İkiz çocuğu olan var mı?Çok endişeliyim...

Ne güzel ikizmis çok tatlı olurlar :)
Birine anneanne bakar birine babaanne 😅
Yok be nerde bakacaklar.
Benim annem bakamaz mesela
Kayınvalidemin de bekâr Oglu var kayinbabaminda elinden iş gelmiyor o yüzden yanlarından ayrılamaz.
E kayimvalidem zaten devlet memuru üst düzey.ve emekli olacak yaşta değil.
Mesela ben hamile kalsam yardımları isteseler de çok zor

Hiç yardımları olamaz bence.

Ben biride istemedim hiç o dualara amin demedim ama hayırlısı...Umarım sizinde hayırlı evlatlarınız olur🤲🏻
Bak böyle söyleme. İstemedim falan deme. Hakkında hayırlısı olsun, evet ikiz bakmak zor ama üstesinden geleceğine inanıyorum.

Rabbim ne güzel emanet göndermiş hemde 2 tane. Hemde melek .
Zor elbet 1 taneye bile bakmak zorken, layigiyla üstesinden gelebileceğinize inaniyorum sizi tanimamama rağmen.
Hayırlı olsun darısı basimiza olsun:)

Süpriz bir gebelik sonrası ikizlere hamile kaldım bende. Önce sizin gibi endiseliydim hem ben hem eşim. Cevrem benden meraklıydı hamile kalmama. Zamanla bu ikiz olayına bende cok alısmıstım.ama gel gelelim 5. Ayımda kaybettim onları. Genetik rahatsızlıgımdan kaynaklı . Suan saglıklı 5 yasında bir evladım var. Ancak ne zaman aklıma gelse ya da ikiz bebekler görsem aglarım. Şükredin lütfen ve huzurlu mutlu bir hamilelik geçirin.

Sürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...
Ay o duayi banada cok ediyorlar zaten var iki tane korktum simdi. Rabbim sabrini da sana gucunu de verir korkma insallah. Ilk cocuk evet zor tecrubesizsin cunku ama ikiz daha bi zorlar. Ailen vs yaninda mi yakin misiniz bu donemde en guzeli anne yardimi olur

Sürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...
Her sey guzel olucak.Hamılelıgın psıkolojısı var

Aaaas hayırlı olsun. Sağ sağlim al kucağına insalah. Benim ikinci gebeliğim supriz bir şekilde ikizdi. İlk başta kabul etmesi çok zor geldi bana da. Zaten bir tane kızım vardı. Sağ olsun annem yardım etti, ediyor.

Bence ikiz çok eğlenceli. Birlikte oynuyorlar. Ama tabi ilk iki sene oldukça yorucu.

Benim ikiz oğullarım var tüp bebek 2 yaşlarını bitirdiler ve supriz bi şekilde 9 .haftada öğrendim tekrar hamile oldugumu çok zor bakımları ama bi anne diyolar ikisi birden diliyo çok güzeller 2 senedir kaynanamla bakıyoruz saolsun bi şey sormak ıstersen yazabilirsin

Tek basima (tabi esimin de yardimlarini erigeyemem) iki bebek ve 1 cocuk bakiyorum 15 ay oldu dogurali. Zorlugu var ama herseye degiyo gulusleri. Daha yolun basindasiniz onceliginiz saglikli bi hamilelik gecirmek ve kucaginiza almak olsun. Sonrasi bi sekilde hallolur Allahin izniyle

kötü düşünmeyin son ana kadar neyin ne getireceği belli olmaz. sağlıklı ve hayırlı doğumlar

Back
X