- 2 Ağustos 2013
- 37.953
- 125.980
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
Hayırlı olsun bebişler.
Bana da aynı duayı ediyor her önüne gelen demeye geldim
Bana da aynı duayı ediyor her önüne gelen demeye geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerHayırlı olsun tereliye..
Sağlıkla, huzurla büyüt bebişlerini inşallah :)
İkizi olan tanıdık bir abla var bu dua değil beddua demiştiHayırlı olsun bebişler.
Bana da aynı duayı ediyor her önüne gelen demeye geldim![]()
Merak etmeyin zor olur belki ama iki tane minik ne güzel olurİkizi olan tanıdık bir abla var bu dua değil beddua demişti![]()
Amin inşallah ama unutma Rabbim sana nasip etmişse çok şanslısın biz o kadar uğraşıyoruz da olmuyorBen biride istemedim hiç o dualara amin demedim ama hayırlısı...Umarım sizinde hayırlı evlatlarınız olur![]()
Yok be nerde bakacaklar.Ne güzel ikizmis çok tatlı olurlar :)
Birine anneanne bakar birine babaanne![]()
Haklısın dünya hep üzerine geliyoDeğişmesi gereken ben değilim anlayamadınız birtürlü herneyse.
Dünya mı hahahahhaahahahahHaklısın dünya hep üzerine geliyo
Hamilesin kıyamam![]()
Bak böyle söyleme. İstemedim falan deme. Hakkında hayırlısı olsun, evet ikiz bakmak zor ama üstesinden geleceğine inanıyorum.Ben biride istemedim hiç o dualara amin demedim ama hayırlısı...Umarım sizinde hayırlı evlatlarınız olur![]()
Ay o duayi banada cok ediyorlar zaten var iki tane korktum simdi. Rabbim sabrini da sana gucunu de verir korkma insallah. Ilk cocuk evet zor tecrubesizsin cunku ama ikiz daha bi zorlar. Ailen vs yaninda mi yakin misiniz bu donemde en guzeli anne yardimi olurSürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...
Her sey guzel olucak.Hamılelıgın psıkolojısı varSürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...