Tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım,zor bi hamilelik geçirdim 6. Haftada 15. Haftada yoğun kanamadan hastanede yattım,kalan günlerde hep evde yattım dışarı bile cıkamadım.21. Haftada detaylı ultrasona gittiğimde rahim ağzımın kısaldığını öğrendim devlet hastanesine gönderildim riskli olduğu için.Devlet hastanesinde yatışım yapıldı 2 gün sonra iyice kısaldığı için acil ameliyata alındım,9 gün sonra hâlâ hastanede yatarken sancılarım başladı ve yoğun kanamayla acil sezeryana alındım ne olduğumu bile anlamadım,kaos ortamı vardı sonda takmaya calışana kadar doğuma gittiğimi anlamadım en sonunda hemşire dur seni acil sezeryana almamız lazım siye bağırınca aydınlandım.Doğumdan çıktığımda yoğun bakımda tek başımaydım,ben nerdeyim ? Kızlarım nerde noldu hiçbişeyin farkında değildim boş boş bakıyodum sadece.Kızlarımın doğdukları an çldüklerini düşünüyordum cünkü..Eşim sabaha karşı yanıma girdi resimlerini cektim gösteriyim dedi asla görmek istemedim.2 gün boyunca yanlarına gitmedim görmeye cesaret edemedim o kadar büyük bi travma yaşıypdum ki kabullenemedim onları.2 gün sonra cesaretmi toplayıp yanlarına gittim,çok kücüklerdi tahminimden bile kücük olduklarını görünce yıkıldım ayakta duramadım dışarı cıkarttılar.Eve cıktım ertesi gün kızım vefat etti o kafar canım yanıyordu ki ağlayamadıö bile sadece bağırdım.Cesaret edip yanına gidemedim göremedim.19 gün diğer kızımın hanına gittim geldim onun için sütü için kendimi topladım elini tuttum,30. Haftadan önce gözlerini açmaz dediler ben onunla konuştukça 24 haftalıkken gözlerini açıp baktı sesime..19 gün sonra cumartesi günü görüş olmamasına rağmen görüşe gittim cok ağladım doktora dedim çık özlüyorum yarında gelsem gösterir misiniz diye doktor acıdı gelin gösteririz dedi..Göremedim.Gece heyecandan uyuyamıyordum yarıj gidip kızımı görücem diye,gözüm daldı yarım saat sonra o telefon çaldığı an uyandım ve bütün vücudum uyuştu çünkü kötü bişey olmasa arqmazlardı.Koşa koşa hastaneye gittik gece 3 de 10 dk sonra doktor geldi karşıma suratı beş karış ağzını bıcak açmıyor,bağırdım sus sakın Öldü deme diye öylece baktı gözlerime o an anladım bebeğim ölmüş.Yere yığıldım o an doktorun ayaklarına kapandım resmen yalvardım nolur öldü deme yalvarıyorum öldü deme diye,doktor bile ağladı,içeri aldılar küvezde ölüsü yatıyordu,ilk kez kucağıma aldım bebeğimi,ölüydü.Yanımda duran hemşire tutamadı kendini ağlamaya başladı o hitt baikası geldi oda ağlıyordu.O an o kadar büyük bi ateş vardı ki içimde anlatamam.Kızlarımı kucağıma alıcağım günğ bekledim hep,cansız bedenini almak nasip oldu.el kadar bebeğimi yıkanırken izledim kefenleyip kucağıma verdiler mezarlığa kucağımda götürdüm..2 gün sonra mezarlarına 2 tane gül götürdüm sapladım.18 gün geçti o sürede çatıları uçuran bi fırtına oldu,çok fazla yağmur yağdı kar yağdı her yer bembeyaz oldu,mezarlarına gittiğimde ağaçlar devrilmişti ama güller olduğu gibi duruyordu tek yaprak bile düşmemiş..hiç rüyamda görmemiştim 40. Gün kuran okuttuk o gece ikisini ayrı ayrı rüyamda gördüm..Çok acı cekiyorum yüreğim yanıyor,ama yüreği yanan bi anne evdeki eşyaları değiştirmeyi düşünür mü ? Ben düşünüyorum ve kendimi suçluyorum,cocuğum ölmüş 3 gün olmış daha ben öyle bış boş otururken ben bu perdeleri değiştiricem diyorum cok saçma,onu değiştiricem bunu yeniliyceö falan diyorum hep..