ya Kusura bakma istersen kible banlanmaya raziyim.
tup bebekle anne oldum kolay sabnyorsun degil mi? ne kadar da cahilsin bu konuda. hayalimiz ikiz hopterellelli terellelli...
bak guzelim anlatayim tup bebek tedavisini sana ,
adetinin.2 veya 3 gunu gidersin hani kirli pedini saklarsin ya herkesten ya da reklamlarda gosterilen o ay cok ozgurum pantolonum temiz kaliyor diyen en guvenlisini kullanirsin ya hah iste kanamanin en yogun oldugu zaman o catala yatar bacaklarini acarsin. ped saklama vs luks yani.
icine ultrason cihazini sokarlar kasiklarini agritarak bi saga bisola dondururler olgunlasmakta olan yumurtalari sayarlar. sonra kullanacagin ilaclari ayarlarlar hergun belli saatlerde kendine deri alti igne vurursun. elin yatkinsa morarma olmaz ama degilse vay haline sarapnel yemis gibi morarmis gobekler gordum ben. bitmez 2 gunde bir kontrol olursun ayni catal da. ayni ultrason cihaziyla. sonra yumurta toplanir sedasyon denen bayginlik halinde sonra esinden sperm alinir dollenir. sansliysan ohss olmazsin. bak onu da aciklayim yumurta toplamin yani opunun yan etkilerinden birtanesi. acayip bir siskinlik akcigerlerini bile sikistirir o toplanan su ve onu bosaltirlar.nasil bosalttiklarini bir zahmet google yaziver. hafif bir adet agrin olur. beklersin dollenmi mi ne kadari dollenmis diye haber gelir 3, 5 gun sonra transfer olur ki benimki 2. gundu. 2 embriyo. birtanesini nasipetti yani kesin ikiz olur yok. ki genelde 35 yas ustune 2 tane verirler. neyse sonra transfer sonucu beklersen 12 14 gun arasi genelde 7. gunden itibaren idrar tahlili yapar durursun.
burada okumustum o 12 gun kanser sonucu beklemekten daha zor diye.
esinle sihbetin sadece tedavibolur bu esnada cinsellik zaten yok...
valla bana gore etik falan degil tupeduz cahillik saglikliyken bunu yapmak.
o vurulan hormon ilaclari da kansere ve benzeri hastaliklara yol acabiliyor.
ama neyse siz ikiz istiyorsunuz hopterellelli terelelli... yaptirin gitsin.