- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
- 18
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
-
Ben tam 6+5 te duydum ikisini deHanımlar ikiz gebelikte ne zaman duydunuz kalp atışını? Doktorum 26 sında çağırdı son reglimde göre 6+5 olcak henüz ultrasona girmedim malesef o zaman herşeyi daha net görürüz dedi
YaaaBen tam 6+5 te duydum ikisini de
Yaa öyle ayrı ayrı da mi duyulabiliyorBen birinin kalp atışını 6+5te birininkini 7+5te duymuştum
7+5te ilk muayeneye gitseydim ikisini aynı anda duyardım daYaa öyle ayrı ayrı da mi duyulabiliyor
Rabbim size bağışlasın7+5te ilk muayeneye gitseydim ikisini aynı anda duyardım da
Kese muayenesine 4+5te gitmiştim keselerin biri çok küçüktü birer hafta arayla küçük olan keseyi takip etmek için çağırdı
Bi tanesi de hep bir hafta geriden geldi şu an bile diğeriyle kıyaslayan biri bir şey öğreniyor geriden gelen bir hafta falan sonra öğreniyor
Öyle bir geçiyor ki 2 yaşında benimkilerYaaadaha çok var sabredemiyorum nasıl geçcek zaman bilmiyorum
Hayırlısıyla kucaginizda da görürsünüz inşallahRabbim size bağışlasıninşallah bende görürüm o günleri
Ne güzel ya Allah bağışlasınÖyle bir geçiyor ki 2 yaşında benimkiler
Olabilir 5 haftalıkken duyanda olmuş sanırım etkiliyor cihaz6+1de ikisinide duydum. Cihazla alakalı sanirim
Canım ben çalışan biri değildim bende çift embriyo transferi oldum şükür pozitif haberi aldım ilk üç gün çok dikkat et dedi doktorum bana sürekli yatma ara ara yürü ama hiç bir işte yapma dedi diğer günler normal hayatına devam edebilirsin fakat stresten uzak dur bulaşık makinesi yerleştirme aşağı yukarı uzanma ev süpürme gibisinden bir çok şey söylemişti dediği gibide yaptımbenimde iki embriyo transferim olacak bu ay kızlar transfer sonrası neler yaptınız riskli bir süreç mi nasıl ilerliyor ben çalışıyorum ve çok stresli bir işim var
Amin canım çok sağol bu süreçte önerebileceğin birşeyler varmı yeme içme vs gibiHayırlısıyla kucaginizda da görürsünüz inşallah
İkiz gebelik çok heyecanlı bir süreç hamileliği çok özlüyorum
Ay ne güzel doktorum beni keseye çağırmadı ya bekle dedi geçmiyor da zamanilk basta keseleri gordugumde biri bos sandi doktor
Sonra 7 haftalikta duydum
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bide bir kaç saat yol gitmem gerekecek transfer için yol etkiler mi embriyoları koyduktan sonra ne yaptınız ben baya korkuyorumCanım ben çalışan biri değildim bende çift embriyo transferi oldum şükür pozitif haberi aldım ilk üç gün çok dikkat et dedi doktorum bana sürekli yatma ara ara yürü ama hiç bir işte yapma dedi diğer günler normal hayatına devam edebilirsin fakat stresten uzak dur bulaşık makinesi yerleştirme aşağı yukarı uzanma ev süpürme gibisinden bir çok şey söylemişti dediği gibide yaptım
Cidden ilk uc ay hic gecmiyor birde son uc ayAy ne güzel doktorum beni keseye çağırmadı ya bekle dedi geçmiyor da zaman
Elinden geldiğince doğal beslenAmin canım çok sağol bu süreçte önerebileceğin birşeyler varmı yeme içme vs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?