• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikiz bebek odaları ve hazırlıkları ( resimli )

Ay iyi yapmışsın cnm bende keşke daha önce alsaydim diyorum bundan sonra doktor pek yurutmiycek gibi gözüküyor bide internette okudum depent mi öyle bi markanın kilot şeklinde çıkart at hasta bezi varmış acaba onlardan baksak dahami rahat olur
evet canim bende duydum alicam sende al mutlaka ilk zamanlar lazim oluyomus ve cok rahat ediyomussun kanama cok olursa zaten normal pedler icin surekli wc ye gitmek zorunda kalabiliriz

Merhaba kızlar,
6 temmyzda dogum yaptim. Kiyafrt disinda en cok isime yarayan seyler hastanede kullanmak icin tek kullanimlik külotlar oldu. Evde ise bol bol agiz bezi, kirlendiginde atilan bebek alt degistirme pedleri, ev tipi ve araba icin olan ana kucagi, kraft dondy sallanan besik ve muzikli donence oldu. Mumkunse kundak tipi penye battaniyelerden almanizi tavsiye ederim. Hem elleriyle kendilerini uyandirmalarini engelliyor hem de ozellikle ilk 3 ay bebegin kendini daha guvende hissetmesini sagliyor. Bir de ikizler genelde erken dogdugundan emme refleksleri gelismemis olabiliyor. Bu yuzden sutunuzu sagarak vermeniz gerekebilir. Emmede problem olmasa da ilk aylarda sutun artmasi icin pompalamak gerekebiliyor. Aklima geldikce yazarim.

Ewt cnm bende dün akşam bi yerde okudum ilk gün sürekli gelip alttan kanama durumuna bakicak lar mis o yüzden ilk gün gecelik daha iyi oluyormuş bende 1 gecelik 2 pijama takımı diye düşündüm kış olcagi için pijama daha sıcak tutar malum ameliyatli olucaz usutmememiz lazım
canim biraz lafiniza dalmis gibi olucam ama bende 1ay once oglumu kucagima sezeryanla aldim alttan baktiklari sirada ameliyat onlugu oluyo ustunde zaten sonda ciktiktan sonrada bakmiyolar alttan ben gecelik hic kullanmadim pijamayida yuksek belki giydiginde hic bi sorun olmuyo ki daha sicak tutuyo rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin meleklerinizi

Merhaba kızlar,
6 temmyzda dogum yaptim. Kiyafrt disinda en cok isime yarayan seyler hastanede kullanmak icin tek kullanimlik külotlar oldu. Evde ise bol bol agiz bezi, kirlendiginde atilan bebek alt degistirme pedleri, ev tipi ve araba icin olan ana kucagi, kraft dondy sallanan besik ve muzikli donence oldu. Mumkunse kundak tipi penye battaniyelerden almanizi tavsiye ederim. Hem elleriyle kendilerini uyandirmalarini engelliyor hem de ozellikle ilk 3 ay bebegin kendini daha guvende hissetmesini sagliyor. Bir de ikizler genelde erken dogdugundan emme refleksleri gelismemis olabiliyor. Bu yuzden sutunuzu sagarak vermeniz gerekebilir. Emmede problem olmasa da ilk aylarda sutun artmasi icin pompalamak gerekebiliyor. Aklima geldikce yazarim.

Sağol cnm verdiğin bilgiler için bunlar bizim için çok önemli

canim biraz lafiniza dalmis gibi olucam ama bende 1ay once oglumu kucagima sezeryanla aldim alttan baktiklari sirada ameliyat onlugu oluyo ustunde zaten sonda ciktiktan sonrada bakmiyolar alttan ben gecelik hic kullanmadim pijamayida yuksek belki giydiginde hic bi sorun olmuyo ki daha sicak tutuyo rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin meleklerinizi

Çok iyi yaptın cnm deneyimlerinize çok ihtiyacimiz var böyle bilgi alışverişleri çok iyi oluyor

image.webp
Kızlar yatağımız bu gün geldi tabi ben aceleci benim bebekler benden aceleci yıkandı ütülendi silindi çarşafla kapatılıp muntazamca sarıldı bebişleri bekliyor daha önceden arkadaşlarla zaten tek beşik konusunu kunuşmuştuk❤️❤️
image.webp

Eki Görüntüle 1703407 Kızlar yatağımız bu gün geldi tabi ben aceleci benim bebekler benden aceleci yıkandı ütülendi silindi çarşafla kapatılıp muntazamca sarıldı bebişleri bekliyor daha önceden arkadaşlarla zaten tek beşik konusunu kunuşmuştuk❤️❤️Eki Görüntüle 1703405

