimin sonunda doluyo ama dr um o kadar beklemezler diyo yani doğum eylül ekim arası.

tabi ki en önemlilerinden biride süt sağma makinası. şu mini elektirikliler işimi görür mü yoksa daha büyükleri şartt mı

pertty ben oda takımı aldım ama yatağımızın aşağa inemesi çok olmadığından kaldırdık...
park yataklarında çok rahatlar bi sorun yaşamadık.....yani maddi durumu iyi olmayanlar 70 tl bile satılan park yatakalrı kullanabilirler..

bütün kıyafetlerimizi eminönü havuzlu handan aldık
çok uyguna geldi
ve bebefon bize hediye geldi kraftın ...memnunuz

incisu sağol canım senin söylediğin anakucağı açıkçası iki masraf olmasın ilk aylar potbebe ile taşırım diye ondan almak istemiyordum.

benim söylediğim koltuk sadece portatif olmadığı için elde taşıyamamm
0-25 kg yazdığına göre doğar doğmaz kullanabilirim yeni doğana uygun yatış pozisyonu vardır diye düşünmüştüm ama anladığım kadarıyla olmaz.

link gönderemiyorum ama google a stork isofix 0-25 yazarsanız bakabilirsiniz. ayrıca fotosunu da eklemiştim.

illa ana kucağı oto koltuklarından alıcaz gibi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…