- Emoji Skoru
- 47
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Yolvergitsin
-
Hiçbir şey anlamadım ne zaman kan verdiniz de hangisi ne zaman çıktı? Tarih olarakMerhaba sat 23 ocak 19 Şubat ta adetten bir gün önce 83 cikmisti 23 ocakta doktor ikiz olabilir dedi ikinci ölçümü yapmamıştım henüz karından bakarak dedi sonrasında hemen kan verdim 588 çıktı sizce ikiz olabilir mi ihtimal dedi ama düşünmeden duramıyorum
Sat 23 ocakHiçbir şey anlamadım ne zaman kan verdiniz de hangisi ne zaman çıktı? Tari
Sat 23 ocak
İlk beta 19 Şubat 83
İlk doktor kontrolü 23 Şubat ikiz ihtimali dedi 4+3
İkinci beta 23 Şubat 588 kontrolden hemen sonra
Çok erken bir haftada olduğum için merak ediyorum 4+3 de dediOlabilir. Düzenli beta vermedim ama benim de değerler yüksek geliyordu her beta bakıldığında 2.7/3.0 katı aralığında. Geçen hafta artık 7. Hafta oldu göreyim diye gittim 6+4 uyumlu iki kese çıktı birinden kalp atışı alındı diğeri boş göründü perinatolojiye yönlendirdi haftaya kontrolüm var.
Çok erken bir haftada olduğum için merak ediyorum 4+3 de dedi
Evet bende öyle düşünüyorum erken dediÇok erken gerçekten. Bir de devlet hastanesinde cihaz eski ,hafta küçük beta düşük olunca karından da görünmüyor 25000 betaya rağmen vajinal ultrason ile görüldü düşün.
Vitamine devam edip,beta kontrol ile stressiz sakince geçir bence süreci. İki haftaya kadar belli olur.
İşte keşke belli olmadan demeseydin aklım hep orada acaba mi diye bir oğlum var zaten bir tane bakalım hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederimÇok erken gerçekten. Bir de devlet hastanesinde cihaz eski ,hafta küçük beta düşük olunca karından da görünmüyor 25000 betaya rağmen vajinal ultrason ile görüldü düşün.
Vitamine devam edip,beta kontrol ile stressiz sakince geçir bence süreci. İki haftaya kadar belli olur.
Demeseydi olacaktıİşte keşke belli olmadan demeseydin aklım hep orada acaba mi diye bir oğlum var zaten bir tane bakalım hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim
4 günde 500 artmış 300lerde olmalıydı bence ikizdirSat 23 ocak
İlk beta 19 Şubat 83
İlk doktor kontrolü 23 Şubat ikiz ihtimali dedi 4+3
İkinci beta 23 Şubat 588 kontrolden hemen sonra
Sabahları kimse olmaz benceRamazandan dolayı hangi saatte yapmak mantıklı olur gebelik testini kızlar ya
Beta artış hızına bakmadan karnımdan gördü ihtimal dedi sonra sonuç çıktıBen beta ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ikiz gebeliğin dış gebelik geçirdim ona rağmen 48 saat bile olmadan değerim 280 den 775 e çıkmıştı belki olmuyor
Beta artış hızına bakmadan karnımdan gördü ihtimal dedi sonra sonuç çıktı
Takip ettiniz mi bilmiyorum belki iki yumurtanız olmuştur bu ay o yüzden demiştirBeta artış hızına bakmadan karnımdan gördü ihtimal dedi sonra sonuç çıktı
Hayır takip etmedim öyle olsa bile erken değil mi sizceTakip ettiniz mi bilmiyorum belki iki yumurtanız olmuştur bu ay o yüzden demiştir
Çok teşekkür ederimBeta vücudumuzun ürettiği bir hormon gibi bir şeyin değeri değil mi? Sonuçta hepimiz farklı değerlere sahibiz biricik vücudumuz onun için değerler aynı olup tekil yada çoğul gebelik olabilir. Geleni geri gönderemeyecegimize göre bence nasip diyerek geçmeliyiz. Sonuçta daha çok küçük bir gebelikler kimse akıbetlerini bilemez. Allah hayırlı ve kolay olanı sağlıklı şekilde nasip etsin.
Yani beta bu kadar düşükken ikiz olabilir demesinin sebebi sadece çatlamış iki yumurta görmüş olabilir diye düşünüyorum yoksa kese görünmezken ikiz demesinin mantığı yokHayır takip etmedim öyle olsa bile erken değil mi sizce
Olabilir bugün tekrar gideceğim teşekkür ederimYani beta bu kadar düşükken ikiz olabilir demesinin sebebi sadece çatlamış iki yumurta görmüş olabilir diye düşünüyorum yoksa kese görünmezken ikiz demesinin mantığı yok