- 3 Kasım 2015
- 143
- 151
- 103
- Konu Sahibi Kardelennnnm
-
Canım benim 5+2 de 2920.28 çıktı ikiz diye umutlandim ama tek bebisim seninde rabbim gönlüne göre versinsevgili kadınlarİkiz gebelik çok istiyorum ,16 eylül adet tarihimin ilk günü , 4hafta 3 günlük hamilesin dedi dün doktor kan değerim 1879 çıktı .. ikiz olma ihtimali varmı .. ikiz anneler sizin kan değeriniz kaç tı
Amin teşekkür ederim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin AllahCanım benim 5+2 de 2920.28 çıktı ikiz diye umutlandim ama tek bebisim seninde rabbim gönlüne göre versin
Evet canim bende çok istiyorum ikiz kızlarım olsun...benimde tam 4 haftalık ti yani regli olmam gereken gün kanda 2456 çıktı yarın Dr. Gidicem bakalım nolacaksevgili kadınlarİkiz gebelik çok istiyorum ,16 eylül adet tarihimin ilk günü , 4hafta 3 günlük hamilesin dedi dün doktor kan değerim 1879 çıktı .. ikiz olma ihtimali varmı .. ikiz anneler sizin kan değeriniz kaç tı
Lütfen buraya yazEvet canim bende çok istiyorum ikiz kızlarım olsun...benimde tam 4 haftalık ti yani regli olmam gereken gün kanda 2456 çıktı yarın Dr. Gidicem bakalım nolacak
Zaten şuan 6+4 falanım sanırım şimdiye kadar bu kadr yüksek hcg ye keseyi göremediler doğru dürüst ben yarın bebeğimide görmeyi umut ediyorum inşallah ikizdirLütfen buraya yazAma ben doktora gittim ultrasonda 4 haftalık gözükmüyor , alt muayene ben istemedim
İnşaallah canımZaten şuan 6+4 falanım sanırım şimdiye kadar bu kadr yüksek hcg ye keseyi göremediler doğru dürüst ben yarın bebeğimide görmeyi umut ediyorum inşallah ikizdir
Dr.gittim minik mercimeğimi gördüm..bitane sanırım....sağlıkla hayırla gelsinLütfen buraya yazAma ben doktora gittim ultrasonda 4 haftalık gözükmüyor , alt muayene ben istemedim
canım benim dört haftalık 2850 çıktı ama ikiz falan deemedi doktorsevgili kadınlarİkiz gebelik çok istiyorum ,16 eylül adet tarihimin ilk günü , 4hafta 3 günlük hamilesin dedi dün doktor kan değerim 1879 çıktı .. ikiz olma ihtimali varmı .. ikiz anneler sizin kan değeriniz kaç tı
Amin minik mercimek keyfini sürsün bakalımDr.gittim minik mercimeğimi gördüm..bitane sanırım....sağlıkla hayırla gelsin
Peki kese muayenesi oldun mucanım benim dört haftalık 2850 çıktı ama ikiz falan deemedi doktor
aynen ultrasyona girdim bir tane kese göründü hiç ikiz falan demedi doktorPeki kese muayenesi oldun mu
Keşke benim de sürpriz bir şekilde ikiz olsa. Nadire'n gec görünenler olabiliyor ama hayal isteCanın ben adetime bir hafta kala test yapmıştım 130 çıkmıştı 5 gün sonra tekrardan yenileşim 4762 çıktı kendi kendime dedim acaba ikiz mi sonucu acilden almıştım teknisyeni sordim normal dedi sonra1 hafta bekledim keseyi gormek için gittim 6+4 çıktı bir tane kese vardı dedim heralde adetten hemen sonra hamile kaldım neyse haftaya tekrar gel kalp atışını dinleyelim dedi gittim Dr kalp atışını dinletti sonra tekrar kalp atışını açtı ve dedi bu da ikincisi :) ben şok iptal :) tek yumurta ikiziymis meğerse :)
9 haftalık olmussunuz ilk bebeğin mi belki benim gibi ikinci de bulursun ikizi :)Keşke benim de sürpriz bir şekilde ikiz olsa. Nadire'n gec görünenler olabiliyor ama hayal iste
:) ilk hamileliğim degil ama doğarsa ilk Bebek olacak insallah, kimbilir belki ikincide olur dedigin gibi hep hayalim ikiz :)9 haftalık olmussunuz ilk bebeğin mi belki benim gibi ikinci de bulursun ikizi :)
Rabbim gönlüne gore versin inş canım:) ilk hamileliğim degil ama doğarsa ilk Bebek olacak insallah, kimbilir belki ikincide olur dedigin gibi hep hayalim ikiz :)
Amin canim sağolRabbim gönlüne gore versin inş canım
Ayyyyy çok güzel sağlıklı olsunlar inşaallahCanın ben adetime bir hafta kala test yapmıştım 130 çıkmıştı 5 gün sonra tekrardan yenileşim 4762 çıktı kendi kendime dedim acaba ikiz mi sonucu acilden almıştım teknisyeni sordim normal dedi sonra1 hafta bekledim keseyi gormek için gittim 6+4 çıktı bir tane kese vardı dedim heralde adetten hemen sonra hamile kaldım neyse haftaya tekrar gel kalp atışını dinleyelim dedi gittim Dr kalp atışını dinletti sonra tekrar kalp atışını açtı ve dedi bu da ikincisi :) ben şok iptal :) tek yumurta ikiziymis meğerse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?