• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz isim

Kızlar selam 32 haftalık ikiz kız bebeklere hamileyim asla tam olarak isim bulamıyorum. Önce beğeniyorum sonra içime sinmiyor :( eşimle bi kızımız okursa adı İlyada olsun diyorduk eskiden hep şimdi biri İlyada olsa diğeri ne olacak İlayda felan demeyin hiç o kadar aynı gibi koymak istemiyorum ay napıcam nolur yardım ya :(
Benim bi kız bi erkek Ata ve Birce koydum birbirine benzemiyor ama beğendiğim isimler bunlar oldu ve yakışıyorda isimleri kendilerine.
İki kızım olsaydı Ceylin - Lina koymayı planlıyordum.

Bade ve Beliz kardeşler vardı ikiz, ben yeni nesil isimleri çok beğenmiyorum ama fikir olsun diye yazdım.

Benim bi kız bi erkek Ata ve Birce koydum birbirine benzemiyor ama beğendiğim isimler bunlar oldu ve yakışıyorda isimleri kendilerine.
İki kızım olsaydı Ceylin - Lina koymayı planlıyordum.
Çok güzel isimler Allah bağışlasın 🤍 İlyada ve Alina olarak kesinleştirdik biz de

Sürecinizi otumak istedim ama profilinize giremedim. Normal mi hamile kaldınız acaba kısaca anlatır mısınız ikiz ğenetik mi yoksa

Back
X