- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
hayırlı olsun yeni topiğimiz canım :) pek bişi almadım henüz ama aldıklarımı eve gidince çekip paylaşayım hemen :)Merhaba kızlar çoğu kişi bir bebekle zor baş ederken biz iki tane birden bebekle baş edicez ve hazirliklarimizda ona göre daha zor olucak..
Burda hazırladığımız ikiz bebek odalarını aldığımız kıyafetleri bakım ürünlerini bebek arabaları ana kucaklari kısaca herseyi resimli olarak paylasirsak bizlerede daha kolaylik ve fikir olur. .
Bizden önceki ikiz anneleri de bize fikir amaçlı resim paylasirsa çok mutlu oluruz
hayırlı olsun yeni topiğimiz canım :) pek bişi almadım henüz ama aldıklarımı eve gidince çekip paylaşayım hemen :)
aynen burdan böyle bilgiler almak gerçekten çok çok iyi oluyo hem tecrübesiz hem ikiz olunca biraz sapıtmış durumdayım ben :)Sağol tatlım
Bende pek bişey almadığım için paylaşım yapamadım alışveriş yapan kızların neler aldığına hangi marka ürünler aldığına bakarak fikir sahibi olmak istiyorum
Bizden önceki ikiz annisler inde nasıl oda veya besik hazirladiklarini nelere dikkat ettiklerini merak ediyorum
aynen burdan böyle bilgiler almak gerçekten çok çok iyi oluyo hem tecrübesiz hem ikiz olunca biraz sapıtmış durumdayım ben :)
hayırlı olsun yeni topiğimiz canım :) pek bişi almadım henüz ama aldıklarımı eve gidince çekip paylaşayım hemen :)
ya evet canım dün eve gidince vaktim olmadı çekmeye şu an netten aldıklarımın fotilerini topluyorum paylaşmak içinPaylasmadin cnm beklemedeyiz
tabi bunlar küvet takımı hariç çifter çifterbunlar dışında foto bulamadığım
a101 den aldığım biberon fırçası,
10 adet ağız bezi,
2 adet penye battaniye,
3 er tane kolsuz zıbın
2 şer tane kollu zıbın
hastane çıkışları
1 yaş için alt üst takım eşofman
çorap
eldiven
üçgen boyun fları
patik
ayaklı alt
Ay evet çok güzel düşünülmüş bu sayfa bizede lazım olucak
evet canım emzirme çamaşırı, biberon temizleyici, sıvı geçirmez alez ve küvet kova takımını a101 den aldım hep indirim günlerinden iyi oldu çok uyguna geldi, giderli küvet 15 tl idi mesela :)Ay hepsi birbirinden güzel bayıldım cnm sen baya eksikleri tamamlamissin ne güzel rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallh
Emzirme çamaşırını a101 denmi aldın fiyati gayet iyiymiş
Ben 20yı geçiryim zaten alışverişi o gazla 1 haftada bitiririm heralde cnmBende bize ve bizden sonrakilerede fikir olur diye düşündüm seninde paylasimlarini bekliyoruz
evet canım emzirme çamaşırı, biberon temizleyici, sıvı geçirmez alez ve küvet kova takımını a101 den aldım hep indirim günlerinden iyi oldu çok uyguna geldi, giderli küvet 15 tl idi mesela :)
Ben 20yı geçiryim zaten alışverişi o gazla 1 haftada bitiririm heralde cnmşimdilik sizden faydalanıcam burda inşallah daha çok paylaşımlar olur bize yardımcı olurlar
Indirimleride burda paylasalim o zaman iyi ur herkes duymus olur indirimleri bizler icin indirim epey onemli :)Çok iyi almissin canım böyle takip etmek gerekir bende bugün bişeyler aldım paylasicam biraz sonra
Oyy cok cici hepsi super ya Allah saglikla iclerini dolu gormeyi nasip etsin :)Kızlarımın cicileri
Indirimleride burda paylasalim o zaman iyi ur herkes duymus olur indirimleri bizler icin indirim epey onemli :)
Oyy cok cici hepsi super ya Allah saglikla iclerini dolu gormeyi nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?