O degerle karindan gorulmemesinden korkuyorum canimCanim. Birincisi sen o doktoru değiştir resmini görmüştüm kesen boş değil demiştim hatta ikincisi ben 6 haftalık iken vajinalden zar zor bir keseyi gördük 2 keseyi birden 8 9 haftada gördüm ben benim 4cu hafta betam 111di yani senin de olabilir ama beta değeriyle ikiz gebelik olup olmadığını anliyamayiz malesef
Bazen gözükmüyo kafana bir şey takma bu hafta gidecektin doktora sanırım?Aslinda en cok kafama takilan o kadar yuksek degerde karindan gorulmemesi
Bu kadar stres yapacağına neden başka bir doktora gidip vajinal ultrason istemiyirsun için rahatlarO degerle karindan gorulmemesinden korkuyorum canimikiz olması onemli degil
Canim benim dusndugum ikiz olması degil o degerle karindan gorulmemesinden korkuyorum o yuzden ikizlerdemi oyle oluyor onu arastiriyorumCanım bence sen bu durumu cok fazla arastırıyosun. Kim ne derse seni tatmin eder mi bilmiyorum. Belki diyecekler ikiz olabilir doktora gitceksin olmıcak. O seni daha çok üzer. En iyisi doktora gitceğin zamanı bekle. Beta değeri çok yüksek olup tek olan da var beta değeri az olup çoğul gebelik olan da.
Yaşadığım sshirde karantidan dolayı hastanelerde ultrasonlar jinekoloqlar calismiyor bir tek gecen gittigim varBu kadar stres yapacağına neden başka bir doktora gidip vajinal ultrason istemiyirsun için rahatlar
30u gitmeyi dusunuyorum acik bi ultrason bulabilirsemBazen gözükmüyo kafana bir şey takma bu hafta gidecektin doktora sanırım?
Baska doktora gidersin ozman bu haftada sart degil ayni doktor olmasi hem gorua alirsin. Hepimiz tıpis tipış bekledik o kese haftasini kalp atisini uzgunum zamansan baska caren yokKendi doktorum calismiyor malesef muayine gunune kadar calisirmi bilmiyorum
Özel hastanemi?değilse özele git imkanin varsaYaşadığım sshirde karantidan dolayı hastanelerde ultrasonlar jinekoloqlar calismiyor bir tek gecen gittigim var
Sehirde gecen gittigim doktordan baskasi calismiyor karantinafan dolayiBaska doktora gidersin ozman bu haftada sart degil ayni doktor olmasi hem gorua alirsin. Hepimiz tıpis tipış bekledik o kese haftasini kalp atisini uzgunum zamansan baska caren yok
Ozeller devletler hepsi calismiyor gittigim ozeldiÖzel hastanemi?değilse özele git imkanin varsa
Bıkmak değil canım. Senin çok araştırdıgını görüyorum ama inan burda sana kimsr sağlıklı bi bilgi veremez. İçinin rahatlamasını istiyorsun biraz daha olsa . Ama sana en sağlıklı bilgiyi doktor verir.Buyuk ihtimal muayine gunu yine doktor bulunmayacak bebeğim hakkinda bilgi alamiyorum lutfen anlayışla karsilayin hicbisey yokmuş gibi yapamiyorum hele o doktor beni korkutmusken o yuzden arastiriyorum suallerden bezen bikan varsa cevap vermeye bilir
O zaman mecbur bekliyeceksin ben şuna inanıyorum ve bunu resmini gördüğüm için söylüyorum kesen boş değil güzel bir gebelik gibi gözüküyor şu an dışardayım sana ilk ultrason fotomu atacağım birazda n olsaydı o boş olurdu ve doktor sanırım belirli günler var daha erken gitme imkanin varmi çok stres yaptin bu seni her yönden etkiler yapma sabırlı ol bak sonunda guzel.olucak herşey inan ben sağlıklı bir gebelihin olduğuna inanıyorumOzeller devletler hepsi calismiyor gittigim ozeldi
Ben saklamiyorum hicbirseyi baska yazılarımı okumadiginiz için bu yazdığınız normalArkadaslar konu sahibi arkadas bazi seyleri sakliyor bu konuda. Doktor tuptede olusum gordugu icin 2 gun sonra gel, kontrol edelim demisti ama kendisi cok sık vajinal ultrasonun dusuge sebep olacagini dusundugu icin haftaya gitmeye karar vermisti. Hatta ben de yazmistim, cok nadir de olsa bazen 1 tane kese icinde 1 tane de tupte olusan ikiz gebelik olabiliyor ve bu durum sizin icin hayati risk tasiyor, doktorunuzu dinleyin ve kontrole gidin diye ama kendi bildigini okumaya devam ediyor. İnsallah ciddi bir sikintiyla karsilasmaz ama kumar oynuyor su anda, 10 bin kusurlarda dis gebelik varsa cok tehlikeli
O doktorun beta degerleri hakkinda dedikleri bile yalan cikti baska doktorlarla kendi doktorumlada konustum ve onun soylediklerini de hep yaziyorum zaten konularimda mesajlarimda da var bilipbilmeden yazmayinArkadaslar konu sahibi arkadas bazi seyleri sakliyor bu konuda. Doktor tuptede olusum gordugu icin 2 gun sonra gel, kontrol edelim demisti ama kendisi cok sık vajinal ultrasonun dusuge sebep olacagini dusundugu icin haftaya gitmeye karar vermisti. Hatta ben de yazmistim, cok nadir de olsa bazen 1 tane kese icinde 1 tane de tupte olusan ikiz gebelik olabiliyor ve bu durum sizin icin hayati risk tasiyor, doktorunuzu dinleyin ve kontrole gidin diye ama kendi bildigini okumaya devam ediyor. İnsallah ciddi bir sikintiyla karsilasmaz ama kumar oynuyor su anda, 10 bin kusurlarda dis gebelik varsa cok tehlikeli
İnsallah ben yaniliyorumdur. O zaman sorunuza cevap vereyim, bu degerde gorunmemesi normal degil maalesef. Zira 4000-5000 araliginda karindan, 1500’den sonra da vajinal ultrasonla kese goruluyor.O doktorun beta degerleri hakkinda dedikleri bile yalan cikti baska doktorlarla kendi doktorumlada konustum ve onun soylediklerini de hep yaziyorum zaten konularimda mesajlarimda da var bilipbilmeden yazmayin
Evet bende bu sekilde biliyorumİnsallah ben yaniliyorumdur. O zaman sorunuza cevap vereyim, bu degerde gorunmemesi normal degil maalesef. Zira 4000-5000 araliginda karindan, 1500’den sonra da vajinal ultrasonla kese goruluyor.
Canim hangi sehirdesin bi mahsuru yoksaSehirde gecen gittigim doktordan baskasi calismiyor karantinafan dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?