Çok güzel olmuş cnm iyi günlerde kullansın bebişler .. bizimde besikler bugün geldi inanılmaz mobilya kokuyorlar en az 15 gün havalandirilmasi lazımmış senin beşik kokmuyor galiba ne güzel yerlestirdin kokusu çıkınca yerleştirip resim paylasicam bende :KK68:

Benimki Show Roomdaydı yeni yaptırmadım o yüzden koku yok yani yeni mobilya kokusu çok hafif oğlumun odasını aldığımızda -onu yaptırmıştım-odanın kapısını açamıyordum kokudan❤️❤️

Gynoferon benimki de zar zor içmeye çalışıcam napim
Canım yazdigin dikkatimi çekti cvp vermek istedim bende gynoferon kullaniyorum sabah kahvaltidan önce aynen acaip bulantı yapyrdu doktorum gece ac karnina al ve yat hemen dedi bende gece 1 gibi içip yatyorum bulantı olmuyo çok şükür

Canım yazdigin dikkatimi çekti cvp vermek istedim bende gynoferon kullaniyorum sabah kahvaltidan önce aynen acaip bulantı yapyrdu doktorum gece ac karnina al ve yat hemen dedi bende gece 1 gibi içip yatyorum bulantı olmuyo çok şükür

Demirim baya düşük çıkınca bende o şekilde içmeye başladım cnm geceleri yine mide bulantısı yapıyor ama şimdilik sıkıntı yok Sağol tatlım

Ben bu topici yeni gördüm ya ne zamandır giremediğimden sanırım :KK48: bizde Beşikler anakucağı oto koltuk olandan kollu kolsuz zıbınları hastane çıkışı pijama göğüs pompası biberon aldık odaları düzen alınca paylaşırım resimleri kızlar çokta abartmıycam gerektikçe netten sipariş veririm diye düşündüm :anneadayı: zaman azaldıkça heyecan artıyor :KK46::KK46:

Ben bu topici yeni gördüm ya ne zamandır giremediğimden sanırım :KK48: bizde Beşikler anakucağı oto koltuk olandan kollu kolsuz zıbınları hastane çıkışı pijama göğüs pompası biberon aldık odaları düzen alınca paylaşırım resimleri kızlar çokta abartmıycam gerektikçe netten sipariş veririm diye düşündüm :anneadayı: zaman azaldıkça heyecan artıyor :KK46::KK46:

Hosgeldin cnm aynen bende besikler kıyafetler tamam da yerleştirip resimliycem suan mobilyaların kokusunun çıkmasını bekliyorum yıkayıp yerlestiricez

Senden de resimleri bekliyoruz

Kızlar ben doğum çantasını hazırlamaya başladım bi de yattığım yerden kap süsü yapmaya çalışıyorum onu da bavulu da çekip koyarım artık heyecan dorukta sizde de öyle mi❤️❤️?

Kızlar ben doğum çantasını hazırlamaya başladım bi de yattığım yerden kap süsü yapmaya çalışıyorum onu da bavulu da çekip koyarım artık heyecan dorukta sizde de öyle mi❤️❤️?

Canım doğum çantası için valizmi hazirliyorsun 1 valiz bize yetermi acaba ? Ben internetten verdim kapı süsü siparisi malzeme alıp kendim.yapmayı isterdim ama maalesef dışarı çıkamıyorum sen nasıl yapiyosun kapı süsünu bu arada bende bugün bebişlerin ilk part kıyafetlerini yıkadım salona astım ev harika bebek kokuyor çok heycanli gerçekten :KK46::KK200::anneadayı:

Canım doğum çantası için valizmi hazirliyorsun 1 valiz bize yetermi acaba ? Ben internetten verdim kapı süsü siparisi malzeme alıp kendim.yapmayı isterdim ama maalesef dışarı çıkamıyorum sen nasıl yapiyosun kapı süsünu bu arada bende bugün bebişlerin ilk part kıyafetlerini yıkadım salona astım ev harika bebek kokuyor çok heycanli gerçekten :KK46::KK200::anneadayı:
Ben malzemeleri anneme aldırdım allahtan o işini gücünü bırakıp geldi de elim ayağım oldu... Ben yıkayalı oldu baya ben aceleciyim diyorum ya hep ondan 1-1,5 ay filan oldu yıkayalı ama o koku :KK46::KK46:Allah'a evlerimizi doldursun inşallah onların kokularıyla❤️❤️

Back
X