- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Hayırlı olsun gebeliğin canım,benim 2yaşında ikizlerim var.Küçük olan kızım doğuma kadar 1hafta geriden geldi doktorun haklı dert etme,gebelik yorucu ve yıpratıcıydı benim için..Merhaba ben tup bebekle hamile kaldim bugun ikiz oldugunu ogrendim. Kesem adet tarihimle uyumlu gidiyordu bugun bebegi gormeye gittik ilk defa 6+3 cikti biri digeri 6+1 normalde adetime gore 7 olmasi lazimdi doktor bir sey olmaz normal dedi ama normal mi. Birde ikiz annesi varsa nasil olacak surec cok yorucu mu
Dogduktan sonra nasil gecti peki. Ya sanki.ikisini esit sevemezsem diye cok korkuyorumHayırlı olsun gebeliğin canım,benim 2yaşında ikizlerim var.Küçük olan kızım doğuma kadar 1hafta geriden geldi doktorun haklı dert etme,gebelik yorucu ve yıpratıcıydı benim için..
Yaaa neden kaybettn kacnci haftandaSürekli kontrole git. 2 haftayı geçirme. Ikizler de daha dikkat etmen gerek. Ben ikizlerimi yeni kaybettim. Minnoşlar gözümün önünden gitmiyor. Çok dikkat et.
Vajinal hali ztnkarindan ultrasonda geri cikabiliyor.. ben de cok uzulup vajinal baktirmistim tam cikmisti..
9. Hafta sebebi belli değil ikisinide kalbi durmuş.Yaaa neden kaybettn kacnci haftanda
Normalmi ilerliyodu9. Hafta sebebi belli değil ikisinide kalbi durmuş.
Esim.cok destekci insallah saglkla alrm bende kucgimaDoğum çok kolaydı epidural sezaryen oldum ertesi sabah hastaneden çıkıp kimliklerini çıkarmaya gittim eşimle.İlk 40günü hatırlayamıyorum bile biri kolik diğeri reflü hiç uyumayan 2bebek ve yorgun anne..Eşin destekçinse gözünde büyütme sevgi konusunda da anlatılmaz yaşanır diyorum gözünün içine bakan iki melek var asla ayrım yapılabilecek gibi değil..
İnşallah canımEsim.cok destekci insallah saglkla alrm bende kucgima
IKİ haftalikken iki gün arası vardı. 9 haftalikken küçük olan 6 haftalik olmuştu. Zaten ilk vefat eden küçük olandi. Diğerinin kalbi de yeni durmuştu.Normalmi ilerliyodu
Ne guzel anlatmssnz masallah rabbim evlatlarinizi size bagislasin. Insallah bende o gunleri gorebilirimHayırlı olsun, kucağınıza almak nasip olsun, sağlıkla.. .
İkiz kız annesiyim.
2 yaşında ponçiklerim..
Hamilelik çok çok yıpratıcıydı, gebeliğim boyunca bulantı-kusma yaşadım.
Sırt ağrıları da eklendi son aylar..
İki can taşımak bir tık daha zor tek gebelikten.
Sonrasında erken doğum yaptım malesef ve uzun süre kuvozde kaldılar.
Ama şükürler olsun ki sağlıklı bir şekilde geldiler evimize.
Bakımları ilk aylar biraz zordu. Uykusuzluk yıpratıyor insanı. İki bebeğe yetişmek kolay değil.
Eşim ve annem yardımcımdı...
Sonrasında eşimle birlikte bakmaya devam ediyoruz. İlk zamanları atlattıktan sonra sizin de tek bakmanızı tavsiye ederim, kendi düzeniniz oluşur.
Zamanla düzen kurunca tıkır tıkır ilerliyor herşey.. Korkmayın..
İkisini de deliler gibi sevecek, birini diğerinden ayıramayacaksınız.
Benim bir kızım maşallah melek, diğeri çok huysuzdur, beni yıpratıyor mesela. Ama sevgisi ömre bedel, hiç fark etmiyorlar.
Uyku düzenlerini de 6 aylıkken sağladık.
Kendi kendilerine uyumayı öğrettik ve maşallah sıkıntısız ilerliyoruz.
Hmm başka da bişey gelmedi aklıma..
*Bol bol dinlenin
Sağlıklı beslenin
İkiz gebelik riskli gebeliktir, sancı veya anormal ağrılarınızı ihmal etmeyin, dikkate alın hep.
Allah kurtarsın diyelim
Cok uzuldum rabbim.tekrar vermis size onu kucaginiza alin insallah sag salimIKİ haftalikken iki gün arası vardı. 9 haftalikken küçük olan 6 haftalik olmuştu. Zaten ilk vefat eden küçük olandi. Diğerinin kalbi de yeni durmuştu.
Cnm daha küçükler ilerleyen zamanlarda haftalarına yetisirler bunu dert etme bol bol su iç Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba ben tup bebekle hamile kaldim bugun ikiz oldugunu ogrendim. Kesem adet tarihimle uyumlu gidiyordu bugun bebegi gormeye gittik ilk defa 6+3 cikti biri digeri 6+1 normalde adetime gore 7 olmasi lazimdi doktor bir sey olmaz normal dedi ama normal mi. Birde ikiz annesi varsa nasil olacak surec cok yorucu mu
Canım yavrularını allah bağışlasın.benşmde 5 yaşınd bi kızım var.iki aylıkta bi oğlum.kendi kendine uyumayı nasıl öğrettin.uyku sorun bizim içindeHayırlı olsun, kucağınıza almak nasip olsun, sağlıkla.. .
İkiz kız annesiyim.
2 yaşında ponçiklerim..
Hamilelik çok çok yıpratıcıydı, gebeliğim boyunca bulantı-kusma yaşadım.
Sırt ağrıları da eklendi son aylar..
İki can taşımak bir tık daha zor tek gebelikten.
Sonrasında erken doğum yaptım malesef ve uzun süre kuvozde kaldılar.
Ama şükürler olsun ki sağlıklı bir şekilde geldiler evimize.
Bakımları ilk aylar biraz zordu. Uykusuzluk yıpratıyor insanı. İki bebeğe yetişmek kolay değil.
Eşim ve annem yardımcımdı...
Sonrasında eşimle birlikte bakmaya devam ediyoruz. İlk zamanları atlattıktan sonra sizin de tek bakmanızı tavsiye ederim, kendi düzeniniz oluşur.
Zamanla düzen kurunca tıkır tıkır ilerliyor herşey.. Korkmayın..
İkisini de deliler gibi sevecek, birini diğerinden ayıramayacaksınız.
Benim bir kızım maşallah melek, diğeri çok huysuzdur, beni yıpratıyor mesela. Ama sevgisi ömre bedel, hiç fark etmiyorlar.
Uyku düzenlerini de 6 aylıkken sağladık.
Kendi kendilerine uyumayı öğrettik ve maşallah sıkıntısız ilerliyoruz.
Hmm başka da bişey gelmedi aklıma..
*Bol bol dinlenin
Sağlıklı beslenin
İkiz gebelik riskli gebeliktir, sancı veya anormal ağrılarınızı ihmal etmeyin, dikkate alın hep.
Allah kurtarsın diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?