İkiz hamileyim ama birinin kalbi atmıyor 6 haftalık hamileyim

Bebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
369
En iyi cevaplar
1
130
53
33
Arkadaşlar 5 haftalığa kadar tek kese vardı
6.hafta ikinci kese göründü ama kalbi atmıyor
Doktor dedi kendikendine yok olcak o herhangi bişey yapamayız çünkü kalbi atan sağlıkli bebekte var içinde.
Şuan hem kalbi atmayan hem atan ayrı ayrı keselerde.tüp bebek ile iki emriyo ile transfer oldum.
Atmayanın kalbi atarmı
Yada sağlıklı olana zarar verirmi ?

Kalbini insallah diger kontrolde duyarsiniz ama kalp atisi olmasa dahi allahin izniyle diger bebege zarari olmaz endise etmeyin 🤗

Peki kalbinin atması diğerine göre geriden geliyor ya.atarsa sağlıksızmı olur sizce

belki digerini gec duyarsiniz zaten keseside sonradan gozukmus。 umarim oyledir kalbi atan bebise gelince ise arkadasim o sekulde dogurdu sezeryanla。 birinin kalbi atmamisti。digeri kucaginda saglikli suan disleri cikiyor😊 telas yapmayin tebrikler

belki digerini gec duyarsiniz zaten keseside sonradan gozukmus。 umarim oyledir kalbi atan bebise gelince ise arkadasim o sekulde dogurdu sezeryanla。 birinin kalbi atmamisti。digeri kucaginda saglikli suan disleri cikiyor😊 telas yapmayin tebrikler
Tek doğum mu yaptı arkadaşınız
Kalbi atmayan anne karnındamı düştü nasıl oldu

Bildigim kadarıyla böyle durumlarda vücut saglıksız keseyi kendi kendine yok ediyormuş ama emin değilim yinede çok var böyle olup saglıklı dogum yapan sonradan kalp atışı duyulma durumu olursa da dogumda gelişim olarak küçük olan küvezde kalma ihtimali oluyor yada 2 sininde gelişimi iyi gitmişse saglıklı şekilde doguyor

Benim kızım şuan 11 aylık , hamileliğimde ikiz kesem vardı , kalp atışını da almıştık ama 9 haftalıkken durdu kalbi yavrumun , vucüt o keseyi kendi kendine yok ediyor

Benim kızım şuan 11 aylık , hamileliğimde ikiz kesem vardı , kalp atışını da almıştık ama 9 haftalıkken durdu kalbi yavrumun , vucüt o keseyi kendi kendine yok ediyor
Allah bağışlasın yavrunuzu.
İcimi rahatlattınız sağlıklı olana bisey olmasında nasip böyleymiş

tek dogum yapti yasamayan bebek doguma kadar bekletildi dogumda ikisi bir cikarildi。yasamayan bebek aylarca kaldi oyle。 cok kucuk oldugu icin anneye ve kardesine zarar vermemis

Back
X