İKİZ GEBELİK OLAN VE RAHİM AĞZI DIKIS YAPTIRANLAR YARDIM

fenzede senin de akintin falan oluyor mu? Benim akintidan ziyade su gibi bi şeyler akıyor arada.
Bende baya kanama oluyor canim.agrida var.doktor kasilma gecirecek ilaclari vermedi bana zarari olurmus.bu sitede nidilat ve prepar kullanlar hangi doktora gittiler acaba

Ben de nidicard kullanıyorum kasilmaya iyi geliyor. Sana neden vermediği?

Tansiyon dusuruyormus kalbi durduruyormus.o yuzden hastane şartlarinda verilmeliymiş.kasilman kanaman olursa gel dedi.bu sabah kostur kostur gittik. Cok onemli bisey yok.yatacak yerde yok diyip geri gonderdiler bizi.benimkisi kayseride univ hastanesinde bi docent.senin doktorun kim canim nerde senin doktorun

Evet tansiyonumu düşürüyor ve kalbim çok hızlı çarpıyor ama vücut alışıyor kullandıkça. Ben özel kliniğe gidiyorum Dr.um çok ilgili doçent Yavuz Şimşek.

Evet tansiyonumu düşürüyor ve kalbim çok hızlı çarpıyor ama vücut alışıyor kullandıkça. Ben özel kliniğe gidiyorum Dr.um çok ilgili doçent Yavuz Şimşek.
Benimki de ozel klinik canim.ama vermiyor iste.hangi ilde bu doktor

Bende yarın serklaj olcam
Rahim uzunluğum normal ama ikiz diye riske atmayalım dedi doktor .. korkuyorum sonrasında agrı çok oluyormu kızlar

Bende yarın serklaj olcam
Rahim uzunluğum normal ama ikiz diye riske atmayalım dedi doktor .. korkuyorum sonrasında agrı çok oluyormu kızlar
İlk bir kaç saat biraz acısı oluyor o kadar canım. Kısa bi işlem zaten. Ben zaten stresten acısını falan unuttum çünkü benim rahim boyum epey kisalmisti o yüzden çok stres yaptım. Sen kaç haftaliksin?

Çok korkuyorum valla narkoz amlythane beni çok geriyor 14 haftalıgım cnm doktor riske atmamak için yapcak ama olmasada olr dedi... ilerleyen haftalarda erken Doğum olursa beden yaptırmadım diye üzülürüm ondan yaptırıp içim rahat etsin diyorum ..bi kızım var onda sorunsuz geçirdim hamileliğimi ama ikizler riskli oluyor malesef

Tam serklaj haftasindasin canım. Korkacak bi şey yok zaten uyuyorsun 10-20 dk sürüyor.

Hayırlı kandiller arkadaşlar 21+4 ikiz bebek lere gebeyim dün dr a kontrol e gittiğimde rahim açıklığı görüldü serklaj dediler yalnız benim bebişlerin birinde akciğer ödemi gördü pztsi tekrar detaylı usg salı serklaj yapılacak duruma göre sonrası yatış tabi aynı macerayı yaşayan var mı aranıZda ne durumdasınız

Galiba ben biraz daha sansliyim hic kaybim olmadan atirdik ikizlere gebeyim 14 haftada olculerde kisalma ciktigi icin hemen dikis atirdi drum suanda 17+3 gunluguz

Merhabalar bende 26.cı haftadayım ikizlere hamileyim rahim ağzı 19mm e düştü acil serklaj oldum pazartesi akşamı. Özelde yaptırdım medicalparkta 2.000tl verdik bir gece yatışla beraber. Şimdi yatıyorum. Umarım açılma kapanmıştır. İlk zamanlar ağrı oluyor tabi kanama falan az da olsa oluyor. Allah herkese çocuklarını kucağına almayı nasip etsin inş.

Geçmiş olsun. Devlet hastanesinde yaptırdınız yoksa özel demi. Özel de ise fiyatı nedir?

yavuz şimşek'in muayene ve doğum ücreti nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…