Merhabalar en son adet tarihim 6 Ağustos. Düzenli olarak 31 günde bir adet olurum. 1 eylülde yani adetime 1 hafta kala beta değerim 47,5 çıktı. 4 eylüldeki değerim İçin doktor 150 falan çıkması gerekiyor dedi ve 348 çıktı. Ya çok sağlam tutundu yA da ikiz olabilir dedi. 12 eylüle randevu verdi daha 6 gün var. Çok merak ediyoruz eşimle ilk denememizde oldu ona şaşırdık ikiz olabilire ayrıca şaşırdık. Sizce beta değerim nasıl ? İkiz anneleri sizin betanız nasıldı?
Hayırlısı olsun o zaman sağlıklı olsun da hiç önemli değilBenimde cok benzer beta degerim adetime 6 gun kala 29 agustosta 34 cikti, 2 agustosta 319 cikmisti. Ama ben planli gebelik icin yumurtlama donemimde gittigimde adetin 10. gunu sadece kaliteli bir yumurtamin oldugunu ve buyudugunu soylemistiyani en fazla tek yumurta ikizi olabilir ama o da imkansiz bence
Kesinlikle insallah saglikla kavusuruzHayırlısı olsun o zaman sağlıklı olsun da hiç önemli değil
Canım tabi ki ikiz olabilir de beta ile bir alakası var mı sanmıyorum.. Benim şaşırdığım doktorunuz nasıl böyle birşey soyledi size bu çok saçma.. Yani şunu biliyoruz tabi ki ikiz gebeliklerde çok düşük beta olmuyor ama ama böyle normal kabul edilen bir beta değeri yok ki bunun üzerine çıkınca ikiz ihtimali üzerinde konuşabilsin doktorunuz..Benim bir tane bebeğim var 4 haftalıkken yani sadece kesem vardı bebek görünmüyordu o zaman beta değerim 8.900 idi.. Gayet yüksek kabul edilebilir bir değer bence.. Bundan önce bir bebeğimi kaybettim o da adetime 5 gün kala değerim 580 küsür idi.. Bence o da yüksek bir değer ama hep tek hamilelik yaşadım.. Tek başına beta bir anlam ifade etmiyor.. Ama siz hissedersiniz yaa ikiz mi hissediyorsunuzMerhabalar en son adet tarihim 6 Ağustos. Düzenli olarak 31 günde bir adet olurum. 1 eylülde yani adetime 1 hafta kala beta değerim 47,5 çıktı. 4 eylüldeki değerim İçin doktor 150 falan çıkması gerekiyor dedi ve 348 çıktı. Ya çok sağlam tutundu yA da ikiz olabilir dedi. 12 eylüle randevu verdi daha 6 gün var. Çok merak ediyoruz eşimle ilk denememizde oldu ona şaşırdık ikiz olabilire ayrıca şaşırdık. Sizce beta değerim nasıl ? İkiz anneleri sizin betanız nasıldı?
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Canım tabi ki ikiz olabilir de beta ile bir alakası var mı sanmıyorum.. Benim şaşırdığım doktorunuz nasıl böyle birşey soyledi size bu çok saçma.. Yani şunu biliyoruz tabi ki ikiz gebeliklerde çok düşük beta olmuyor ama ama böyle normal kabul edilen bir beta değeri yok ki bunun üzerine çıkınca ikiz ihtimali üzerinde konuşabilsin doktorunuz..Benim bir tane bebeğim var 4 haftalıkken yani sadece kesem vardı bebek görünmüyordu o zaman beta değerim 8.900 idi.. Gayet yüksek kabul edilebilir bir değer bence.. Bundan önce bir bebeğimi kaybettim o da adetime 5 gün kala değerim 580 küsür idi.. Bence o da yüksek bir değer ama hep tek hamilelik yaşadım.. Tek başına beta bir anlam ifade etmiyor.. Ama siz hissedersiniz yaa ikiz mi hissediyorsunuzEğer kalbinizde ikiz varsa Rabbim inşallah size ikiz bebişler nasip eder..
İkizde olabilir hayırlısı olsun hakkınızdaMerhabalar en son adet tarihim 6 Ağustos. Düzenli olarak 31 günde bir adet olurum. 1 eylülde yani adetime 1 hafta kala beta değerim 47,5 çıktı. 4 eylüldeki değerim İçin doktor 150 falan çıkması gerekiyor dedi ve 348 çıktı. Ya çok sağlam tutundu yA da ikiz olabilir dedi. 12 eylüle randevu verdi daha 6 gün var. Çok merak ediyoruz eşimle ilk denememizde oldu ona şaşırdık ikiz olabilire ayrıca şaşırdık. Sizce beta değerim nasıl ? İkiz anneleri sizin betanız nasıldı?
Çok teşekkür ederim amiiinAy konuya bak okurken içim açıldı. Ne güzel ilk denemede gebe kalmışsınız.Ve ikiz istiyormuşsunuz olma ihtimali de var. Çok sevindim adınıza. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
Anladım böyle yavaş yavaş öğreneceğim artık ilginize teşekkür ederimBenim sat'tan 1 gün önce bta değerim 1150 çıktı sizin değeriniz bana normal geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?