E empatikurankedi Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 155 Emoji Skoru 293 Puanlar 103 25 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Yolvergitsin #21 Beta değeri ikiz gibi görünüyor. Usg de de ayrıyetten gördü muhtemelen. Çoğul gebelik muhtemelen
K katibehanimmm Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2026 Mesajlar 22 Emoji Skoru 5 Puanlar 1 Yaş 30 31 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Yolvergitsin #22 Yolvergitsin .!.: Olabilir bugün tekrar gideceğim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benzer bir durum yaşıyorum ben de sizinle :)
Yolvergitsin .!.: Olabilir bugün tekrar gideceğim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benzer bir durum yaşıyorum ben de sizinle :)
Y Yolvergitsin Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 131 Emoji Skoru 47 Puanlar 98 Yaş 35 31 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Yolvergitsin #23 katibehanimmm .!.: Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benzer bir durum yaşıyorum ben de sizinle :) Genişletmek için tıkla... İkiz değilmiş benim
katibehanimmm .!.: Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benzer bir durum yaşıyorum ben de sizinle :) Genişletmek için tıkla... İkiz değilmiş benim