İkiz olabilir mi Betam sizce nasıl?

psi_ozi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
56
30
3
Merhabalar en son adet tarihim 6 Ağustos. Düzenli olarak 31 günde bir adet olurum. 1 eylülde yani adetime 1 hafta kala beta değerim 47,5 çıktı. 4 eylüldeki değerim İçin doktor 150 falan çıkması gerekiyor dedi ve 348 çıktı. Ya çok sağlam tutundu yA da ikiz olabilir dedi. 12 eylüle randevu verdi daha 6 gün var. Çok merak ediyoruz eşimle ilk denememizde oldu ona şaşırdık ikiz olabilire ayrıca şaşırdık. Sizce beta değerim nasıl ? İkiz anneleri sizin betanız nasıldı?

Kan değeriyle drğil kese ile anlaşılır canım ikiz gebelik ama maşallah sağlam tutunmuş miniğiniz

Adete 1 hafta varken idrar testi de yaptınız mı. Benimde bugün 1 haftam var. Yaptım hayalet bir çizgi çıktı gibi de.. yarın kan vericem bende merak ettim sizde nasıldı

Doktor ikiz olabilir dediğine göre öyle bir ihtimal vardır. Çünkü ikizlerde değer 2 kat fazla çıkıyor diye biliyorum. Benimkinde kana bakilmadi kese çıkmıştı

Doktor ikiz olabilir dediğine göre öyle bir ihtimal vardır. Çünkü ikizlerde değer 2 kat fazla çıkıyor diye biliyorum. Benimkinde kana bakilmadi kese çıkmıştı ☺
Ben kendi doktoruma sormuştum ama sadece kese ile anlaşılabilir ikiz gebelik demişti kan değeri kişiden kişiye değişen bir durum zaten önemli olan düzenli artışı

Doktor ikiz olabilir dediğine göre öyle bir ihtimal vardır. Çünkü ikizlerde değer 2 kat fazla çıkıyor diye biliyorum. Benimkinde kana bakilmadi kese çıkmıştı ☺
Kese için 6 gün sonra randevumuz o zamana kadar merakla bekliyoruz. Hep ikizim olsun istiyordum ondan dolayı çok şaşırdım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size de

Benimde 80 küsürdü 2 gün sonra 360 larda fln çıktı ama tek bebek :)

Kese için 6 gün sonra randevumuz o zamana kadar merakla bekliyoruz. Hep ikizim olsun istiyordum ondan dolayı çok şaşırdım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size de
Amin sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim. Benim 2. Kese 1 hafta sonra görünmustu ilkinden

Adete 1 hafta varken idrar testi de yaptınız mı. Benimde bugün 1 haftam var. Yaptım hayalet bir çizgi çıktı gibi de.. yarın kan vericem bende merak ettim sizde nasıldı
Burası küçük bir ilçe eczanelerde erken gebelik testi satılmıyor. İnternetten almam gerekiyordu. 1 eylülde başka bir uzman doktorda randevum vardı ona söyledim betama da bakabilir misiniz diye ama öylesine baktıracaktım çünkü dediğim gibi ilk denememizdi umudum yoktu hiç. 47,5 çıktı en erken 3 gün sonra tekrar baktır dedi jinekoloğuma gittim daha çok yeniymiş kaç gün gecikti adetin dedi ben dedim daha adetime 1 hafta var hesapladı 150 falan çıkması gerekir beta dedi 348 çıktı. İdrar testi de hiç yapmadım. Yarın adet günüm normalde bakalım ne olacak :)

Hayırla sağlıkla ilerlesin inşallah.. bize de dua eder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…