ikiz olabilir mi? Yardım lütfen:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar bende hamileyiiiiiiiim 5 gun oldu öğreneli kan degerim 5 gun çnce 2116.5 cıktı..yuksek mi? ikiz olabilir mi deneyimli arkadaşlar yardım lütfeeen:teytey::teytey::teytey:

benim 3 gün sonra 15600 çıkmıştı ve ikizdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

benim adetim 5 gün geçiktikten sonra kan tahlili yaptırdım benim degerde 2236,53 çıkmıştı ama ikiz değil tek güzelim dr. 5 haftalık hamilesin demişti bu değere bakıp

ay bende ikiz istiyorum ama ailede yokki ikiz:))).......................................

ya arkadaşlar bende hep ikiz istiyordum ama birşey duydum sonra vazgeçtim.ikizlerden birinin çocuğu olabilirken diğerinin olmuyormuş. çevrenizde ikiz olup evlenen ve ikisininde çocuğu olan var mı?

kızlar bişiy sorucam bebğin ikiz olduğu kacıncı haftada belli olur biliyormusunuz? eşimin amcalarının ikizleri var benimde dayılarımız var yani bizimde ikizimizin olma ihtimalı var ben bu cuma bebişimin kalp atışlarını duymaya gidicem acaba ikizse o zaman belli olurmu biliyormusunuz??fisfisfis

benim eşimin ikizi war acaba bizim bebeğimizdemi ikiz olur bana bu konuda yardımcı olurmusunuz bayanlar?

ya arkadaşlar bende hep ikiz istiyordum ama birşey duydum sonra vazgeçtim.ikizlerden birinin çocuğu olabilirken diğerinin olmuyormuş. çevrenizde ikiz olup evlenen ve ikisininde çocuğu olan var mı?

evet cnm sölediğin doğru olabilir benim teyzemin kızları ikiz bir tanesinin çocuğu olmuyo diğeri ise hamile herhalde bu yüzden:bbo:

arkadaslar bende hamileyiiiiiiiim 5 gun oldu öğreneli kan degerim 5 gun çnce 2116.5 cıktı..yuksek mi? ikiz olabilir mi deneyimli arkadaşlar yardım lütfeeen:teytey::teytey::teytey:

ewet tatlım ikiz gebelik olabilir değerlerin kaç gün içinde yükseldi...?

benim ikiz arkadaşlarım var..ikisininde gayet sağlıklı çocukları var.. hiç duymamaıltım öyle bişey.. bu arada adet gününde kaç gün geçtikten sonra değerin böyle çıktı o da önemli..

canım ben 5.gün 6000 lerdeydi.ama tek.yani bilemicem.bizde ikizden şüpelendik ama :sm_confused:tekmiş.
keşke ikiz olsaydı:roflol:.kuzularım derdimmmmmm

kızlar ikizlerin birinin çocuğu olup diğerinin olmması ile ilgili yazılanları okudum da.. benim annemin dayıları ikiz. ikisinin de çocukları oldu ve hatta birinin ikizleri oldu=)

tatlım ....benim teyzem ikiz ....halam ikiz... kayın pederim ikiz .. ama bende olmadı rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin...

saol canım bilgin için aminnnn allah herkesin gönlüne göre wersin sağlıklı olsunda tekte olsun ikizde olsun farketmez sadece merakımdan sölemiştim...:1rolleyes:

benimde tanıdığım ikiz kişlerin ikisininde çocukları var.kısmet işi sanırım.

benim de annem ikiz ama hiç sanmıyorum benim ikizim olacağını :1rolleyes:

benimki de 5 gün geçtiginde 5188 cıktı ama bakalım ikiz mi değil mi daha ögrenemedik

kızlar acaba bendede ikiz olabilirmi adetim4. gün 1.733.82 sizce olabilirmi ne olur cevaplayın.adetim 3gün geçti 4. ğün bu değer çıktı

5+4 de 5000 değerim acaba ikiz olabilir mi???
bir de ikiz olup olmayacağını kaçınca haftada öğrenebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…