ikiz gebelikte göbeğin büyümesi kıyafet

ah_ah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
160
0
96
Ankara
arkadaşlar normalde ayva göbeği olan biriydim,tüp bebek tedavisinde karnım şişti,ne yesem göbüşe gitti daha ilk aydan kıyFETlerime giremez oldum.sizin ne zaman hamile kıyafeti giymeye başladığınızı merak ediyorum.yıllar sonra kavuştuğum bu göbüşe hemen kıyafet ala hevesindeyim

derinss sen önce hamile pantalonumu almıştın yoksa normal kıyafetlerden mi?

evet ilk once pantalona ihtiyac duydum ama biarada aldim canim hepsini

o göbüşün her anını karele cnm ...bırak büyüsün benimde senin gibiydi kiloluydum zaten ben ilk 3 ay hep eşofman giydim..bide gebeliğim boyunca sürekli kustuğumdan a sosyal olmuştum pijamalarla gezdim..3 .ayda aldım kıyafet ...ilk bir tunik aldım taytla giydim sonrada hamiş pantolonu ve gömleği ...kışılık bir tunik aldım...benden sana tavsiye kıyafete çok para verme ben satmayı bile düşünüyorum...giyilmiyor pek...tayt en çok rahat ettiğim şeydi....şimdi hamile olsam dar şeyler giyerdim göbüşümü gererdim..zaten ikizlerde 5 aylıkken 8 aylık gibi oluyorsun...süperrrrrrrr bişi iyi yaşa canım

kızlar Allah bebişlerinizede sizede uzun ömür versin,inşallah bende kucağıma alacağım günleri görürüm.eşim ve annesi kimseye söyleme diye baskı yapıyorlar o nedenle de arkadaşım sorduğunda ters bir cevap vermek zorunda kaldım.işe gitmiyorum diye herkes merak eder çok normal.gizli gizli söylesem onlar sır saklayamaz yayılır,eşimle aramız bozulur...of of oysaki o elbiseleri,o üzerinde bebek resmi olan tişörtleri yıllardır hasretle ve hevesle giymeyi bekliyorum ben..havalar ısınsa tayt ve o tunik ve tişörtlerden alıcam:)

Bende 3 aylıkken hamile pantalonu giymeye başlamıştım. Şimdi 4 ay bitti. Havaların ısınmasını bekliyorum elbiseler almak için.

şimdilik bişey alamadım ama önce iç giyimden başlayacağım sanırım,tayta devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…