Ikiz gebelik gecirenler beta sonucu bakin

Gunewim

Sonunda geldin mucizem😍
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
1.367
2.847
53
29
Selam guzel anneler
Benim 5+4haftalikken betam 13032 cikti ama karindan ultrasonla gozukmedi vajinal bakinca rahimde bi tane kese görüldü haftasina uygun doktor tupte de bisey gozukuyo dedi iki gün sonra betam 15093 cikti
Acaba ikizmi o yuzdenmi o degerle karindan gozukmedi

Ikiz anneleri yazın lütfen

Konu ne tam anliyamadim ben soru ney neye cevap vericez hemen vereyim itina ils

Canim. Birincisi sen o doktoru değiştir resmini görmüştüm kesen boş değil demiştim hatta ikincisi ben 6 haftalık iken vajinalden zar zor bir keseyi gördük 2 keseyi birden 8 9 haftada gördüm ben benim 4cu hafta betam 111di yani senin de olabilir ama beta değeriyle ikiz gebelik olup olmadığını anliyamayiz malesef

Canim sen neden muayene gununu beklemiyorsun kac gundur hep ayni soruya cevap ariyorsun. Malese bunun cevabini doktordan baskasi vermeyecek
Kendi doktorum calismiyor malesef muayine gunune kadar calisirmi bilmiyorum

Canım bence sen bu durumu cok fazla arastırıyosun. Kim ne derse seni tatmin eder mi bilmiyorum. Belki diyecekler ikiz olabilir doktora gitceksin olmıcak. O seni daha çok üzer. En iyisi doktora gitceğin zamanı bekle. Beta değeri çok yüksek olup tek olan da var beta değeri az olup çoğul gebelik olan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…