İkiz gebelikte kilo takibi

magiccharm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
274
176
33
Sevgili anneler merhaba, ikiz gebelikte kilo alımınız nasıl ilerliyor? Benim 20 hafta suan 7,5 kilo almışım çok mu bilemedim.

Sevgili anneler merhaba, ikiz gebelikte kilo alımınız nasıl ilerliyor? Benim 20 hafta suan 7,5 kilo almışım çok mu bilemedim.
Merhaba, ben de 30. Haftadayım toplamda 10 kilo aldım şu an. Doktor olumsuz bir şey demedi. Bence sizin de kilonuz iyi. İkiz olduğu için insan ister istemez daha mı çok almalıyım diyor. Ben de istahsızlık da başladı son zamanlarda biraz üzüyor bu durum beni

Herkes farklı alıyor kilosunu benim anladığım. İştahsızlığın sebebini araştırdınız mı benim hiç bir bilgim yok. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Herkes farklı alıyor kilosunu benim anladığım. İştahsızlığın sebebini araştırdınız mı benim hiç bir bilgim yok. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin amin inşaallah
Amin inşallah, cümlemizin doktorla görüştüm olabilir dedi, ekstra çok araştırmadım da, kilo bünyeye göre değişiyor demek ki dediğiniz gibi

merhaba

bende ikiz gebeyim şuan daha 13 haftadayım muayenelerinizi özelde mi yoksa devlette mi yapıyorsunuz. Ben devlet hastanesi kadın doğuma gittim araştırma hastanesine gitmemi söyledi sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı. Bir de bende birkaç tane miyom var sizde de oluştu mu doktor bununla ilgili risk olabileceğini söyledi mi

Merhaba, ikiz gebelikleri çoğunlukla tam teşekküllü hastanelerde veya üniversite hastanelerinde olan perinatoloji bölümlerine yönlendiriiyorlar riskli gebelik kategorisinde olduğu için o yüzden öyle demiştir doktorunuz ben doğuma kadar 3 doktora takip oldum beni de yönlendirdiler. Miyom içinde rahimdeki yerlerine bağlı olarak risk olmayadabiliyor perinatolojiye görünmekte fayda var

Selamün Aleyküm ben de 26+3teyim 7 kilo aldım ortalama. Çok abartmamaya çalışıyorum. Belirgin bi hamile iştahım yok öncesi nasılsa şimdi de o tarz yiyorum. Doktorun birisi 15 kilo yeter dedi son gittiğim doktor 13 kilo al 37de doğum yapsan 11 hafta var 5 6 kilo hakkın var dedi pirinç gibi şeylerden de uzak dur dedi yanlış hatırlamıyorsam

Bence ikiz olduğu için normal gibi, tabi doğrusunu doktorunuz söyler yine de çok kilo almamakta fayda var .Benim tekil gebelik 25.haftadayım 9 kilo aldım malesef ben biraz hızlı gittimm bakalım sonum ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…