İkiz çocuğu olan var mı?Çok endişeliyim...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Sürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...

Şöyle düşünün insanlar 4.5 yılda iki çocuk yapıyor genelde,siz tek gebelikle halledeceksiniz ,mis 😁 Şaka bir yana inanın istediğiniz kadar hazır olduğunuzu düşünün yinede kucağınıza verdiklerinde olmuyorsunuz. Yaşayarak görerek öğreneceksiniz. Yardım alırsınız ailelerden çok da rahat büyütürsünüz. Ekonomik sıkıntı da yok keyfini çıkarın, bu zamanları zehir etmeyin kendinize.

Sağlıkla doğsunlar inşallah bebişleriniz , İnstagram da sürekli ikiz bebeklere bakıyorum bende annem dalga geçiyor hatta ikizlerin olacak diye bence ikizler çok tatlı oluyor 💛
Evet tatlılar ama bakımı büyümesi ooof kabus gibi geliyor bana...

Şöyle düşünün insanlar 4.5 yılda iki çocuk yapıyor genelde,siz tek gebelikle halledeceksiniz ,mis 😁 Şaka bir yana inanın istediğiniz kadar hazır olduğunuzu düşünün yinede kucağınıza verdiklerinde olmuyorsunuz. Yaşayarak görerek öğreneceksiniz. Yardım alırsınız ailelerden çok da rahat büyütürsünüz. Ekonomik sıkıntı da yok keyfini çıkarın, bu zamanları zehir etmeyin kendinize.
Aynen bunun için beklemişim gibi.Ben çocuk istemiyorum dedikçe ikiz duası edildi bence o dualardan oldu bu...

Bana göre çok kolay ikiz ki karşılaştığım ikiz anneleri bunu söyler.
Arası yakın iki çocuktansa ikiz daha kolay bakımı.
Bence bebek bakımında en zor dönem yürüyene kadar, yani ilk 1 yıl.
İmkanınız var ise bakıcı alın, yoksa ailelerden yardım isteyin ve yaşına gelene kadarki süreyi atlatın, gerisi kolay.

Sürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...
Benım bebegımın kalbi durdu sonra tüp bebek yaptırdım kimyasal gebelik yasadım eşimde olan sorundan dolayı yaşıyorum hepsini cok dua ediyorum ikiz üçüz rabbim ne verirse razıyım🤲 Elbette endişeleriniz olur ama şimdi bunları düşürmeyin Allah vermiş ne güzel şükredin dua edin göz açıp kapayıncaya kadar büyürler Allahın izniyle çokça şükür edin çok şanslısınız herkese nasip olmaz ...

Valla helal olsun. KV görümceye inat çocuk bile yaptınız.
Hayırlı olsun ikizleriniz. Allah analı babalı büyütsün

Benım bebegımın kalbi durdu sonra tüp bebek yaptırdım kimyasal gebelik yasadım eşimde olan sorundan dolayı yaşıyorum hepsini cok dua ediyorum ikiz üçüz rabbim ne verirse razıyım🤲 Elbette endişeleriniz olur ama şimdi bunları düşürmeyin Allah vermiş ne güzel şükredin dua edin göz açıp kapayıncaya kadar büyürler Allahın izniyle çokça şükür edin çok şanslısınız herkese nasip olmaz ...
İnşaAllah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻Hiçbir zaman çocuk delisi olmadım.En küçük benim kardeşim olsun demedim.Ne bileyim bazı insanlarda heves olur bazılarında yok bende yok olanlardanım galiba... Hayırlısı...

Valla helal olsun. KV görümceye inat çocuk bile yaptınız.
Hayırlı olsun ikizleriniz. Allah analı babalı büyütsün
İnat mı?Bunun için mi 4,5 yıl sonra olsu.Lütfen bu konumu bari kirletmeyin onlarla.

Beklenmeyen bir gebelik olduğu için şaşkınlığınız normal ama Allah dağına göre kar verir, siz de eminimki en güzel şekilde bakabilirsiniz. Zaten çok yeniymiş, zamanla kabullenirsiniz, tecrübeli anneler size güzel taktikler verirler.

İnşaAllah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻Hiçbir zaman çocuk delisi olmadım.En küçük benim kardeşim olsun demedim.Ne bileyim bazı insanlarda heves olur bazılarında yok bende yok olanlardanım galiba... Hayırlısı...
olsunn rabbim böyle layık görmüş canım kabullenemiyorum deme Allahın gücüne gider beklemiyordum süpriz oldu de geç onlar dünyaya gelsin asıl ozaman diceksin neden bunları düşünmüşüm iyiki olmuşlar diceksin buna eminimm kafanı hic bulandırma zorluklarını aklına getirme onlarla yaşayacağın güzel anları güzellikleri aklına getir hayırlı olsun sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim

Back
X