İkiz olabilir mi Betam sizce nasıl?

Benimde cok benzer beta degerim adetime 6 gun kala 29 agustosta 34 cikti, 2 agustosta 319 cikmisti. Ama ben planli gebelik icin yumurtlama donemimde gittigimde adetin 10. gunu sadece kaliteli bir yumurtamin oldugunu ve buyudugunu soylemisti yani en fazla tek yumurta ikizi olabilir ama o da imkansiz bence

Hayırlısı olsun o zaman sağlıklı olsun da hiç önemli değil

Canım tabi ki ikiz olabilir de beta ile bir alakası var mı sanmıyorum.. Benim şaşırdığım doktorunuz nasıl böyle birşey soyledi size bu çok saçma.. Yani şunu biliyoruz tabi ki ikiz gebeliklerde çok düşük beta olmuyor ama ama böyle normal kabul edilen bir beta değeri yok ki bunun üzerine çıkınca ikiz ihtimali üzerinde konuşabilsin doktorunuz..Benim bir tane bebeğim var 4 haftalıkken yani sadece kesem vardı bebek görünmüyordu o zaman beta değerim 8.900 idi.. Gayet yüksek kabul edilebilir bir değer bence.. Bundan önce bir bebeğimi kaybettim o da adetime 5 gün kala değerim 580 küsür idi.. Bence o da yüksek bir değer ama hep tek hamilelik yaşadım.. Tek başına beta bir anlam ifade etmiyor.. Ama siz hissedersiniz yaa ikiz mi hissediyorsunuz Eğer kalbinizde ikiz varsa Rabbim inşallah size ikiz bebişler nasip eder..

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. neden öyle söyledi bende bilmiyorum. Sizin değeriniz baya yüksekmiş. Dediğim gibi tecrübesiz olduğum için burda paylaşmak istedim bende. Bu arada Sağlıkla büyütün bebişinizi

İkizde olabilir hayırlısı olsun hakkınızda

Benim sat'tan 1 gün önce bta değerim 1150 çıktı sizin değeriniz bana normal geldi..

Ay konuya bak okurken içim açıldı. Ne güzel ilk denemede gebe kalmışsınız. Ve ikiz istiyormuşsunuz olma ihtimali de var. Çok sevindim adınıza. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.

Ay konuya bak okurken içim açıldı. Ne güzel ilk denemede gebe kalmışsınız. Ve ikiz istiyormuşsunuz olma ihtimali de var. Çok sevindim adınıza. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
Çok teşekkür ederim amiiin

Ben ilk kan testimi 5+1'de yaptırmıştım. Doktorum 5000 üzeri olursa ikiz olabilir demişti. Bunu demesinin nedeni de o ay iki olgun yumurtam vardı. Benimki 3000 küsür çıktı ve tek gebelikmiş. Bu kadar düşük değerlerde ikiz mi tekil mi anlamak mümkün değil bence.

Merhaba
Benim kan değerim normaldi tek gebelik gibi,
Bir hafta sonra ikiz olduğunu öğrendik.
Belli olmuyor yani bazen beta çok yuksekken tek, cok normalkende ikiz olabiliyor.

Adetime 1 gün kala 770 çıkmıştı, sonra 2.5 kat artışlar..ikiz düşüncesi bizde de oluşmuştu ama tek gebelik..Kızımda da öyle olmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…