Burda bekleyecem o çocuk kaç hafta duracak içinde bakacam ben deKiz napam doktora gidene kadar catlarim bari arastirayim azcik
Bakiyorum da 40haftayi gecebilir inat edipBurda bekleyecem o çocuk kaç hafta duracak içinde bakacam ben de
Konu ne tam anliyamadim ben soru ney neye cevap vericez hemen vereyim itina ils
Konu ne tam anliyamadim ben soru ney neye cevap vericez hemen vereyim itina ils
Selam guzel anneler
Benim 5+4haftalikken betam 13032 cikti ama karindan ultrasonla gozukmedi vajinal bakinca rahimde bi tane kese görüldü haftasina uygun doktor tupte de bisey gozukuyo dedi iki gün sonra betam 15093 cikti
Acaba ikizmi o yuzdenmi o degerle karindan gozukmedi
Beta değeri kafasını karıştırmış senin ikizlerin vardı diye biliyorum.Konu ne tam anliyamadim ben soru ney neye cevap vericez hemen vereyim itina ils
Canim. Birincisi sen o doktoru değiştir resmini görmüştüm kesen boş değil demiştim hatta ikincisi ben 6 haftalık iken vajinalden zar zor bir keseyi gördük 2 keseyi birden 8 9 haftada gördüm ben benim 4cu hafta betam 111di yani senin de olabilir ama beta değeriyle ikiz gebelik olup olmadığını anliyamayiz malesefSelam guzel anneler
Benim 5+4haftalikken betam 13032 cikti ama karindan ultrasonla gozukmedi vajinal bakinca rahimde bi tane kese görüldü haftasina uygun doktor tupte de bisey gozukuyo dedi iki gün sonra betam 15093 cikti
Acaba ikizmi o yuzdenmi o degerle karindan gozukmedi
Aslinda en cok kafama takilan o kadar yuksek degerde karindan gorulmemesiBeta değeri kafasını karıştırmış senin ikizlerin vardı diye biliyorum.
Yazdım canım cevapBeta değeri kafasını karıştırmış senin ikizlerin vardı diye biliyorum.
Kendi doktorum calismiyor malesef muayine gunune kadar calisirmi bilmiyorumCanim sen neden muayene gununu beklemiyorsun kac gundur hep ayni soruya cevap ariyorsun. Malese bunun cevabini doktordan baskasi vermeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?