- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
- 18
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
-
Canım transfer olduğum hastane bana araçla 15-20 dk mesafedeydi benimle birlikte transfer olan bir kişi daha vardı ve ilçeden gelmişti bir buçuk saatlik yoldu onunki mesela hatta hastane de kalmak istedi ama doktor gerek görmedi yavaş yavaş gidin hiç birşey olmaz içini ferah tut demişti ona bilmiyorum ne oldu sonucu ben eşimle kendi aracımızla çok yavaş gitmiştik eve annemde yattım ben 3 gün daha sonra günlük hayatıma Yavaş yavaş dönmeye başladım tabi iş yapmak vs değil hareket olarak ama yinede dikkat ettim mesela 4.gündü galiba duş aldım 5.gün herkehangi bir sorun olmadığı için kendimide iyi hissedince kendi evime geldim hastanede zaten 2 saat yatırdılar altıma yastik koyup o süre icerisinde hiç kalkmamam gerekiyordu mesela ama dayanamadım tuvalete 45.dk da kalktım yavaşça ihtiyacimi hallettim geri yattım çok şükür birşey olmadı rabbimin korudugunu hiç birşey korumaz içini ferah tut o yüzdenRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bide bir kaç saat yol gitmem gerekecek transfer için yol etkiler mi embriyoları koyduktan sonra ne yaptınız ben baya korkuyorum
Canım zaten çift transfer oldum değerim 12.günde 718 geldi herhangi lekem vs gelmedi doktorum inşallah ikizler yolda bakalım dedi kısmet tabiCidden ilk uc ay hic gecmiyor birde son uc ay
Keseyi gormeden mi ikiz dedi peki
Insallah hayirlisiyla gelsinlerCanım zaten çift transfer oldum değerim 12.günde 718 geldi herhangi lekem vs gelmedi doktorum inşallah ikizler yolda bakalım dedi kısmet tabi
Amin inşallahInsallah hayirlisiyla gelsinlerPeki bir haftayami randevun
Zaman hizli geciyorAmin inşallahAy daha çok var 26 sında bu ayın bu hafta değil sonraki hafta salı
Magni sen nasıl oldun canım ikizler iyi mi?Zaman hizli geciyorInsallah guzel haberlerle gel
ben 8 temmuzda transfer oldum 9 temmuz sabahı yola çıktım 5 saatlik bir yol geldim arka koltukta bi yattım bi kalktım allah’a şükür bir şey olmadıRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bide bir kaç saat yol gitmem gerekecek transfer için yol etkiler mi embriyoları koyduktan sonra ne yaptınız ben baya korkuyorum
Canim noskingim ben iyim cok sukur eve geldim hala yatiyorumMagni sen nasıl oldun canım ikizler iyi mi?
Kaç haftalık oldun?
Ayy çok sevindim maşallah yaşam sınırını da geçmişsiniz çok şükür rabbim en az 4 hafta daha dayanma gucu versin sana da bebişlere deCanim noskingim ben iyim cok sukur eve geldim hala yatiyorumgunde cok az kalkiyorum
Yarin Allah nasip ederse 31 hafta olcaklar
Doktor zaten cok uzun dayanamazsin 34-35 haftaya kadar dayansan yeter dedi nolcak merakla bekliyorum
Ya Cansin sen cok tesekkur ederimAyy çok sevindim maşallah yaşam sınırını da geçmişsiniz çok şükür rabbim en az 4 hafta daha dayanma gucu versin sana da bebişlere de
34.haftadan sonra ikizler için artık normal kabul edilen bi hafta doğum için
Ve çoğu bebek de o haftadan sonra küvöze girmiyor
İnşallah sen de sağlıkla doğum yapacaksın kucağında iki bebişi de eve götüreceksin
İnan hep dualarimdasin rabbim yardımcın olsun
Aynen doğum zamanı da belli olur yaklaşık olarakYa Cansin sen cok tesekkur ederim30. Hafta hic gelmeyecek sanmistim sukur onu atlattik varya dedigin gibi insallah sag salim kucagima alirim teyzesi
Sekizincayin besinde randevum var sanirim konuscaz anesteziyi felan heyecanla bekliyorum
Rabbim seninde meleklerini korusun
Ikisininde basi asagidaymis aciliyet olmadikca normal istiyor doktor genelde ama bakalim nasipAynen doğum zamanı da belli olur yaklaşık olarak
Burda hiç sormadan direkt sezaryen diyorlar orda normal doğum için bekliyorlar mi bilmiyorum ama zaten riskli gruptasin doktorun bence daha fazla risk almaz
Ayy geliyor boncuklar az kaldı
İsimleri ne olacak?
