Ikiz kızlarıma isim- kararsızım, sizin fikir ve önerileriniz?

elfkoc

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2
0
16
Almanya
Merhaba arkadaslar,

tek yumurta ikiz kizlarim yaklasik 2 hafta sonra dogacaklar insallah. İsimleri konusunda biraz kararsiz kaldik maalesef:) Asagida üzerine yogunlastigimiz isimler hakkinda yorumlarinizi ( veya yeni önerilerinizi) bekliyorum. Simdiden tesekkürler:)

Sena Koç
Neva Koç

Esma Koç
Sena Koç

Esma Sena Koc
Beyza Neva Koc

Sena Esma Koc
Neva Beyza Koc

Esma Neva Koc
Sena Beyza Koc

Esma Neva Koc
Beyza Sena Koc

Beyza Koç
Nevra Koç

Merhaba arkadaslar,

tek yumurta ikiz kizlarim yaklasik 2 hafta sonra dogacaklar insallah. İsimleri konusunda biraz kararsiz kaldik maalesef:) Asagida üzerine yogunlastigimiz isimler hakkinda yorumlarinizi ( veya yeni önerilerinizi) bekliyorum. Simdiden tesekkürler:)

Sena Koç
Neva Koç

Esma Koç
Sena Koç

Esma Sena Koc
Beyza Neva Koc

Sena Esma Koc
Neva Beyza Koc

Esma Neva Koc
Sena Beyza Koc

Esma Neva Koc
Beyza Sena Koc

Beyza Koç
Nevra Koç

sena ve beyza ikisi kulağa daha hoş geliyor.bir de bence tek isim koymak daha mantıklı.4 ismi birden benimsemek,hele hele isimler arasında ses benzerliği varsa, herkes için zor olacaktır.şimdiden hayırlı olsun bebeklerin.

Bebekleriniz hayırlı olsun.bende ikiz kız annesiyim Ada ve Aylin.....bbence iki isim koymayın iki isimli biri olarak çok sıkıntılı olduğunu söyleyebilirim nacizane... Kızlarim için Yağmur,Ayza,Vera,Zehra,Naz isimleri listemdeydi belki ilgilenirsiniz diye yazdım.Bebekler isimleriyle gelir çok dert etmeyin...:nazar:

neden ikişer isim koymayı düşünüyorsun,bir tanesi illaki kayboluyor diğerinin yanında,
hadi tek çocukları olanları bir nevi anlıyorum,tek çocukla iki isim,
ama bizim zaten iki bebeğimiz oluyor,ikişerden dört isim çok fazla benim fikrim..
Bu yüzden fikrim,
Sena Koç-Neva Koç :nazar: :nazar:

bende sena ve esma ısmını cok begendım..ıkıncı olarakta sena ve neva..tercıh senın..bebeklerınız hayırlı olsun ne tatlılardır kımbılır:)

Back
X