İkiz bebekleri nasıl emziriyor yada nasıl mama veriyorsunuz :)

minikgelin

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
373
Merhaba hanımlar inş ikizlerim olcak rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip ederse..

kafama takılan ve nasıl yapacagımı bilemediğim besleme şekli oldu

Aynı anda emziremem gibi geliyor

aynı anda ağlarlarsa nasıl yapcam ..

mama olarak Ne almalıyım

Deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum :)

Daha deneyimlemedim fakat ben aynı anda emzirmeyi düşünüyorum. İkizler için daha verimli oluyormuş diye duydum. Hem böylece biri birini beklemek zorunda kalmaz ağlarsa falan yüreğim dayanmaz şahsen. İkiz emzirme yastıkları var onların yardımıyla birlikte emziriliyor. Fakat sezaryen olacaksa ilk günler için mama gerekliymiş.

Benim bi kızım var tek olmasına rağmen onu emzirirken bile yoruluyordum
Şimdi birini kucağıma aldım diğerini kim verecek aynı anda memeye nasıl tutturcam hadi gündüz akşam yardım eden olur peki gece nasıl olcak ...
Bi diyorum sağma makinası aldım sütümü sağarım birini emzirirken diğerine biberonla eşim sütü verir yada sütüm az olursa mama verir dönüşümlü bi emzirir bi mama yada anne sütünü biberonla veririm diyorum
İnş başarabiliriz aynı anda emzirmeyi ama hiç mantıgım almıyor nedense :)

Dediginiz gibi yapanlar da varmış tam olarak ne faydası olduğunu hatırlamıyorum ama aynı anda emzirmek iyiymiş diye okudum. O yüzden kendime emzirme yastığı dikiyorum doğru zor biraz ama yapabiliriz bence :)

Dediginiz gibi yapanlar da varmış tam olarak ne faydası olduğunu hatırlamıyorum ama aynı anda emzirmek iyiymiş diye okudum. O yüzden kendime emzirme yastığı dikiyorum doğru zor biraz ama yapabiliriz bence :)
Evt aynı anda olunca sütün kaliteside miktarıdır artıyormuş ondan çift başlıklı süt sağma makinası aldım.. emzirme yastığından arkadaşım memnun kalmamış onunda ikizleri var.. iki yastıkta ayni işi görüyor Dedi
Bakalım başa gelmeden anlamıycsz sanırım:)

Aynı anda beslendiğinde zamandan tasarruf etmiş oluyorsunuz ilk zamanlar acemilik olsa da sonradan bayağı gelişiyorsunuz :)

İkizlerini Aynı anda emziren anneler, bebekler ilk doğduğu günden itibaren mi birlikte emzirmeye başladınız. Üç çocuğum iki yaşlarına kadar anne sütü aldılar. İkizler doğunca ne yapacağım nasıl yapacağım bilemiyorum. İlk bebeğimde bile bu kadar bilgisiz çaresiz hissetmemiştim kendimi.

Benimkiler prematüre doğdu o yüzden hastaneden çıktığımızda da uzun bir süre emzirme yasaktı ama sonra normale dönünce birlikte emzirmeye çalıştım yaklaşık 1 yaşındalar şu anda genelde aynı anda emiyorlar hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…