• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nadide Cebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
2
0
1
Merhaba kızlar 🤍 İkiz gebelikte kaçıncı haftada doğum yaptınız, bebekler kuvözde kaldı mı ? benimde doğuma az kaldı biraz morale ihtiyacım var 🥹🎈

Merhaba, 9 aylık ikiz bebeklerim var 😊 36. Haftada doğum yaptım bir hafta küvez sürecimiz oldu. Ama ikiz doğum yapıp küveze girmeyen çok bebiş te var inşallah gerek kalmaz size. Girseler bile stres yapmayın geçici bi süreç. Siz kaçıncı haftadasınız

Maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütün 🌸 ben de 30. Hafta içindeyim doktorum bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim diyor . Sizin ki planlı mı oldu yoksa doğum mu başladı acaba

Gebelik zehirlenmesi başlamıştı tansiyonum yüksekti sürekli. Riske atmamak için planlı şekilde oldu. Sizin tek yumurta mı çift yumurta mı?

Gebelik zehirlenmesi başlamıştı tansiyonum yüksekti sürekli. Riske atmamak için planlı şekilde oldu. Sizin tek yumurta mı çift yumurta mı?
Yaa çok şükür sağlıkla kucağınıza almışsınız 🙏 darısı bana inşallah. Benim çift yumurta biri kız biri erkek . Sizin ?

Back
X