Arkadaşlar bugün hastanede iki embriyomun 5
Gun embriyosu çok iyi kalite dediler.yasim 27 ikiz gebelikten korkuyorum bakabilirmiyim annem babam kaynanam uzakta biz şehir dışındayız sizle paylaşmak istedim
Arkadaşlar bugün hastanede iki embriyomun 5
Gun embriyosu çok iyi kalite dediler.yasim 27 ikiz gebelikten korkuyorum bakabilirmiyim annem babam kaynanam uzakta biz şehir dışındayız sizle paylaşmak istedim
Merhaba ben de aslında çok isterdim ikiz hep özenirdim romantik açıdan bakınca hoşuma gidiyor ama gerçekleri düşününce bir bebeğin bakımı giderleri ile iki bebek aynı olmaz üstelik abiden abladan kalan bebek arabası yatak kıyafet de olmayacak herseyden sıfırdan iki tane almak lazım. Bir de kayınvalidem vefat etti annem bakacak nasip olursa iki bebekde çok zorlanır ben de işe dönünce. Yani aslında baska bi evrende şartlar farklı olsa ben isterdim iki tane ama mevcut şartlarda zorlanırım diye düşünüyorum
Çalışıyorsanız tek transfer isteyin anneler bakamaz bakıcı ikiye katlar fiyatı ki belki tek bakıcı bile bakamayabilir hareketli bebek olurlarsa
Çift embrıyo ikizlerim oldu 10. Günden sonra yalnızdım
biri huzursuzken biri dingin oluyor o zaman tek çocuklu gibi oluyor ama ikiside aynı anda huzursuzsa gün bitmiyor .
maddi açıdan yukardaki arkadaş cevaplamış zaten eksi yönlerini