İkiz gebelikte birinin kalbinin durması

gullusahin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2016
654
359
103
Merhaba kızlar ikiz gebelikye birinin kalbinin durması digerine zarar verirmi böyle bir durum yasan var t mı

Yaşadım canım senin gibi çok kafaya taktım korkma hiç zararı yok benim biri 10 haftalık ti diğeri 8.5 haftalık küçük olanın kalbi durdu büyük olan şimdi yanımda yaşına girecek Allah'ıma çok şükür.kaybolum gidiyor zaten diğeri Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaşadım canım senin gibi çok kafaya taktım korkma hiç zararı yok benim biri 10 haftalık ti diğeri 8.5 haftalık küçük olanın kalbi durdu büyük olan şimdi yanımda yaşına girecek Allah'ıma çok şükür.kaybolum gidiyor zaten diğeri Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah cok sagol. Benimde simdi 10 haftalık digerinin kalbi 7. Haftada durmus buna da bişe olut dite korkuyorum. İçimi rahatlattınız

Amin inşallah cok sagol. Benimde simdi 10 haftalık digerinin kalbi 7. Haftada durmus buna da bişe olut dite korkuyorum. İçimi rahatlattınız
Hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle canım aksine daha çok beslenip büyür stres yapma Dr diğeri için bana 9 hafta sınırdır geçemeyen genetik sorunu vardır demisti. O küçülerek kaybolacak 5 ayda tamamen yok olur diğerine hiç zararı yok. Hatta şöyle diyeyim tüp bebek tedavisi nde bazen dorduz ucuz oluyor doktorlar annenin izniyle iki tanesinin yada birinin iğneyle kalbini durduruyor çünkü diğer türlü daha tehlikeli hepsini erken doğumla kaybedebilir. Allah kucağına almayı nasip etsin rahat ol.

Bir etki edeceğini sanmam
Sağlıkla doğsun inşallah minik..
Yasadıgı yaşayacağı tek kayıp bu olsun.
Güzel bir ömrü olsun..

Teşekkür ederim ama doktor o yasayana da zarar verebilir dedigi için endişekiyim her hafta hastaneyr gidip kontrol ettirmek istiyorum
Kalbi duran bebeği aldılar mı?
Yanı sağlıklı bebeğin yanında ise elbette Allah korusun bir zarar verebilir.
Git canım doktoruna endişelerini dile getir
Gerekirse basını ye doktorun.
Sen hamilesin herşey mubah .

Kalbi duran bebeği aldılar mı?
Yanı sağlıklı bebeğin yanında ise elbette Allah korusun bir zarar verebilir.
Git canım doktoruna endişelerini dile getir
Gerekirse basını ye doktorun.
Sen hamilesin herşey mubah .
Yok almadılar aynı plasentadan beslendikleri için almaları da zararlıymış işte gidiyorum ama sürekli ulturasyonda zarar verir diye korkuyorum Allah korusun inşaAllah

Evt ikizdi şuan 10. Haftadayım en son 7+0 da gittiğimde ikisinin de kalp atışı vardı ama biri daha yavaştı sanırım o durdu
Aynı durumdayız suan bnde 10. Cu haftayım Rabbim diger bebeişimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

BANa doktor diğer bebğe zarar verebilir falan demedi doktorun özel de mi

BANa doktor diğer bebğe zarar verebilir falan demedi doktorun özel de mi
Yok devlet hastanesi. Bana zarar verebilir dedi heran bişey olacak diye korkuyorum ayrıca benim kanamam da var ondan kaynaklı da demiş olabilir sonucda her bünye ve her gebelik farklı

Yok devlet hastanesi. Bana zarar verebilir dedi heran bişey olacak diye korkuyorum ayrıca benim kanamam da var ondan kaynaklı da demiş olabilir sonucda her bünye ve her gebelik farklı
Yok canım içinş ferah tut allahın izniyle olmaz inşallah kalbi duran bebek küçülmeye başlamışmıydı ? Benımki küçülmüştü en son kalp atışını duyduğum boyuttan daha küçüktü

İnşallah cnm Rabbim bütün hamişeşerin evletlarını saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip eder inşallah. Küçülme ile şlgili bişe diyen olmadı haftaya. Gidecegim o zaman sorarım inşallah

Herhangi bir ağrı yada lekelenme oldu mu acaba benim de dün öğrendim 8 haftalıkken birinin kalbi durmuş ama kahverengi akıntım ve kasık ağrım var

Oldu tabi çok telaş yapmıştım genelde sabahları kahverengi lekelenme şeklinde oluyordu. Kaşık ağrısıda yaşadım 4 ay olunca geçti şikayetler bunlar normal doktorum öyle demişti Allah kucağı na almayı nasip etsin 😊

Back
X