Ikiz gebelikte Karin ne zaman belli olur?

susush

Happy
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
69
27
18
40
Merhaba ikiz anne adaylari Umarim hepiniz iyisiniz. Kizlar 15 haftam bitecek, fakat karnim cok kuchuk. Surekli aynaya bakiyorum, sanki buyumuyor. Sizlerde durum nasil? Ne zaman belli olmaya bashladi? Benim karnim kuchuk hala Lutfen yazin. Teshekkurler

ben 10.haftadayım.yemek yedikten sonra göbüşüm çıkıyor onla yetiniyorum ben :):) heralde yavaş yavaş başlar seninki zaten koca göbekli olcaz şuanki durumun değerini bilmelisin.yaşadıklarını yazabilir misin 15 hafta boyunca gebeliğinle ilgili ne yaşadın hamile olduğunu sana hatırlatacak bir belirtin var mı

Bende de aynen yemek yeyince daha buyuk oluyor. Ben 12 haftaya kadar surekli kusdum, cok fazla tukurme ve mide bulantim vardi. Geceleri uyuyamadim. Shukurler olsun shimdi daha iyiyim. Sadece sabahlari kusuyorum. Umarim her shey yolundadir

Hayırlı olsun öncelikle inşallah hayırlısı ile kucağınada alırsın.
Benim göbeğim çok erken çıktı, 12 haftalıkken falan baya büyüktü :) Ama ne olduysa 5. aydan sonra göbeğimin büyümesi yavaşladı.Şuan ikiz göbeği gibi değil hiç. Çok fazla kilo almadım ondan mı bilmem.Ama çok ağrım var ve kendimi çok ağır hissediyorum.Tek gebelikten çok çok daha zor :)

ben şuan 15+3 teyim benim sıkıntımda göbüşümün fazla çıkmış olması normal hamile göbeği değil. Ben 15 gün önce ilk ve 5 gün önce ikinci defa kanama geçirdim 15 gündür devamlı yatıyorum hareket etmediğim için olduğunu düşünüyorum doktorum gördü çünkü bişey demedi. Yumuşak ta degil, sert. Ben bu günlerin çabucak geçmesini istiyorum çünkü bebeklerimi kaybetme düşüncesi beni deli ediyo. Ama göbeğinin olmaması normal bu haftada çok belli olmaz zaten (ilk bebeğimden biliyorum)

Allah korusun inshallah hepimizin bebeklerini

Valla benim ikiz oldugunu ogrenmeden yani 10 haftalikken belirginlesmeye baslamisti. Hatta ikizleri olan komsum, ikiz olmasin sakin demisti de gulmustum. Bizim ailede ikiz yok diye. Sonra ogrenince tabii sok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…