Premature Bebekler ikiz gebelikte 28-30.haftada doğum yapanlar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
123
Kızlar rahimde kısalma olduğu için 2gun önce serklaj uygulandı doktorm 5cm de açıklık olduğunu ama dikiş attğmz için sorun olmuycağnı bebekleride 28-30haftada alacağnı söyledi o haftalarda ikiz doğum yapan varmı bebeklerin durumu ne oluyor lutfen yardmcı olabilirmisnz

Gecmis olsun. Ikiz degil ama 27+4te dogum yaptim. 72gun kuvozde kaldi. Su an 7bucuk aylik kizim. Biraz zorlu bi surec ama insan sabretmeyi ogreniyo. Bi de bebeklerin durumlari kendine has. 28 hf dogup kuvozde 30gun kalani da duydum. Yine benle yakin zamandan erken dogum yapan tanidiklarim var. 28hf 45gun,29hf 27gun 31hf 46gun kaldilar kuvozde. Siz de insallah biraz daha dayanabilir ve yavrularnzi saglikli bi sekilde kucagniza alirsnz insallah

İnşallah bende bebişlerimi kucağma alırm dikiş atıldı serklajlıym sende de dikiş varmıydı canm çok teşekkür ederim cevap verdğn için allah razı olsun

Ben de dikis yoktu. 6.hftadan itibaren dusuk riskiyle ayaga kalkmam yasaklanmsti. Butun gebeligim riskli gecti ve hep yattim. Erken dogacagi da az cok belliydi ama anca o kdr durdu aceleci kizim. Ins. Durabilcekleri yere kdr durur yavrularinz. Dinlenin ve dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…