rapor yazdırcaksın gıtmıyceksın ıse boyle bır sansın varsa , benımde oyleydı 1 hafta yattım ben kalkmadım koltuktan tuvalet harıcı .. stresten uzak olcaksın ben 18 nısanda transfer oldum ıkız bebeklere gebeyım 16. haftalıkbenimde iki embriyo transferim olacak bu ay kızlar transfer sonrası neler yaptınız riskli bir süreç mi nasıl ilerliyor ben çalışıyorum ve çok stresli bir işim var
kan testi sonucuna kadar rapor yazdırayım o zaman sonrasında döndüğümde neler olur bilemem iş yerinde :)rapor yazdırcaksın gıtmıyceksın ıse boyle bır sansın varsa , benımde oyleydı 1 hafta yattım ben kalkmadım koltuktan tuvalet harıcı .. stresten uzak olcaksın ben 18 nısanda transfer oldum ıkız bebeklere gebeyım 16. haftalık
bende gittiğim yerde 1 gün otelde kalıp ertesi gün çıkıcam yola Allah nasip ederseben 8 temmuzda transfer oldum 9 temmuz sabahı yola çıktım 5 saatlik bir yol geldim arka koltukta bi yattım bi kalktım allah’a şükür bir şey olmadı
cookk cook zor gecıyor ıkız oldugu ıcın 10 kılo verdım kusmaktan hayattan hıcbır zevk almıyorum bu ay bıraz bıraz yemeye basladım . 1 hafta yatmasanda olurr derıne koyuyolar oylee hemen gıdecek bıse degıl ben cok meryem surersı actım youtube dan koydum karnımın yanına dınlettım .. 2-3 gun yat yeterr hareketlerıne dıkkat et stres yapma tuttu mu tutmadı mı dıye dusunmemeye calıs gundelıgıne devam etmeye calıs ben hafıf ayaga dıklemıstım ayaklarımı yastık koyuyodum yanınakan testi sonucuna kadar rapor yazdırayım o zaman sonrasında döndüğümde neler olur bilemem iş yerinde :)
nasıl ikizlere gebe olmak inşallah benimde ikisi tutar neler yaptın şu an nasıl gidiyor zorlanıyor musun
Cidden miiii kıyamam ya ben 10 kilo versem iyiii benim için fazlam varcookk cook zor gecıyor ıkız oldugu ıcın 10 kılo verdım kusmaktan hayattan hıcbır zevk almıyorum bu ay bıraz bıraz yemeye basladım . 1 hafta yatmasanda olurr derıne koyuyolar oylee hemen gıdecek bıse degıl ben cok meryem surersı actım youtube dan koydum karnımın yanına dınlettım .. 2-3 gun yat yeterr hareketlerıne dıkkat et stres yapma tuttu mu tutmadı mı dıye dusunmemeye calıs gundelıgıne devam etmeye calıs ben hafıf ayaga dıklemıstım ayaklarımı yastık koyuyodum yanına
10.gun kan ver dedı ben 6 gun verdım transferın 6. günü ıkız ya cıktılar tek olsa belkı cıkmazdı ama ıkız dıye 62 cıktı 2 gun sonra 144 ıkısın sonra 600 felandıCidden miiii kıyamam ya ben 10 kilo versem iyiii benim için fazlam var
Kaç gün sonra öğrendin pozitifi peki Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
Peki transferden sonra kaç gün rapor veriyorlarCanım ben çalışan biri değildim bende çift embriyo transferi oldum şükür pozitif haberi aldım ilk üç gün çok dikkat et dedi doktorum bana sürekli yatma ara ara yürü ama hiç bir işte yapma dedi diğer günler normal hayatına devam edebilirsin fakat stresten uzak dur bulaşık makinesi yerleştirme aşağı yukarı uzanma ev süpürme gibisinden bir çok şey söylemişti dediği gibide yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?