- 28 Nisan 2020
- 469
- 155
- 18
- 35
- Konu Sahibi Nehircikss
-
Çok teşekkür ederimAllah bağışlasın yavrularını inşallah nil ve nehir çok güzel
AminÇok teşekkür ederimduygularımı anlatmak imkansız. Rabbim isteyen herkese versin
Farklı öneriniz varsa da söyleyin lütfen. Teşekkürler şimdiden
Bu arada sizin nickinizde güzel konu sahibi bunuda dusunebilirÇok kız ismi var en güzel kararı vericeksiniz ismin karekter özelliklerinede bakın
Konus sahibi sizinkilerde guzel bakin bunlarinda hepsi cok guzel.. anlamlarina bakip degerlendirin derim. Guzel gunleri olsun bebislerinziinnida nisa alya almina beren ceren deren derin hira mina nehirr ırmak
İkiz kızlarımın ismiBu arada sizin nickinizde güzel konu sahibi bunuda dusunebilir
Siz çok tatlısınız yaa. Daha görmeden iki mesajınız ile anladım. Rabbim kalbinize göre versin. İsim önerileri çok güzel hepsini eşime söyleyeceğimKendi ikiz kızlarımın ismi ikra ve meyra rabbim saglıkla buyutmemizi nasip etsin inşallah
Kesinlikle ben de sevdim. Yazıyorum bunlarıKonus sahibi sizinkilerde guzel bakin bunlarinda hepsi cok guzel.. anlamlarina bakip degerlendirin derim. Guzel gunleri olsun bebislerinziin
Defne ismi gerçekten güzel denizle güzel olmuş. Bu da dursun bakalım kenardaDeniz ve defne
Sağlıcakla gelsin ikizler
Sizde çok tatlısınız ilk bebekmi rabbim güzel saglıklı bir dünyaya saglıkla getirmeyi dogmayı nasip etsin güzel anneSiz çok tatlısınız yaa. Daha görmeden iki mesajınız ile anladım. Rabbim kalbinize göre versin. İsim önerileri çok güzel hepsini eşime söyleyeceğim
Çok teşekkür ederim. Listem uzuyorKlasik isimleri severim defne derya
Esra busra
Berra serra
Eylül elif
Ecem cerenkendi ıkizlerim öykü ve masal olacaktı son dk küçük bir değişim ile öykü umut oldu belki buda bir fikir olur
Aynen ve de tüp bebek. Çok heyecanlıyım o yüzdenSizde çok tatlısınız ilk bebekmi rabbim güzel saglıklı bir dünyaya saglıkla getirmeyi dogmayı nasip etsin güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?