EvetCümlemizden canım benim kürtaj mi oldun
Kuzum kaç ay korunman gerektiğini soyledilermi
2 ay adet gör sonra düşünebilirsiniz sıkıntı yok dediler canımKuzum kaç ay korunman gerektiğini soyledilermi
İlk gebeligimde bana 4 ay dediler2 ay adet gör sonra düşünebilirsiniz sıkıntı yok dediler canım
Progestan kullanıyodum düşük riski yok diye kullanmayı bırakmıştık lekenme şeklinde başladığında tekrar kullanmamı söyledi ama o gün zaten kanamam artmıştı yani dediğiniz gibi yinede biseyler yapılabilirdi belki ama nasip böyleymiş..Çok üzüldümAllah size tekrar nasip etsin inşallah doktorun hatası olduğunu düşünüyorum ben ama. Ne biliyim ikiz gebelik sonuçta bide diğerinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüş görmüş sonuçta ilaç falan verebilirdi düşük önleyici. Çok detaylı yazmadığınız için yargılıyor gibi duruyorum ama yanlış anlamayın beni doktora kızdım.
Rahim kendini anca toparlıyormus daha kısa sürede tekrar gebelik yaşayanlar varmış aslında ama kendi psikolojimiz ve beden sağlığımız için de 3 ayda yine iyi bir süreç aslındaİlk gebeligimde bana 4 ay dediler
Tabikide kuzum ilk gebelikmiydi canimRahim kendini anca toparlıyormus daha kısa sürede tekrar gebelik yaşayanlar varmış aslında ama kendi psikolojimiz ve beden sağlığımız için de 3 ayda yine iyi bir süreç aslında
İlk 12 hafta kullanılması lazımdı bence sizin ikiz sonuçta. lekelenme başladıktan sonra çok zor zaten kurtarması. Doktor ne olursa olsun devam ettirmeliydi ikiz gebelik her zaman risklidir. Bidaha gebe kalırsınız inşallah ama bu sefer doktorunuzu çok iyi araştırıp gidinProgestan kullanıyodum düşük riski yok diye kullanmayı bırakmıştık lekenme şeklinde başladığında tekrar kullanmamı söyledi ama o gün zaten kanamam artmıştı yani dediğiniz gibi yinede biseyler yapılabilirdi belki ama nasip böyleymiş..
Evet ilk gebelikti 1.5 yıldır istiyordukTabikide kuzum ilk gebelikmiydi canim
Evet riskli bir dönemdi nasip böyleymiş doktorumdan memnundum ama bu durumdan sonra devam edemem dediğiniz gibi başka bir doktor araştırıcamİlk 12 hafta kullanılması lazımdı bence sizin ikiz sonuçta. lekelenme başladıktan sonra çok zor zaten kurtarması. Doktor ne olursa olsun devam ettirmeliydi ikiz gebelik her zaman risklidir. Bidaha gebe kalırsınız inşallah ama bu sefer doktorunuzu çok iyi araştırıp gidin
Allalhin izniyle yine olacak kuzum bende ilk gebeligimde kaybettim 3 aylıktı aradan 8 ay sonra yine hamile kaldım ama çok korkuyorumEvet ilk gebelikti 1.5 yıldır istiyorduk
İnşallah sağ salim sağlıkla kucağına alırsın şimdi kaç haftalıktıAllalhin izniyle yine olacak kuzum bende ilk gebeligimde kaybettim 3 aylıktı aradan 8 ay sonra yine hamile kaldım ama çok korkuyorum
Kuzum şimdi 5+4 haftalık betam yüksek 2 kese dedilerİnşallah sağ salim sağlıkla kucağına alırsın şimdi kaç haftalıktı
Yaa çok sevidim sizin için inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızKuzum şimdi 5+4 haftalık betam yüksek 2 kese dediler
Amin kuzum benim inşallah Allah'ım razı olsunYaa çok sevidim sizin için inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?