İkiz çocuğu olan var mı?Çok endişeliyim...

onca çocuk isteyen varken diye başlayıp sizi taşlamayacağım çünkü anne olmayı herkes aynı seviyede istemiyor hepimizin yaşam tarzı, beklentileri vs. değişkenlik gösterdiği için bebek konusu da aynen böyle o yüzden sizi anlıyorum, ama şöyle düşünün bundan bi 6 yıl sonra birbirinin en yakın arkadaşı 2 bıdık el ele tutuşup aynı sıralarda oturup hayatı birlikte paylaşacaklar, hiç bir zaman dost arama gereksinimleri olmayacak çünkü birbirinin en yakın dostu ve dayanağı olacaklar, elbet zor olacak tek çocuk bile koskoca bir sorumluluk isterken siz 2 tane birden yetiştireceksiniz ne şanslısınız ki sizi seçmişler 2 evlat, 2 can büyütme fırsatınız olacak gün gelecek iyi ki diyeceksiniz iyi ki 2 si birden gelmiş, o yüzden tadını çıkarın siz ne kadar plan yapsanız da hayat ne getirirse onu yaşayacaksınız neticede allah acılarını göstermesin, mutlu bir hamilelik geçirin inşallah :dua:

Sürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...
Dünyanın en güzel şeyi ikiz annesi olmak. Allahın lutfettiği bir ayrıcalık bence. İlk zamanlar zor evet. Ama size yardımcı olacak birileri olursa yanınızda hiç zor olmaz. Benimkiler 9 yaşındalar. Birbirlerine arkadaş gibiler. Umarım sende sağlıkla kucağına alıp büyütürsün. Şükret ve çok mutlu ol bu habere bence♥️

Sürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...
Ne güzel ikisi bir arada büyür gider :)

Şimdiden 40 in çıkınca kim senle kalacak,kim yardım edecek bunları planla bence.
Tracy hugg in "yeni anneler için mucizevi çözümler "kitabı var dogurmadan okumani tavsiye ederim.
Çocukların kasikla peşinden kosmamak için blw kitaplarını mutlaka oku.
Allah kolaylık versin simdiden

Ne güzel işte. İkiz ben çok isterim şahsen.
Hem arkadaş hem kardeş olurlar birbirlerine

Hadi hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.
Geçenki konunuzda görümcenin çocuğunu çocuğunuz olmadığı için sevmediğinizi vurgulayan kayın aileye bu haberi nasıl verdiniz ben onu merak ettim en çok.

ben gönüllü olarak bakabilirim valla. şaka bir yana hayırlı olsun. siz de konunuzda söylemişsiniz çocuğa hasret o kadar çok insan var ki... bu günlerinize yazık etmeyin. her zorlukta bir kolaylık vardır. sistemli planlı olursanız her şey hallolur. tek başına ikiz büyüten tanıdıklarım var. Allah analı babalı büyütsün ne güzel ne sevimli olacaklar bakın görün.

Bence Harika 😀 ilk 1 yıl biraz zorlanacaksınız doğru ama sonrası çok güzel. Beraber oynarlar çoğu yerde rahat olursunuz. Ve 1 gebelikle 2 çocuk 😃 muthişş😃
Hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim

Hadi hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.
Geçenki konunuzda görümcenin çocuğunu çocuğunuz olmadığı için sevmediğinizi vurgulayan kayın aileye bu haberi nasıl verdiniz ben onu merak ettim en çok.
Haber vermedik doğana kadar söylemeyi düşünmüyoruz.

Şuanda böyle hissetmeniz çok normal çünkü hep tek çocuk düşünüyoruz gebeliklerde ve ikiz olacağını duyunca biraz şaşkınlık ve şok yaşıyoruz🙈☺️ Ama emin olun vücudunuz ve doğum sonrası bu duruma hemen adapte olacaksınız. Allah sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin. İki bebek birbiribe yoldaş gibi olur oyun arkadaşı hem kardeş cok da güzel olacaktır. Allah rızkıyla verirmiş derler. Emin olun zaman öyle geçiyor ki hemen de büyüyorlar.

Back
X