• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikiz bebek odaları ve hazırlıkları ( resimli )

Hosgeldin cnm aynen bende besikler kıyafetler tamam da yerleştirip resimliycem suan mobilyaların kokusunun çıkmasını bekliyorum yıkayıp yerlestiricez

Senden de resimleri bekliyoruz
Bizimde bi çıkmadı kokusu.. inşallah yerleştirince bende resimliycem kendime lohusa geceliki terlik taç çamaşır gibi şeylerimi tamamlayıp doğum çantamı hazırlıycam artık ☺

Bizimde bi çıkmadı kokusu.. inşallah yerleştirince bende resimliycem kendime lohusa geceliki terlik taç çamaşır gibi şeylerimi tamamlayıp doğum çantamı hazırlıycam artık ☺

Aynen hazırlamakta fayda var benimde bi kaç eksiğim var dışarı cikabilsem tamamlayıp hazırlamayı düşünüyorum

Kızlar bunlar bebeklerin;-
ikişer takım pijama
-3 er kısa kollı body
-2şer çift çorap
-2şer çift eldiven
-1er çift hastane çıkışı
-2şer adet penye mendil
-2şer şapka
-10ar adet bez
-yeni doğana uygun ıslak mendil
-birer kundak için ince battaniye
-1 er pazen battaniye eee belki soğuk olur
-1er anakucağı oto koltuğu
-birer kalın dışarı battaniyesi
Emzik ve biberonu yanıma almadım ilk etapta gerekmiyor gerekli olursa ya da yukarıdakilerden eksik bir şey olursa hastane ev arası yakın eksikler tamamlanır... Bu arada kendim içinde
-göğüs kremi
-göğüs pedi
-3 adet yüksek belli iç çamaşırı
-gece boy 1 paket ped
-1adet rahat terlik
-1takım pijama 2takım gecelik ve sabahlık
-2çift çorap
Ve tarak toka benlendirici diş fırçası gibi kişisel bakım ürünleri (bunları giderken koyacağım henüz koymadım) yani şimdilik bu kadar mutlaka eksik çıkar ama Herzaman çıkar❤️❤️
image.webp

Kızlar bunlar bebeklerin;-
ikişer takım pijama
-3 er kısa kollı body
-2şer çift çorap
-2şer çift eldiven
-1er çift hastane çıkışı
-2şer adet penye mendil
-2şer şapka
-10ar adet bez
-yeni doğana uygun ıslak mendil
-birer kundak için ince battaniye
-1 er pazen battaniye eee belki soğuk olur
-1er anakucağı oto koltuğu
-birer kalın dışarı battaniyesi
Emzik ve biberonu yanıma almadım ilk etapta gerekmiyor gerekli olursa ya da yukarıdakilerden eksik bir şey olursa hastane ev arası yakın eksikler tamamlanır... Bu arada kendim içinde
-göğüs kremi
-göğüs pedi
-3 adet yüksek belli iç çamaşırı
-gece boy 1 paket ped
-1adet rahat terlik
-1takım pijama 2takım gecelik ve sabahlık
-2çift çorap
Ve tarak toka benlendirici diş fırçası gibi kişisel bakım ürünleri (bunları giderken koyacağım henüz koymadım) yani şimdilik bu kadar mutlaka eksik çıkar ama Herzaman çıkar❤️❤️Eki Görüntüle 1721829

Maşallah cnm hastahane çantanı hazirlamissin hepsi çok güzel gözüküyor iyi günlerde giysin bebisler inşallh

Back
X