ikiz hamileler doğum için istanbulda hangi hastaneyi önerirsiniz????

cellist1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
287
1
96
İstanbul
takiplerimi tüp bebek doktorumla devam ediyorum. artık 29. haftaya geldik çok şükür, doğum yapacağım hastaneye karar vermem gerekiyor, tavsiyelerinizi bekliyorum herkes fikrini yazarsa çok sevineceğim şimdiden teşekkürler.....

aynı zamanda doğum yapmış ikiz anneleride memnuniyetlerini ya da memnuniyetsizliklerini belirtirlerse çok iyi olur. anadolu yakasındayım bu arada.

ben medikal park göztepede yaptımm,
anestezistimden bebek hemşirelerine kadar herkes muhteşem bir ekip içindeydi,
fakat burda aynı hastanede doğum yapıp memnun kalamayan arkadaşlarım da var,
bu bir kısmet meselesi canım,
Allah gönlüne göre versiinn..

ben medikal park göztepede yaptımm,
anestezistimden bebek hemşirelerine kadar herkes muhteşem bir ekip içindeydi,
fakat burda aynı hastanede doğum yapıp memnun kalamayan arkadaşlarım da var,
bu bir kısmet meselesi canım,
Allah gönlüne göre versiinn..

çok teşekkür ederim. doktorun kimdi acaba?

Serdar Koç.
Sen kendi doktorunu mu hastaneye götüreceksin?
Yoksa ordaki bir doktorumu seçeceksin?
Eğer öyleyse şimdiden doktorunu ve hastaneni seçmende fayda var bence..

Serdar Koç.
Sen kendi doktorunu mu hastaneye götüreceksin?
Yoksa ordaki bir doktorumu seçeceksin?
Eğer öyleyse şimdiden doktorunu ve hastaneni seçmende fayda var bence..

önce doğum fiyatlarını öğrenip, kendi dr umu götürüp götürmeyeceğime ona göre karar vereceğim. ssk anlaşmalıyım ben. fiyatları hatırlıyormusun canım? mutlaka araştırmışsındır sen, bebek yoğun bakımı iyidir değil mi?

valla cnm ben tüp bebeği bahçelievler medıcalparkta yaptım
6 ayıma kadarda orada takip edildim
ama diğer takiplerimi cerrahpaşada yaptım bir hocaya gittim cnm....
cerrahpaşada mükemmel bakıldım ..çok iyi geçti memnun kaldım küvezi felan çok iyi doktor...

çok erken bir doğum olmadığı sürece yoğun bakımı çok iyi diye duydum,
benimkiler girmediler yoğun bakıma,
bizim doğum fiyatı doktor muayenehanesinden gittiğimiz için farklı ücretlendirildi,
fakat şuan zorunlu ikiz sezeryan ikinci bebek farkıyla 2550 yada 2600 lira sanırım,
üç aşağı beş yukarı olabilir..

valla cnm ben tüp bebeği bahçelievler medıcalparkta yaptım
6 ayıma kadarda orada takip edildim
ama diğer takiplerimi cerrahpaşada yaptım bir hocaya gittim cnm....
cerrahpaşada mükemmel bakıldım ..çok iyi geçti memnun kaldım küvezi felan çok iyi doktor...

canım çok sevindim senin adına. allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerine, cerrahpaşa çok uzak kalıyor bize.

çok erken bir doğum olmadığı sürece yoğun bakımı çok iyi diye duydum,
benimkiler girmediler yoğun bakıma,
bizim doğum fiyatı doktor muayenehanesinden gittiğimiz için farklı ücretlendirildi,
fakat şuan zorunlu ikiz sezeryan ikinci bebek farkıyla 2550 yada 2600 lira sanırım,
üç aşağı beş yukarı olabilir..

inşallah bizimkilerde yoğun bakıma gerek kalmadan gelirler eve. onlar doğana kadar ben de dokuz doğuracağım sanırım :)

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. bu hafta kararımı verip ona göre davranacağım.

Medical Park ve Medicana SSK anlaşlamlı olarak çok iyi diye duydum. Yani erken doğum olma durumunda küvöz masrafları 2000;TL'den başlıyo o da tek bebek için!!!!! (Memorial, Florance Nightaingale gibi yerlerde) Erken doğum olursa direkt Medicana veya Medical Park olacak bizim de. Bu arada 5. aydayım ben de ve araştırıyoruz yavaş yavaş..

Medical park Bahçelievler'de Latif Küpelioğlu'nda doğum yaptım...Herşeyim benim adıma dört dörtlüktü diyebilirim..anestesi doktorundan, ameliyat ekibine, hemşiresine, bakıcısına kadar her şey mükemmeldi..tekrar doğurursam gene aynı hastane ve aynı doktorda doğururum inş...ve bu hastanenin ben doğum yaptığım dönemde yenidoğan yoğun bakım bölümünde hiç bir ek ücret ödenmiyordu ama şimdi nasıldır bilmiyorum gerçekten tavsiye ederim..

Ben International Hospital yeşilköy'de yaptım doğumu,kendi drum girdi doğuma hastaneden değildi yani,bebeklerim erken doğdu 34 haftalık yenidoğan yoğun bakımında 12 gün kaldılar bende hastanede 6 gün kaldım aslında 3 günde çıkacaktım ama bebeklerimin yanında birkaç gün daha kalmak istedim,yoğun bakımı ve hemşire,dr ekibi tek kelimeyle mükemmel tam anlamıyla 5 yıldız otel hizmeti,lüksü var çok temiz,herkes güleryüzlü,her konuda yardımcı ben çookkkk memnun kaldım,iyi ki orada doğum yapmışım diyorum...

Nevra T: International Hospital'de gecelik küvöz masrafı ne kadar aldılar? Özel sigortanız mı vardı? SSK anlaşmalı değil herhalde orası.

arkadaşlar medicana çamlıca da düşünüyordum ama bugün kesinlikle vazgeçtim. hem çevresindeki hospitalıum, erdem ve diğer bütün hastanelerin tam üç katı doğum ücretleri var hem de hiçbir hastane küvöz farkı almazken küvöz farkı alıyorlar. doktorlarına laf söyleyemem gayet iyi. bugün muayeneden sonra tetanoz aşısı yaptırdım aşı ücretinin dışında tam 23 lira enjeksiyon parası aldılar şokkk oldum tam soygunculuk hiç kimseye tavsiye etmiyorum.

Nevra T: International Hospital'de gecelik küvöz masrafı ne kadar aldılar? Özel sigortanız mı vardı? SSK anlaşmalı değil herhalde orası.

Cnm gecelik küvöz masrafı hakkında hiçbir bilgim yok açıkçası işin maddi boyutuyla tamamiyle eşim ilgilendi,ssk ile bir anlaşması yok hastanenin benim özel sigortam vardı ama küvözü ve birkaç şeyi daha karşılamadı,orta sınıf sıfır bir araba alınacak kadar para ödedik diyebilirim hastaneye ama gerçekten değerdi....

medical park bahçelievlerde yaptım doktorum suat süphandı çok memnun kaldım hastaneden hemşirelerden anastezi doktorundan bebek hemşirelerinden tavsiye ederim küvöze ek ücret almıyolar du benim zamanımda ocak ta doğum yaptım hayırlı doğumlar

Back
X