İkiz kızlarıma isim arıyorum

kızlar hepiniz sağolun ben kızlarımıdünyaya getirdim
ecmelnur ve elvinnaz koydum isimleriini
şuan küvezdeler elvinimin beyninde kanama oluştu
ecmelim kendine geldiçok şükür 11 günlükoldular
lütfen dularınızda bizide unutmayın şuan ihtiyacımız olan en büyük şey o
rabbim herkesin evladına şifa versinnn

şok oldum resmen ben de kontesden niye ses çıkmıyor diyordum canım ne ara oldu niye erken doğdular.. ben de erken doğulabilirim hem sancılarım başladı hem de TTTS denilen illet başladı.. Allahım bebeklerimze sağlık sıhhat versin.. inşallah sağ salim evine de götürürsün
bu arada ben pgt06 canım

bende sizi merak ediyordum inş erken dogum olmaz, kontesin yavrularına da Allah şifa versin

utkum canım tek yumurta gerçekten zormuş işte böyle ne zaman ne olacağı belli olmuyor...
inşallah Rabbim sana çift yumurta bi kız bi oğlan olcak şekilde nasip eder hayırlısıyla ...
öptüm canım kib

Eda-seda geçen gün öğretmen arkadaş dedi ki şu isimler iyi şunlar kötü say bakalım dedim kötü olanlar can,yağız acaip tevge ve saygısız bu çocuklar dedi bildiklerimde öyle açıkcası şaşırdım iyi olanlar dedi su ,zeynep,gizem

kontescim başın sağolsun diğer topikten öğrendim ve o günden beri çok üzgünüm.. foruma girip bi cevap bile yazamadım ( allah sabır versin diğer kızına da hayırlı ve uzun ömürler versin inşallah.. ve tez zamanda evinize dönmeyi de nasip etsin.. çok öpüyorum

kontes başın sağ olsun?neden kaybettiniz erken doğumdan mı yoksa başka bişi mi var?sağlıkları kontrollerde hep iyiydi di mi?allah elindekine uzun ömür versin ve rabbim kimseye evlat acısı göstermesin amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…