İkiz gebelikte kalp atışı

Mucizesinibekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
421
277
18
Hanımlar ikiz gebelikte ne zaman duydunuz kalp atışını? Doktorum 26 sında çağırdı son reglimde göre 6+5 olcak henüz ultrasona girmedim malesef o zaman herşeyi daha net görürüz dedi

Yaa öyle ayrı ayrı da mi duyulabiliyor
7+5te ilk muayeneye gitseydim ikisini aynı anda duyardım da
Kese muayenesine 4+5te gitmiştim keselerin biri çok küçüktü birer hafta arayla küçük olan keseyi takip etmek için çağırdı
Bi tanesi de hep bir hafta geriden geldi şu an bile diğeriyle kıyaslayan biri bir şey öğreniyor geriden gelen bir hafta falan sonra öğreniyor

Rabbim size bağışlasın inşallah bende görürüm o günleri

benimde iki embriyo transferim olacak bu ay kızlar transfer sonrası neler yaptınız riskli bir süreç mi nasıl ilerliyor ben çalışıyorum ve çok stresli bir işim var
Canım ben çalışan biri değildim bende çift embriyo transferi oldum şükür pozitif haberi aldım ilk üç gün çok dikkat et dedi doktorum bana sürekli yatma ara ara yürü ama hiç bir işte yapma dedi diğer günler normal hayatına devam edebilirsin fakat stresten uzak dur bulaşık makinesi yerleştirme aşağı yukarı uzanma ev süpürme gibisinden bir çok şey söylemişti dediği gibide yaptım

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bide bir kaç saat yol gitmem gerekecek transfer için yol etkiler mi embriyoları koyduktan sonra ne yaptınız ben baya korkuyorum

Amin canım çok sağol bu süreçte önerebileceğin birşeyler varmı yeme içme vs gibi
Elinden geldiğince doğal beslen
Herhangi bir risk yoksa hayatı doğal akışında yaşayabilirsin
Doğal dediğim tabi önceden dağ tırmanıp falezlerden denize balıklama atliyorsan devam etme de
Normal günlük işleri kendini fazla yormadan yapabilirsin
Maydanoz dereotu bitki çayları özellikle form çayları önerilmiyor onlara dikkat et
Bi de ay kilo alcam veremicem şeyine girme yeterli beslenmeye dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…