- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
Ben varım. Şimdi uyuttum.sizin kadar tecrübeli değilim.7 aylık benimkiler bir De 6 yaşında var.o da çok ilgi istiyor.En meraklı dönemi sürekli soru soruyor..ornegin ikisi de ağlarken gelip diyor ki "anne Ekvator niye çok sıcak,?"cevaplıyorum sabırla..onun bambaşka yorumu var tabi soru soruyu doğuruyor ben içimden sabır çekiyorum hep.onu da ihmal etmek istemiyorum
Eşim benim çok yardımcı maddi manevi O da bana güç veriyor.. misafir yeri geldi kabul etmedim yeri geldi hazır yiyecekle agirladim o kısma takilmiyorum artık.
Ben sağlıklı huzurlu olmalıyım ki iyi bakayım kuzularıma diyorum.
Gelin görün ki benimkiler uykuyu hiç sevmiyorlar..az uyuyorlar zor uyuyorlar yarım saatte bir uyandigim oluyor.
Ben de bugünler gececek, onlar sağlıklı olsunlar yeter.Allah kuluna kaldıramayacağı yük vermez deyip teselli ediyorum..aglayinca rahatlarsiniz inşaallah ben de agladim.rabbim yardımcımiz olsun.
Eşim benim çok yardımcı maddi manevi O da bana güç veriyor.. misafir yeri geldi kabul etmedim yeri geldi hazır yiyecekle agirladim o kısma takilmiyorum artık.
Ben sağlıklı huzurlu olmalıyım ki iyi bakayım kuzularıma diyorum.
Gelin görün ki benimkiler uykuyu hiç sevmiyorlar..az uyuyorlar zor uyuyorlar yarım saatte bir uyandigim oluyor.
Ben de bugünler gececek, onlar sağlıklı olsunlar yeter.Allah kuluna kaldıramayacağı yük vermez deyip teselli ediyorum..aglayinca rahatlarsiniz inşaallah ben de agladim.rabbim yardımcımiz olsun.