İkiz gebelikte nipt genetik testi yaptıranlar

meralsm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
48
38
88
35
Arkadaşlar merhaba. 18haftalik ikizlere gebeyim. Benim ikili tarama testinde down sendrom olasılığı 1/1000 iken dörtlü tarama testinde olasılık 1/500 çıktı. Doktorum nipt genetik testi önerdi. Açıkçası ne yapacağımi bilmiyorum, çok üzgünüm. Aynı durumu yada benzer durumu yasiyanlar var mi

Kendini hiç üzme Allah korkusun kötü bir şey olsa aldıracak mısın eğer cevabın hayirsa bol bol dua et canım böyle şeyleri sürekli duyuyoruz ve sağlıklı çocuklar oluyor

Canim benim yasadigim ulkede risk olsun olmasin niptesti yapiliyor
Kotu dusunme

Kendini hiç üzme Allah korkusun kötü bir şey olsa aldıracak mısın eğer cevabın hayirsa bol bol dua et canım böyle şeyleri sürekli duyuyoruz ve sağlıklı çocuklar oluyor
Teşekkür ederim. Onların minik kalplerinin atışlarını duyduktan sonra nasıl kiyabilirim. Allah çok büyük biliyorum. Stresli bir hamilelikle onlara iyice zarar vermek istemiyorum. Ama insanın elinde değil

Ben yaptırdım. İkizlerde en iyisi panorama testmiş. Diğerleri ikizleri tam ayrıştıramıyormuş. Araştırırken detayları iyice sorun firmalara

Benim doktorum da panoramayi önerdi. Yarın test vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum sonucundan. Siz ne zaman yaptırdınız sonucu iyi çıkmıştır umarım.

Benim doktorum da panoramayi önerdi. Yarın test vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum sonucundan. Siz ne zaman yaptırdınız sonucu iyi çıkmıştır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…