ikiz çocuğu olupta uslu olan var mı

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
ikiz çocuğu olupta uslu olan var mı yoksa ikisi birbirine uyup hep yaramazlık yapar ikiz çocuğum olsun istiyorum ama çok yaramaz olurlarsa ne yaparım bilmiyorum gerçi, henüz hamile değilim ama 1 hafta sonra belli olucak hamile olup olmadığım farkındayım sizde bu tür sorulardan sıkıldınız ama merak ediyorum gerçekten

Son düzenleme:
usluluk arıyorsanız bence çocuk işine hiç girmeyin derim.. tekte olsa ikiz de olsa çocuk bu zor anları olmaması sizce mümkün mü?

usluluk arıyorsanız bence çocuk işine hiç girmeyin derim.. tekte olsa ikiz de olsa çocuk bu zor anları olmaması sizce mümkün mü?

yok ben ağlamasından filan bahsetmiyorum tamam çocuktur arasıra yaramazlık yapar ara sıra ağlar hep oturucak hep susucak değil oyuncak gibi ama sürekli ağlayan hiç susmayan koltuktan koltuğa atlayan evi dağıtan çocuklarda var

canım o dediğin çocuktan çocuga değişir tek çocuk olur hiperaktiftir yerinde duramaz düz duvara tırmanır ikiz çocuk olur normaldirr uslu olurrr bebekler doğmadan bunu kimse bilemezz benim yiğenim var tek çocuk ddediğim gibi düz duvara tırmanıyor o derece yaramazzz bir çocukk Allah hepimizin gönlüne göre versin inş..

evet haklısın galiba ama benim tek duam benim bebekliğime benzesin inşallah huyu benim bebekliğimde olduğum gibi bi bebek yoktur herhalde dünyada annem mamamı yedirip uyuturmuş arasıra uyanır etrafıma bakınıp tekrar uyurmuşum uyanınca ağlamazmışım bişeyler verirsen yermişim vermezsen ağlamazmışım biri pişt desin ben hemen ağzımı açıp gülmeye başlarmışım çocukkende bi yere gittiğimiz zaman annemin yanından ayrılmazmışım tek kötü yanım çok inatçı ve çekingenmişim bişeye hayır diyince evet demiyomuşum bi daha pişman olsam bile yinede hayır diyomuşum

ben çok tanıyorum bir çocuk olupta 3 çocuğa bedel olanları :) benim kızlarım gündüz uslu akşam saattlerinden sonra kuduruk mesela.. gündüz sanki evde genç kızlarım var (maşallah) ama gece bizi bezdiriyorlar..........

ama hasta olmasınlar yeterkiii insan katlanıyor herşeye.. b

rabbim gönlünüzdekini versin tek çift farketmez sağlıklı olsunlarda.....

haklısın öyle olan çocuklarda var belki uykuları geliyodur onun için öyle yapıyolardır
bende en çok onun için dua ediyorum sağlıklı olsunlarda nasıl olursa olsun kız erkek olsada farketmez

Kızlar ya benım 6 aylık bebıslerım var dünya tatlısı iki kızım ama ben doğumda aldığım kiloları daha hıc veremedım bana yardımcı olurmuşsunuz iki bebek emziriyprum ve 24 saat mesai yemeden duramıyorum lütfen tecrübenize ihtiyacım var

benimkiler 27 aylık ve 80e yakın kg doğum yapotın üstelik 7 aylık doğdular zaten ödemim varmış şuan 58 kg yim yemek yememe rağmen verdim daha düne kadar 65 kg dim ramazandan beri gitti benimkiler 2 yaşta yürüdü erken doğuma bağlı bazı poroblemlerden dolayı yürüdükleri an zaten durmak imkansız hep arkalarında olunca veriliyor benim bu şekilde gitti 2 yılda son 2 ayda verdim çoğunu....

selam,
henüz emziriyorsun gider gider merak etme ama göbek tabi ki eskisi gibi olmuyor.
ben 51 kg yum. hamile kalmadan önce ki kilom da aynı.
ama doğuma 75 ile girmiştim. 1,5 yılda gitti kilolar. fazla da emzirememe rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…