Ikiz hamileleri plates yapabilir mi?

gulosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
198
23
34
Merhaba bende ikiz hamilesiyim 8. Haftaya girdim ebru sallinin hamile platesi dvdsini aldim ikiz gebelikte sakincasi car mi acaba henuz baslamadim bilmedigim icin dunde bel agri vardi birazcik azda kasik agrim oldu ama gecti normal mi bu haftalarda

Selam.daha once pilates yapmışmıydon cnm? Ben senelerdir yapıyorum ama ikiz gebeliğim şu an ve yapmadım hiç. Muhakkak druna danış.ikiz gebelik her zaman risklidir .lütfen dikkat et cnm.

Selam.daha once pilates yapmışmıydon cnm? Ben senelerdir yapıyorum ama ikiz gebeliğim şu an ve yapmadım hiç. Muhakkak druna danış.ikiz gebelik her zaman risklidir .lütfen dikkat et cnm.
Sordum canim ilk 3 ay yapma dedi sonrada uzman gozetiminde yapman kazim evde kebdi basina dvden yapma dedi. Plates yaptim ama duzenli olarak degil

Ikiz gebelikte hep risk var ve tek gebelikten çok farkki uzman gozetiminde de olsan yspmaa derim ben numkun olduguncs yst ki erken gelmesinler zatrn 5 aylik olunca s ne denek istediğimi anlayacaksın

Ikiz gebelikte hep risk var ve tek gebelikten çok farkki uzman gozetiminde de olsan yspmaa derim ben numkun olduguncs yst ki erken gelmesinler zatrn 5 aylik olunca s ne denek istediğimi anlayacaksın
O kadar haklısın ki .dün acile gittim.karnımda sertlik ve hafif kasılma hissettım.orada dr dediki .ikiz gebeliğin tekil gebelikle alkası yoktur.onlar yürüyüş yapar.spor yapar ama sen yapmamamalısın dedi bana.bol su içip istirahat önerdi.

Ben de 17 haftalık ikiz hamileyim. Hamilelikten önce salsa yapıyordum doktorum kendimi aşırı yormadıkça devam edebileceğimi söyledi bence her kişinin vücut yapısı farklıdır eskiden kadınlar doğurana kadar tarlada çalışıyorlardı spor yapmamak veya yapmak bireye göre değerlendirilmeli

X