ikiz gebelik :)

manolya355

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
27
20
3
30
kızlar 6+4 hamileyiö bugün öğrendim ikizlerim olacak sevindim mi üzüldüm mü hiç bilmiyorum üzüldüm diyemiyorum allahım günah yazmasın ama kaygılar aldı beni ben birine nasıl bakabilirim diye düşünürken şimdi iki tane...bi garip oldum tecrübelerinize fikirlerinize ihtiyacım var

Hayırlı olsun tebrik ederim. Klomen vb ilaclarla mi oldu yoksa kendiliginden mi ikiz oldu? Bence cok guzel bir sey bir kiz bir erkek olursa bir de super.

Ne güzel sizin adınıza çok sevindim hep hayalimdi bana nasip olmadı inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Kaygılanmanız çok normal ama doğunca eminim bi düzen oluşturursunuz aynı anda ikisi birden büyümüş olurlar

Benim de ikizlerim olacak. Hiç endişe falan duymuyorum. Sonuçta dünyada ilk ikiz bebek bakacak ben değilim diye düşünüyorum. Ben öğrendiğimde çok mutlu olmuştum, hala da öyleyim

Benim de ikizlerim olacak. Hiç endişe falan duymuyorum. Sonuçta dünyada ilk ikiz bebek bakacak ben değilim diye düşünüyorum. Ben öğrendiğimde çok mutlu olmuştum, hala da öyleyim
inşallah kuzum allah yardım eder bizde bi anlık şok yaşayıp kaygıya düştük galiba :)

amin kuzum inşallah allah rzı olsun :)

Merhaba bnde son adetime göre 6+4 hamieyim ama bebeklerim 1 hafta öndeler, sizi o kadar iyi anlıyorum ki 6 aydır hamile kalmak için çabalıyordum çatlatma iğnesi oldum ve ikiz gebelik oluştu, ama rabbim affetsin ilk ikiz olduğunu öğrenince çok afalladım ne yapıcam şimdi diye, eşimle birbirimize baktık durduk ama şuan alıştık galiba iyiyz artık hatta çok erken ama göbeğim çıktı pantolonlarım dar gelmeye başladı bir anda

Öyle söyleme. Allah bı tanesine hasret birakabiliyo bazılarına. Şükret sana iki tane vermiş.Hiç korkma zor olur ama bakarsın. Sağlıkla dogsunlar insAllah Allah yardım eder. Hem ne güzel oluurlar çift çift giydirirsin ikisi bı anda buyur gider. Çok yorulursun ama herkes nasıl buyutuyo. Annen yada kayınvaliden varsa onlardan destek alırsın. Allah kucağına almayı nasip etsin canım bence çok güzel bı haber

Maşallah sağlıcakla alın kucağınıza bebeklerinizi cok güzel evt ilk 1 yaşa kadar zor ama yine güzel bir duygu ikiz annesi olmak ayrıcalıktır diolar benimde bir kız bir erkek ikizim var 4 yaşını doldurduk bile

Merhaba sizde sağlıcakla alın bebeklerinizi kucağınıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…