- 10 Şubat 2024
- 860
- 1.060
- 33
- Konu Sahibi Beyazyasemin
-
benim tek transfer 10. günde 813 çıkmıştı ama ikiz değil11.gun 444 13.gun 1151 di betam. Tek transfer tekil gebelik :) bana da ikinci betamdan dolayi ikiz mi yorumu gelmisti sasirmistim oyle bir alaka oldugunu bilmiyordum acikcasi o zaman. Bazen artistan da belli olmuyormus ama anca kese randevunuzda netlesecektirgonlunuze gore olsun insallah
Yani meselabenim tek transfer 10. günde 813 çıkmıştı ama ikiz değil
11.gün 458Çift embriyo transferi olduğum için benim hala umudum var
14 Aralık 246Merhaba arkadaşlar
5.gün çift embriyo transferi oldum.
11.günde 458
13.günde 1293 beta değerlerimi öğrendim.
Beta değerleri ile kesin bir şey söylemek mümkün değil biliyorum ama yine de merak ediyorum.
İkiz gebeliği olanların beta artışları nasıldı acaba?
Aaa ikiz mi? Maşallah14 Aralık 246
16 Aralık 325
18 Aralık 640
19 Aralık 699
14 Aralık 246
16 Aralık 325
18 Aralık 640
19 Aralık 699
Hiç bısey demediler ikiz gebelik . benım degerlerım evetBu sizin değerleriniz mi? Bu artışlar için doktorlar bir şey demiş miydi?
Hiç bısey demediler ikiz gebelik . benım degerlerım evet
Bundan sonra bidaha beta baktırmadık öylece bekledik sadece .Gerçekten çok şaşırdım. Beta kaçken kese görüldü peki? Bu değerlere ya dış gebelik derler ya sağlıksız. Benim böyle yavaş arttı 2267 ye kadar da beklendi ne kese ne oda görülmedi ve sonlandırıldı. Ama hiç iki kat artış olmadı.
Merhaba suan ne durumdasınızMerhaba arkadaşlar
5.gün çift embriyo transferi oldum.
11.günde 458
13.günde 1293 beta değerlerimi öğrendim.
Beta değerleri ile kesin bir şey söylemek mümkün değil biliyorum ama yine de merak ediyorum.
İkiz gebeliği olanların beta artışları nasıldı acaba?
MerhabaMerhaba suan ne durumdasınız
Merhaba
458 ve 1293ten sonra beta hcg değerim 4177 çıktı.
Geçen Cumartesi 5+5teyken iki kese göründü
Ay maşallah ne güzel Allah’ım sağlıkla dünyaya getirmenizi nasip etsin inşallah bugün benim sekizinci günüm ben de test versem mi acabaMerhaba
458 ve 1293ten sonra beta hcg değerim 4177 çıktı.
Geçen Cumartesi 5+5teyken iki kese göründü
Ben 8.günümde Predictor Early marka erken gebelik testi yapmıştım ve silik bir çizgi ile öğrenmiştim. Yapmayı düşünürseniz mutlaka sabah ilk idrarla yapınAy maşallah ne güzel Allah’ım sağlıkla dünyaya getirmenizi nasip etsin inşallah bugün benim sekizinci günüm ben de test versem mi acaba
Tek yumurta ikizi mi acaba? 10.haftaya kadar ikiz keseler çoktan görünürde diye düşündüm. Biz 5.haftada iki kese gördükAdet günü 228 gebe olduğumu ögrendim. Tekrar beta baktırmadım. 10. Haftamda ikiz olduğunu öğrendim.
Çift yumurta. Bir kız bir oğlum varTek yumurta ikizi mi acaba? 10.haftaya kadar ikiz keseler çoktan görünürde diye düşündüm. Biz 5.haftada iki kese gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?