Ikiz gebelikde rahim ağzi normal olmasima rağmen serklaj yaptiran var mi?

Buyuk_umutlar

🇦🇿🇹🇷
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
3.905
3.518
133
Evet arkadaşlar soru yukaridaki gibi. Nisan 1de tekrar ultrasona giricem. Ama rahim ağzim normal de olsa doktor profilaktik yapalim dedi serklaj. Ama bazi doktorlar da ikizlerde erken doğumu tetikler gibi şeyler soyluyormuş. Pişman olmakdan korkuyorum. Geç olmadan da karar vermem lazim. Lutfen deneyimlerinizi aktarin bana da. Ilk hamilelik

Ben 13.haftada ikiz gebelikte yaptırdım dr um riskli gebelik prof.içim rahat.ama bana bu dikişe cok güvenme yine de dikkat et doğum gelirse dikiş tutmaz bu sadece bi önlem dedi

Ben 13.haftada ikiz gebelikte yaptırdım dr um riskli gebelik prof.içim rahat.ama bana bu dikişe cok güvenme yine de dikkat et doğum gelirse dikiş tutmaz bu sadece bi önlem dedi
Evet ben de yaptiricam. Peki işlem ağrili mi? Hemen gün hastaneden çiktiniz mi? Daha doktor randevuma bir kaç gün var merak ediyorum sureci

ikizlere hamileyim. 12.haftada önlem amaçlı yapıldı. 27.haftamdayım daha rahim ağzında açılma yada kısalma falan yok. ama yine olsa yine yaptırırdım. çünki insanın içi rahat ediyor. Allah korusun erken doğum olursa sonradan pişman olmaktan korktum. 27.haftadayım ve ilk günden işime devam ediyorum ofisim 5inci katta 1haftadir asansör bozuldu ve nerdivenle inip çıkıyorum. hatta serklaj oldugum günün hemen sonrasi gün işime geri döndüm. hastanede kalmanıza da gerek yok kolay bir işlem. evet ikiz hamilelik riskli kabul ediyorum ama herkesin bünyesi farklidir 7-24 yatıcaksın diye bir şey yok. oyüzden kendini hiç korkutma. gereken önlemlerini al yeter

Çok teşekkurler cevabiniz için. Yaptiricam ben de InsaAllah

Evet ben de yaptiricam. Peki işlem ağrili mi? Hemen gün hastaneden çiktiniz mi? Daha doktor randevuma bir kaç gün var merak ediyorum sureci
Tam uyuyamıyorsun bebek oldugu için ama rüya alemi gibi yarı baygın oluyorsun bitincede bi zonklama oluyor o da hafif bi ağrı kesici ile 3-5 saatte normale dönüyor bi gece kalıyorsun hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…