İkiz çocuğu olan var mı?Çok endişeliyim...

Yemin ederim şu hayatta özel cocuk anneleri bir, cogul cocuk anneleri iki, baska da eli opulesi ana yok 🤣 1 taneyi kendi ailemle komsu olarak zaaaar zoooor buyutuyorum. Allah yardimcisiz, tek basina, yaramaz veya uykusuz veya her ne problemi varsa butun analara yardim etsin.
Yardımcısız asla olmaz diye dusunuyorum. Yani gerekirse bebeklere birsey almam, besigi suyu buyu eşten dosttan akrabadan alırım, kendi bogazimdan kisarim, yine de 1 yil yardımcı tutarım. Gerekirse bebeklere gelen altınları bozdururum 🤣 hic olmadi bobregimi satarim, o yardimciyi tutarim. 2 bebegi bir anne büyüturse cok yıpranır diye düşünüyorum

Sürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...
Ayhhhhh darısı basıma 2 yıldır gebe kalmaya çalışan biri olarak dularınıza talibim:KK48: annelik hiçbir zaman hazır olunacak birşey değil bence bu kadar isterken zaman zaman ben bile korkuyorum olursa nasıl bakacğım diye sağlıkla kucağınıza alın.

Back
X