Ikiz gebelik gecirenler beta sonucu bakin

O degerle karindan gorulmemesinden korkuyorum canimikiz olması onemli degil

Canim benim dusndugum ikiz olması degil o degerle karindan gorulmemesinden korkuyorum o yuzden ikizlerdemi oyle oluyor onu arastiriyorum

Bu kadar stres yapacağına neden başka bir doktora gidip vajinal ultrason istemiyirsun için rahatlar
Yaşadığım sshirde karantidan dolayı hastanelerde ultrasonlar jinekoloqlar calismiyor bir tek gecen gittigim var

Kendi doktorum calismiyor malesef muayine gunune kadar calisirmi bilmiyorum
Baska doktora gidersin ozman bu haftada sart degil ayni doktor olmasi hem gorua alirsin. Hepimiz tıpis tipış bekledik o kese haftasini kalp atisini uzgunum zamansan baska caren yok

Baska doktora gidersin ozman bu haftada sart degil ayni doktor olmasi hem gorua alirsin. Hepimiz tıpis tipış bekledik o kese haftasini kalp atisini uzgunum zamansan baska caren yok
Sehirde gecen gittigim doktordan baskasi calismiyor karantinafan dolayi

Kizlar ben Azerbaycanda yasiyorum ve yasadigim sehirde gecen gittigim doktordan baska çalışan doktor ultrason yok karantina 20ne kadardi simdi yine mayisin 4ne kadar uzattilar belki yine uzatirlar gidebilsem elbette bir doktora gider sorularimdan kurtulurum ama bu imkansız o yuzden yaşayanlardan konu hakkinda bilgi almak istiyorum suan yapabilecegim sadece bu

Buyuk ihtimal muayine gunu yine doktor bulunmayacak bebeğim hakkinda bilgi alamiyorum lutfen anlayışla karsilayin hicbisey yokmuş gibi yapamiyorum hele o doktor beni korkutmusken o yuzden arastiriyorum suallerden bezen bikan varsa cevap vermeye bilir

Arkadaslar konu sahibi arkadas bazi seyleri sakliyor bu konuda. Doktor tuptede olusum gordugu icin 2 gun sonra gel, kontrol edelim demisti ama kendisi cok sık vajinal ultrasonun dusuge sebep olacagini dusundugu icin haftaya gitmeye karar vermisti. Hatta ben de yazmistim, cok nadir de olsa bazen 1 tane kese icinde 1 tane de tupte olusan ikiz gebelik olabiliyor ve bu durum sizin icin hayati risk tasiyor, doktorunuzu dinleyin ve kontrole gidin diye ama kendi bildigini okumaya devam ediyor. İnsallah ciddi bir sikintiyla karsilasmaz ama kumar oynuyor su anda, 10 bin kusurlarda dis gebelik varsa cok tehlikeli

Bıkmak değil canım. Senin çok araştırdıgını görüyorum ama inan burda sana kimsr sağlıklı bi bilgi veremez. İçinin rahatlamasını istiyorsun biraz daha olsa . Ama sana en sağlıklı bilgiyi doktor verir.

Ozeller devletler hepsi calismiyor gittigim ozeldi
O zaman mecbur bekliyeceksin ben şuna inanıyorum ve bunu resmini gördüğüm için söylüyorum kesen boş değil güzel bir gebelik gibi gözüküyor şu an dışardayım sana ilk ultrason fotomu atacağım birazda n olsaydı o boş olurdu ve doktor sanırım belirli günler var daha erken gitme imkanin varmi çok stres yaptin bu seni her yönden etkiler yapma sabırlı ol bak sonunda guzel.olucak herşey inan ben sağlıklı bir gebelihin olduğuna inanıyorum

Ben saklamiyorum hicbirseyi baska yazılarımı okumadiginiz için bu yazdığınız normal

O doktorun beta degerleri hakkinda dedikleri bile yalan cikti baska doktorlarla kendi doktorumlada konustum ve onun soylediklerini de hep yaziyorum zaten konularimda mesajlarimda da var bilipbilmeden yazmayin

O doktorun beta degerleri hakkinda dedikleri bile yalan cikti baska doktorlarla kendi doktorumlada konustum ve onun soylediklerini de hep yaziyorum zaten konularimda mesajlarimda da var bilipbilmeden yazmayin
İnsallah ben yaniliyorumdur. O zaman sorunuza cevap vereyim, bu degerde gorunmemesi normal degil maalesef. Zira 4000-5000 araliginda karindan, 1500’den sonra da vajinal ultrasonla kese goruluyor.

İnsallah ben yaniliyorumdur. O zaman sorunuza cevap vereyim, bu degerde gorunmemesi normal degil maalesef. Zira 4000-5000 araliginda karindan, 1500’den sonra da vajinal ultrasonla kese goruluyor.
Evet bende bu sekilde biliyorum
Konusunu merak ettgm icjn okumaya geldm konu sahbnin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…