İKİZ GEBELİK TEK KALP ATIŞI AMA BÜYÜYEN İKİ KESE

cccanannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
1
0
1
42
ARKADAŞLAR MERHABA
BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜM SIRADA FEMARA İSİMLİ BİR İLAÇ KULLANIRKEN HAMİLE KALDIĞIMI ÖĞRENDİM.2. MUAYENE DE 2 KESE GÖRÜLDÜ. KESELERİN BİRİ 4 HAFTALIK KALP ATIŞI YOK, DİĞERİ 6 HAFTALIK KALP ATIŞI VARDI. DOKTORUM KÜÇÜK KESENİN GELİŞMEDİĞİNİ SÖYLEDİ. 2 HAFTA SONRA MUAYENEDE BEBEKLERİN BİRİ 8 HAFTALIK OLMUŞ KALP ATIŞI VE GELİŞİMİ NORMAL, DİĞERİNDE GENE KALP ATIŞI YOK AMA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR VE GELİŞİMİ SAĞLIKSIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR DEDİ DOKTORUM.10 GÜN SONRA TEKRAR KONTROL EDİLECEK.

İNTERNETTEN ARAŞTIRMA YAPIYORUM BENZER BİR OLAYA RASTLAMADIM. BUNA BENZER BİR DURUM YAŞAYAN VAR MI ACABA ?

Gebeliğe iki kese başlayıp tek doğum yapanlar var canım ama detayını bilmiyorum.

Bir arkadaşımın da aynı senin gibiydi, bebeklerden biri iki hafta geriden geliyordu. Muhtemelen alacaklarını söylemişti doktor. Ancak sonraki kontrolde onun da sağlıklı geliştiği, arkadaşımın o ay iki kez yumurtladığı ve iki döllenme olduğu ortaya çıktı. Şimdi biri kız biri erkek ikizleri var 4 yaşını dolduracaklar. İnşallah sizin de benzer durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…